Vítkovice – Čerepovec 3:5 (kon.) | Třinec – Košice 4:0 (kon.)
koniec
HC Vítkovice Ridera
3:5 (2:1, 1:3, 0:1)
Severstaľ Čerepovec
cz Štvrtok 14.08.2014, 15:00 • WERK ARENA Třinec • STEEL CUP
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    50:00
    Přesně deset minut před koncem třetí třetiny je vyloučen další hráč Čerepovce. Krosčeku se dopustil Zakhar Arzamastsev, odpyká si dvě minuty. 47 vteřin přesilovky 5 na 3 pro Vítkovice.
     
    48:47
    Také Ostravané si v tomto zápase zahrají dvojnásobnou přesilovku. Aleksandr Shinin u hrazení sestřelil jednoho z vítkovických hráčů, odsedí tedy dvě minuty za krosček. 40 vteřin přesilovky 5 na 3 pro Vítkovice.
     
    47:27
    Ostravané si zahrají přesilovku. Na trestnou lavici na dvě minuty usedá Vadim Berdnikov, který se provinil nedovoleným bráněním.
     
    32:12
    Přesilovka pro Vítkovice. Roman Szturc se už už dral do úniku, když ho na modré podrazil Marek Kvapil. Ten si odsedí dvě minuty.
     
    28:53
    Výhoda Čerepovce se zdvojnásobuje! Andreyho Shefera nedovoleně bránil Roman Szturc. Severstal má k dispozici 1:15 přesilovky 5:3.
     
    28:08
    Tým z Ruska si zahraje početní výhodu. Na trestnou lavici usedá Jan Štencel, který se provinil nedovoleným bráněním.
     
    21:47
    Na Magarilovi si teď vylámal zuby také Kolouch. Patrik Zdráhal pak ve snaze vybojovat puk fauloval jednoho z protihráčů, odsedí si tedy dvě minuty za hákování.
     
    08:28
    Vítkovice si zahrají přesilovku. Na trestnou lavici usedá Stanislav Kalashnikov, který nedovoleně bránil vítkovický útok.

    Daniel Ježek

    Góly a asistencie: 12. Káňa (Svačina, Němec), 15. Káňa (Svačina, Němec), 37. Húževka (Burger) – 7. Chernov (Kagarlitskiy, Mons), 24. Stolyarov (Kazakovtsev), 30. Chernov (Mons, Kagarlitskiy), 35. Kazakovtsev (Stolyarov), 47. Kazakovtsev


    HC Vítkovice Ridera: Dolejš (Šindelář) – Stehlík, Šenkeřík, Kovář, Čerešňák, Klok, Štencel, Pastor, Dudáš – Húževka, Burger, Šedivý – Svačina, Němec, Káňa – Zdráhal, Kolouch, Kucsera – Szturc, Hlinka, Vandas
    Severstaľ Čerepovec: Magarilov (Smiryagin) – Shefer, Urbom, Shinin, Stasenko, Arzamastsev, Lukin, Kalashnikov, Nekolenko – Kvapil, Zemchenko, Stolyarov – Kagarlitskiy, Chernov, Mons – Monakhov, Berdnikov, Dedunov – Kuvaev, Kuptsov, Kazakovtsev

    Rozhodca: Mikula, Trombik – Hlavatý, Tošenovjan