Tisková konference před CZECH OPEN (kon.)
koniec udalosti
Tisková konference před CZECH OPEN
Tisková konference před největším florbalovým turnajem

cz Štvrtok 07.08.2014, 11:15 • klub Lávka (Novotného lávka 1, 110 00, Praha 1) • Tlačové konferencie
     
    Nyní je prostor pro dotazy, kterých se nikdy neujímá a tisková konference tak končí. (11:37:28)
     
    Krupnová: "Příprava byla nejlepší, jakou jsem kdy zažila a doufám, že na hřišti ukážeme kvalitu a sílu. Soupeři ve skupině by měli být kvalitní. V letošní přípravě jsme neměli kam spěchat, v tom vidím plus. Nové hráčky měly čas zapracovat se do týmu a není to žádný stres."
     
    "Náš soupeř je Slovenská reprezentace, o které toho moc nevíme a Liberec, který obměnil kádr," uzavírá Šteglová.
     
    Šteglová: "Po dlouhých letech se připravujeme trošku jinak. Čeká nás volnější sezona. Tým je podle mě dobře poskládaný a povedlo se nám ho doplnit mladýma a talentovanýma hráčkama."
     
    Kafka: "Je to skvělý turnaj a chceme předvádět to nejlepší, co to jde. Naším cílem je dostat se do čtvrtfinále, cokoli více bude překvapením. Tým se ale hodně obměnil a omladil a bude si ještě sedat. Myslím si ale, že nemáme nejtěžší skupinu. V naší skupině bude favoritem finský tým. Těším se na Švédy, kde mám někdejšího spoluhráče a na Bohemians se tradičně těšíme a bude tam cítit rivalita."
     
    Fridrich: "Tento víkend jsme poprvé vzaly do rukou hokejky, do teď jsme nabírali fyzičku. Předpokládám, že do nějakého zápasu bych měl zasáhnout, ale hlavní slovo teď má můj fyzioterapeut a lékař."
     
    Slovo dostává Milan Fridrich jenž hovoří k přípravě a obměně kádru.
     
    "V rámci ženské elity bude chybět pouze finský mistr, ale více vám k tomu řeknou zástupkyně ženského florbalu," předává slovo dále.
     
    V několika zahraničních týmech hrají čeští reprezentanti, kteří budou v Praze k vidění.
     
    Rambousek: "Czech Open se stal přehlídkou elitních týmů a letos tomu není jinak. Poprvé v historii se podařilo zlákat čtyři mistry florbalových zemí. K vidění bude také pět mistrů světa a muž, jenž byl vyhlášen nejlepším hráčem světa."
     
    "Na příští týden jsme objednali počasí mírně zataženo, teplota kolem pětadvaceti stupňů, aby se v halách dalo hrát," zakončuje svůj proslov ředitel turnaje.
     
    S úsměvem vzpomíná párty ve zdejším klubu, které se každoročně během turnaje konají.
     
    Ředitel turnaje také zmiňuje kvalitu, které se rovná mezinárodní úrovni a váží si možnosti tento turnaj pořádat pod záštitou hlavního města Prahy.
     
    Vaculík: "Letos přivítáme celky z Lucemburska, Belgie, Španělska i Ukrajiny, které budou nasávat inspiraci. Finále se bude hrát na Podvinném mlýně. Předprodej vstupenek probíhá na elitní kategorii a zejména na finálové utkání, kde je kapacita omezena."
     
    Mikrofon si vzal ředitel turnaje Martin Vaculík, jenž vzpomene pár statistik o letošním ročníku Czech Open.
     
    Začíná dnešní konference.
     
    V pražském klubu se pomalu ale jistě scházejí účastníci tiskové konference, která již teď nabírá mírného zpoždění.
     
    V rámci 22. ročníku florbalového turnaje CZECH OPEN se dnes uskuteční tisková konference v pražském klubu Lávka, jenž se nachází v centru Prahy.

    Tradiční turnaj přinese 269 týmů z jednadvaceti zemí světa. Hvězdné obsazení mužské i ženské elity bude dosud nejkvalitnější v historii turnaje. Mezi muži se dokonce objeví šampioni ze všech čtyř florbalových velmocí. Záštitu nad turnajem a spolupořadatelství převzal i tento rok Magistrát hlavního města Prahy a pořadatelem se stal TJ Tatran Střešovice ve spolupráci s Hlavním městem Praha a Excalibur Tours.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 11:15.

    Nikol Kuncová