Poprad – Michalovce 11:1 (kon.) | Trnava – SHK Hodonín 2:2 (kon.) | Motor ČB – Plzeň 1:4 (kon.)
Litvínov – Vladivostok 7:3 (kon.) | Třebíč – Prostějov 3:1 (kon.) | Sparta Praha – Liberec 3:0 (kon.)
Benátky n/J – Litoměřice 2:3 (kon.) | Ženeva – Slavia 0:3 (kon.) | Kladno – Jihlava 1:3 (kon.)
Vsetín – Břeclav 4:3 (1:0 po s.n.) | Havlíčkův Brod – Šumperk 2:3 (kon.) | Ústí n/L – Kadaň 2:3 (kon.)
Děčín – Řisuty 5:4 (kon.) | Pardubice – Olomouc 2:3 (0:1 po s.n.) | Viťaz – HC Slovan 3:2 (2:1 po s.n.)
koniec
BK Havlíčkův Brod
2:3 (0:1, 1:2, 1:0)
DRACI PARS ŠUMPERK
cz Štvrtok 14.08.2014, 18:00 • ZS Kotlina • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Hezký den! Srdečně vás vítám u dalšího přátelského zápasu ze zimního stadionu v Kotlině, kde se spolu střetnou domácí HC Rebel Havlíčkův Brod a Salith Šumperk. Utkání začíná v 18:00.
     
    Havlíčkův Brod má zatím v přípravě naprosto vyrovnanou bilanci, když třikrát slavil vítězství a ve stejném počtu případů opouštěl led jako poražený. Vítěznou premiéru si odbyl na ledě Světlé nad Sázavou, kde přetlačil po samostatných nájezdech maďarský Férencvároš TG Budapešť 4:3.

    V domácím prostředí potom nestačil na Plzeň (1:3), udolal juniorku Komety Brno (3:2) a po samostatných nájezdech se musel sklonit před Benátkami nad Jizerou 3:4. Rozpačitý dojem po sobě zanechal ve druholigovém Hodoníně (3:7), ale náladu si spravil právě v Šumperku (4:2).
     
    Šumperk vyjel na led teprve 4. srpna, a stihl tak odehrát jen dva přátelské zápasy. V prvním z nich přivítal na svém ledě ruský klub Ariada-Akpars Volžsk, s nímž svedl divokou přestřelku, po níž se nakonec radovali hosté z vítězství 5:4 po prodloužení.

    Po svém návratu do dresu Draků se skvěle blýskl Michal Velecký, který vstřelil čtvrtou branku svého týmu. Ve druhém přípravném utkání se celek ze severní Moravy střetl s Havlíčkovým Brodem, nad nímž sice dlouho vedl, ale nakonec prohrál po nepovedené 3. třetině 2:4.
     
    Úterní vzájemný zápas:

    Salith Šumperk – HC Rebel Havlíčkův Brod 2:4

    Branky a nahrávky: 12. Berger, 35. Petira (Lehečka) – 22. Boček (Kulhánek), 42. Endál (Trummer), 42. Pejchar (Maliník), 49. Semrád (Endál). Rozhodčí: Kika – Matěj, Zouhar. Vyloučení: 5:5, navíc Řehák (HBR) 5 + DKU. Využití: 2:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 504. Střely na branku: 24:27. Třetiny:1:0, 1:1, 0:3. Průběh utkání: 1:0, 1:1, 2:1, 2:4.

    Sestava Rebelů: Barus (Novák) – Semrád, Zítka, Sedlák, Pavlíček, Kolář, Prokop,Jeník, Kulhánek, Minárik, Řehák, Maliník, Sedláček, Stehlík, Trummer, Milfait, Přikryl, Endál, Boček, Pejchar.

    Sestava Draků: Vajner (od 31. Zelenka) – Drtil, Slavík, Petira, Novotný, Holík, Starý, Vácha, Beneš – Vachutka, Moskal, Staněk – Velecký, Lehečka, Haas – Berger, Žálčík, Brunec – Cink, Dostálek, Vávra – Gewiese, Kužílek
     
    V Havlíčkově Brodě zatím hokej moc netáhne. Nejvyšší návštěva si našla cestu do ochozů při souboji s Plzní, kdy do Kotliny zamířilo 700 fanoušků. Zápas s juniorkou Komety Brno sledovalo 32 diváků a na Benátky nad Jizerou se přišlo podívat 167 hokejových nadšenců.

    Šumperk se těší o poznání vyšší návštěvnosti. Bitvu s Volžskem si nenechalo ujít 650 fanoušků a Rebelové přilákali na Tyršův stadion 504 zvědavců.
     
    Jan Berger znovu proti „svým“

    Zajímavý příběh napsalo první vzájemné střetnutí, které v úterý hostil Šumperk. Ve 12. minutě poslal Draky do vedení pětadvacetiletý útočník Jan Berger, který minulou sezonu a první přátelský zápas odehrál ještě v dresu Rebelů. „Měl jsem ze zápasu trošku strach, jestli toho na mě nebude příliš moc. Pocity byly zvláštní, ale co se dá dělat, musím přivyknout jinému celku,“ přiznal pro web hokejsumperk2003.cz.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod: R. Svoboda (Dlouhý) – Zítka, Jeník, D. Kolář, Pavlíček, D. Vala, T. Semrád, Sedlák, Kulhánek – Trummer, Jankovič, Kuchta – Milfait, Minárik, Chlubna – Maliník "C", Stehlík, Řehák – Boček, Přikryl, Endál "A".
    Trenér: Miroslav Barus.

    Salith Šumperk: Koutský (Vajner) – Holík, Beneš, Gewiese, T. Drtil "C", Slavík, Novotný, Schön – Vávra, Moskal, Staněk – Kužílek, Berger, Haas – Žálčík, Vachutka "A", Brunec – Dostálek "A", Lehečka, Cink.
    Trenéři: Radek Kučera, Jaromír, Jindřich.

    Rozhodčí: Tomáš Kukeně – Michal Habásko, Jan Kubát.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:23
    Z levé strany se dostala domácí družina ke střele na zadní tyč a Vladislav Koutský si připisuje první zákrok, když podržel touš v lapačce.
     
    01:05
    Petr Gewiese se snažil procpat přes střední pásmo, zakopl však a při pokusu o projetí do pásma se vystavil do ofsajdu.
     
    01:43
    Rebelové kombinují a Chlubnovo nahození z rohu musel likvidovat svou holí gólman Šumperku.
     
    02:10
    Chlubna jen nahodil do rohu, následně je hra přerušena. Šumperk hrál v šesti a je tu první trest. Za hráčskou lavici jej odpyká Petr Beneš (SUM).
     
    02:33
    Vzájemný souboj končí vyloučením. Na trestnou lavici míří Vlastimil Dostálek (SUM) a Kryštof Kulhánek (HBR). Hraje se 5 na 4.
     
    03:46
    Domácí neustále tlačili puk před Koutského brankoviště, kde nakonec nápor přerušil sekáním Michal Schön (SUM). Rebelové budou hrát chvilku proti třem!
     
    04:46
    Šumperk už je ve čtyřech a dvakrát dokázal vyhodit kotouč až ke kase, kterou hájí René Svoboda.
     
    05:21
    Slabou nahrávku Davida Minárika vypíchl Marek Haas a Šumperk se osvobozuje.
     
    05:50
    Hostující celek je v plném počtu. Draci se celkem v klidu ubránili, kotouč je ve středním pásmu.
     
    06:24
    Hraje se dlouho bez přerušení. Kotouč je za brankou Šumperka, na holi jej mají Draci.
     
    06:35
    Tak teď už se přerušuje. Z pravého kruhu přišla střela od šumperských hráčů a René Svoboda podržel touš ve své lapačce.
     
    07:28
    Vlastimil Dostálek se dostal z pravého křídla až mezi kruhy, kde vystřelil zápěstím a jeden z vracejících se obránců kotouč zablokoval a ten skončil v rohu.
     
    08:31
    Dlouhou kombinaci domácích zakončil na brankovišti Branislav Jankovič, kterému nabil Jan Trummer. Havlíčkobrodský hráč ale trefil jen nastavené betony Vladislava Koutského, jenž následně podržel hrací gumu pod lapačkou.
     
    09:19
    Havlíčkův Brod vezl svou útočnou akci tak vehementně, až si navzájem přejeli modrou a zastavil je ofsajd.
     
    09:42
    Jan Milfait namazal kotouč před kasu na Davida Minárika, který ale nedokázal přehodil bleskově klouzajícího gólmana Koutského! Ten si tak připisuje druhý výtečný zákrok dnešního podvečera!
     
    10:16
    Jan Milfait se nyní omlouvá svému spoluhráči Tomáši Chlubnovi, jelikož mu poslal až moc prudkou a nepřesnou nahrávku, z čehož pramení zakázané uvolnění.
     
    10:51
    Do šance se na pravém kruhu dostal Lukáš Endál, jenž se otočil kolem dvou hráčů a následně vystřelil asi půl metru vedle bližší tyče.
     
    11:47
    Draci se prodrali do šance a u levého mantinelu se dopustil faulu podražením Branislav Jankovič (HBR).
     
    12:15
    Hra je přerušena ve středním pásmu. Puk totiž vypadl mimo hrací plochu. Bude se vhazovat u útočné modré Šumperka.
     
    12:58
    Jakub Lehečka se po několika nepovedených pokusech svých spoluhráčů opřel do touše mezi kruhy a René Svoboda byl rychle na ledě a hrací gumu podržel na hrudi.
     
    13:30
    Roman Přikryl z levého kruhu poslal nahrávku na modrou, kde poslal ránu po ledě Štěpán Jeník, který ale trefil jen dobře vyjetého Koutského do betonů.
     
    13:55
    Jen co se Branislav Jankovič (HBR) dostal na led, už se zase vrací na trestnou. V první souboji měl svou hůl moc vysoko a jde znovu ven.
     
    14:36
    David Vala (HBR) se snažil vyhodit puk ven z pásma a omylem jej vyhodil i ze hřiště. Jsou z toho dvě minuty a více jak 70 vteřin přesilovky 5 na 3 pro Draky!
     
    15:10
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk využívá dvojnásobnou přesilovku a dostává se do vedení! Jakub Slavík vybojoval u modré čáry kotouč, který poslal na hokejku MARKA HAASE, jenž se opřel do hrací gumy a ta skončila přesně v levém horním rohu Svobodovy branky! Asistence: Jakub Slavík.
     
    16:10
    Draci se tlačili znovu do šance, ale na modré čáře byli zastaveni dobrou prací havlíčkobrodských obránců.
     
    16:54
    Na druhé straně se Rebelové vystavili do ofsajdu. Tentokrát výborně zafungovala defenziva šumperských hokejistů.
     
    17:40
    Jan Berger se dostal mezi kruhy a vystřelil. Jeho rána po ledě jen zaduněla na betony brankáře Reného Svobody.
     
    18:46
    Jan Milfait se snažil z levé strany procpat do zakončení, ale na kruhu byl dojet a zablokován obráncem Draků.
     
    19:25
    Před brankou stál osamocený David Minárik, který dostal namazáno zpoza branky od Petra Kuchty, avšak nastavené Koutského betony nepropálil.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Po úvodní dvacetiminutovce je v náskoku Šumperk, kterému pomohla dvojnásobná přesilovka, kterou využil po Slavíkově nahrávce Marek Haas.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:12
    Po chybě šumperské obrany se dostali Rebelové do šance, ale rána od modré byla zablokovaná hokejkou vracejícího se beka.
     
    21:00
    Rebelové jsou aktivnější a drží se před kasou Vladislava Koutského, který však nemusí zasahovat a sleduje pouze hru před sebou.
     
    21:33
    A dominance domácích je nyní umocněná. Na trestnou lavici putuje Jakub Slavík (SUM) za podražení.
     
    22:03
    Na trestné lavici se nám opět zaplňují místa. Davida Minárika nejprve skvěle vychytal svou hrudí Vladislav Koutský, následně krosčekoval hráče před brankou Tomáš Chlubna (HBR), za což se mstil Jakub Slavík (SUM), který pyká za hrubost.
     
    22:54
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové v přesilové hře srovnávají a je to opět remíza! Skvělá kombinace po ose Jan Sedlák – Roman Přikryl – LUKÁŠ ENDÁL! Poslední jmenovaný pak na zadní tyči zametl touš za marně se natahujícího brankáře Vladislava Koutského! Asistence: Roman Přikryl a Jan Sedlák.
     
    23:30
    Rebelové se snažili procpat před hájemství Vladislava Koutského, ale nepodařilo se jim to. Šumperk pak se svým atakem také neshledal úspěchy.
     
    24:36
    To byla dobrá šance pro tým vedený Radkem Kučerou! Před branku dostal namazáno jeden z Draků, který ale nedokázal přehodit hbitě se přesouvajícího se Reného Svobodu!
     
    25:38
    Další velká šance pro Šumperk! Po chybě Davida Pavlíčka se hnal po levém křídle Daniel Vachutka, který ale trefil jen betony Reného Svobody, který pak následně jen lapačkou zkontroloval sraženou dorážku, jež zapadla nad břevno.
     
    26:31
    A znovu bravo René Svobodovi! Ten dvakrát bravurně zastavil pokus šumperského hráče a drží tak nerozhodný stav.
     
    27:39
    Puk vypadl z kluziště. Hraje se ve středu kluziště, kde se bude také vhazovat, anžto touš si to naštrádoval přesně do průchodu mezi střídačkami.
     
    28:37
    Daniel Kolář se dostal ke střele po nahrávce od Branislava Jankoviče z pravého kruhu. Tvrdá rána brodského beka však byla sražena nad.
     
    29:19
    Patrik Moskal se po dalším propadnutí obránce Rebelů dostal do šance a ujížděl sám na Reného Svobodu, jenž ukázal, že v mládežnické reprezentaci nebyl náhodou! Moskalův nájezd bravurně vytáhl pravým betonem a znovu ukázal trenérům, že se o místo v sestavě bude rvát všemi betony.
     
    30:44
    Draci právě vstřelili branku!
    Nyní už ale bylo kouzlo havlíčkobrodského brankáře odčarováno a Draci znovu vedou! Nejprve byl zastaven Lukáš Endál, který pak reklamoval sekání, ale nebylo mu to nic platné. Na pravém kruhu dostal nabito TOMÁŠ BRUNEC, jenž se do kotouče od Daniela Vachutky opřel s plnou vervou a poslal puk pod horní tyč. Asistence: Daniel Vachutka a Vladimír Cink.
     
    31:54
    Draci právě vstřelili branku!
    Draci se dostávají do dvoubrankového náskoku a přibližují se k odvetě za úterní porážku. Vladimír Cink nahrál puk na levý kruh, kde se do něj opřel Vlastimil Dostálek, jenž ale pohořel na betonech Reného Svobody. Kotouč se ale odrazil jen na hokejku volného JAKUBA LEHEČKY, jenž zametl touš do odkryté klece. Asistence: Vlastimil Dostálek a Vladimír Cink.
     
    32:45
    Draci se na pravém kruhu dostali znovu do zakončení a mladík v kleci Rebelů musel vytáhnout dobrý zákrok svými betony.
     
    33:39
    Daniel Vachutka znovu zkoušel své štěstí proti Renému Svobodovi, ten se však navzdory dvěma inkasovaným brankám rozchytal do vynikající formy a znovu puk vyrazil.
     
    34:50
    Lukáš Endál si dlouho hrál s pukem na pravém kruhu, aby jej pak nakonec nahodil do brankoviště, kde jej hokejkou sklepl Vladislav Koutský, jenž není oproti první periodě tolik v permanenci.
     
    35:45
    Šumperk nahodil kotouč směrem k brance Reného Svobody, ale icing se nepíská, jelikož jej stihl hráč Draků dojet.
     
    36:30
    René Svoboda si připsal další zákrok, když podržel v lapačce spíše nahození než střelu od modré čáru.
     
    37:05
    Draci ze Šumperka se znovu dostávali do šance, ale díky dobré práci beků Rebelů se vystavili do ofsajdu.
     
    37:40
    Tomáš Chlubna se snažil o kombinaci s Janem Milfaitem, ale nakonec jim jejich kouzlení zkazila rýha v ledu, od níž puk uskočil na hůl hráčů Salithu.
     
    38:29
    Havlíčkův Brod se v této třetině hlavně brání a soupeř ze Šumperka útočí jako divý. René Svoboda musí stále mít svou výstroj na stopkách.
     
    39:50
    Kotouč vypadl ven z kluziště. Bude se vhazovat před Vladislavem Koutským. Rebelové mají poslední šanci na snížení náskoku.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    I místní DJ pochopil, že z tohoto buly nezaprší a ani na těch deset vteřin nepřerušil hudbu. Nicméně druhou periodu Šumperk opanoval zcela jednoznačně a i přes Endálovo srovnání v prvních minutách, se po trefách Brunce a Lehečky dostali zpět do vedení. Tentokrát i dvougólového.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:48
    Začátek periody není příliš kvalitní. Oba mančafty hrají opatrně a kotouč jen létá ven z pásma do pásma.
     
    41:33
    Rebelové se pokusili o útok, ale ten skončil jen zakázaným uvolněním. Na druhé straně se musel mít na pozoru René Svoboda, ale nakonec si to puk naštrádoval vedle.
     
    42:43
    Na levém kruhu se do puku opřel Tomáš Brunec, který ale nepřekonal na bližší tyči připraveného Reného Svobodu.
     
    42:59
    Roman Přikryl se teď musel ukázat po střele Romana Přikryla z pravého kruhu. Šumperský brankář ale schoval puk pod lapačkou.
     
    43:22
    Hra je tak trochu o ničem. Hráči se snaží, ale jen se klouzají z místa na místo. I tak ale mají brankáři dost práce, jako nyní René Svoboda po střele z pravého kruhu.
     
    44:15
    Vladislav Koutský nejprve setřel z čela pot po pokusu o dorážku do prázdné brány, která se domácím nepovedla, aby následně pokryl ránu z levého kruhu ve své lapačce.
     
    45:05
    Havlíčkův Brod se snažil o útok, ale touš byl sražený jen za Koutského klec. Na druhé straně musel svou vyrážečkou zachraňovat René Svoboda, který puk vytáhl nad.
     
    45:48
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové snižují a tohle bude ještě drama, přátelé! Roman Maliník vyslal po pravém křídle do útoku Lukáše Endála, jenž se na spodku kruhu zbavil obránce, aby následně poslal touš skrze brankoviště na volného DAVIDA PAVLÍČKA, který jej propasíroval mezi betony Vladislava Koutského. Asistence: Lukáš Endál a Roman Maliník.
     
    46:49
    Havlíčkobrodští hokejisté se snažili o vyrovnání, ale Vladislav Koutský svými betony podržel kotouč před čarou po zakončení z mezikruží.
     
    47:24
    Lukáš Endál si narazil s Janem Bočkem, vytočil se zpoza kasy, ale Vladislav Koutský podržel puk pod betony.
     
    48:15
    Tomáš Chlubna se snažil dostat do samostatného útoku, leč kotouč chytil až za modrou čárou, což je ofsajd jako víno.
     
    49:03
    Petr Kuchta se neprobil přes Aleše Staňka a Šumperk se snažil o rychlý brejk, ale puk byl jedoucímu hráči vypíchnut a skončil mimo hrací plochu.
     
    50:11
    Aleš Staněk (SUM) inkasuje dvě minuty za podražení. Tímto faulem zmařil rozvíjející se útočnou akci svého soupeře, čili zákrok z kategorie taktických.
     
    50:35
    Draci dvakrát po sobě vyhodili puk za Svobodovu branku. Následně se domácím nepovedlo projít přes modrou.
     
    51:11
    Šumperk se držel před brankou Havlíčkova Brodu, kde šetřil čas. Následný protiútok domácích skončil jen ofsajdem.
     
    51:48
    Od modré čáry to zkusil přímo na branku Tomáš Semrád, ale jeho zakončení pod horní tyč vytáhl Vladislav Koutský svou vyrážečkou.
     
    52:11
    Šumperští hokejisté jsou v plném počtu. V závěru oslabení poslali puk za Svobodu, u jehož svatyně se nyní i drží.
     
    52:57
    Nejprve byl René Svoboda nastřele do masky po zakončení z pravého rohu brankoviště a po následném mumraji u jeho kasy byl i překonán. Zcela po právu ale hlavní rozhodčí rozpažil, jelikož se jednalo o postavení útočícího hráče v brankovišti. Navíc zazněla píšťalka ještě před přechodem puku přes brankovou čáru.
     
    53:48
    Jan Milfait neposlal ideální nahrávku a na druhé straně byl Aleš Staněk na modré čáře zastaven a zablokován obránci Rebelů.
     
    55:00
    Hrálo se dlouhou dobu ve středním pásmu, odkud se oba mančafty snažily procpat do útočné třetiny a založit akci, která by vedla k ohrožení branky. Nakonec se to povedlo Rebelům, i když jen díky úmyslnému ofsajdu Draků.
     
    55:34
    Branislav Jankovič se mezi kruhy dostal k zakončení, jež ale skončilo jen výborným zákrokem, který ze svého arzenálu vytáhl Vladislav Koutský. Šumperský brankář podržel puk pod svou paží.
     
    56:29
    Rebelům se dlouho nedařilo dostat se ven z pásma, až nakonec po přiťuknutí mezi kruhy našlápl Roman Maliník a skrze téměř celé pásmo se dostal až za branku Vladislava Koutského, kde byl ale dojet dvěma protihráči a odzbrojen.
     
    57:35
    Rebelové se neodkázali udržet v pásmu, aby následně Šumperk předvedl to samé. Hra je rozhádaná a žádný z týmů se nedokáže výrazněji udržet v pásmu.
     
    58:01
    Buly před Vladislavem Koutským. Domácí celek si bere time-out!
     
    58:01
    René Svoboda zůstává na střídačce! Domácí tým to zkouší v šesti!
     
    Dnešní utkání sleduje 83 diváků.
     
    58:14
    Šumperk sice dostal puk do středního pásma, Rebelové však znovu útočí.
     
    58:43
    Roman Maliník vypálil, Vladislav Koutský výborně vykopl puk betonem, aby následně ještě podržel na svých chráničích další pokus, který vyslal z pravého kruhu Lukáš Endál. Doklepnutí z brankoviště pak efektivním převalením se k bližší tyči také zneškodnil! Bravo jemu!
     
    59:24
    Po chybě na modré čáře v podání Tomáše Semráda ujížděl sám Jan Berger, ale výtečně jej dojel David Pavlíček, jenž mu rybičkou kotouč vypíchl a udržel domácím naději na remízu.
     
    59:42
    Rebelové pak ujížděli do pásma, ale byli moc hrr a nakonec je z toho jen ofsajd.
     
    59:54
    Další ofsajd, buly na útočné modré Šumperka. René Svoboda jde zpět do branky.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    Zápas je u konce. Rebelové odvetu nezvládli, naopak Draci se pomstili tím nejlepším možným způsobem. A nebýt vypíchnutí Pavlíčka při nájezdu Bergera na prázdnou klec, bylo by i skóre na chlup stejné.

    Drazí přátelé, já vám přeji hezký zbytek dnešního večera a těším se někdy příště z Kotliny na počtenou! (20:04:01)

    Richard Wagner

    Góly a asistencie: 23. Endál (Přikryl, Sedlák), 46. Pavlíček (Endál, Maliník) – 16. Haas (Slavík), 31. Brunec (Vachutka, Cink), 32. Lehečka (Dostálek, Cink)


    BK Havlíčkův Brod: R. Svoboda (Dlouhý) – Zítka, Jeník, D. Kolář, Pavlíček, D. Vala, T. Semrád, Sedlák, Kulhánek – Trummer, Jankovič, Kuchta – Milfait, Minárik, Chlubna – Maliník "C", Stehlík, Řehák – Boček, Přikryl, Endál "A".
    Trenér: Miroslav Barus.

    DRACI PARS ŠUMPERK: Koutský (Vajner) – Holík, Beneš, Gewiese, T. Drtil "C", Slavík, Novotný, Schön – Vávra, Moskal, Staněk – Kužílek, Berger, Haas – Žálčík, Vachutka "A", Brunec – Dostálek "A", Lehečka, Cink.
    Trenéři: Radek Kučera, Jaromír, Jindřich.

    Rozhodca: Tomáš Kukeně – Michal Habásko, Jan Kubát

    Diváci: 83