Havlíčkův Brod – Plzeň 1:3 (kon.) | Třebíč – Olomouc 4:3 (kon.)
koniec
BK Havlíčkův Brod
1:3 (0:2, 1:0, 0:1)
HC Škoda Plzeň
cz Utorok 29.07.2014, 17:30 • ZS Kotlina • Prípravný zápas
Partner:
     
    59:40
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A je zřejmě definitivně rozhodnuto! Rebelové zkusili štěstí při závěrečné hře bez brankáře, ale David Moravčík nahrál DOMINIKU SIMONOVI, který neomylně trefil prázdnou branku a odměnil se za svůj velmi dobrý výkon! Asistence: David Moravčík.
     
    33:23
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové v prostřední části ztratili ostych před silným sokem z extraligy a zaslouženě se radují ze snížení! Obrovskou šanci nejdříve spálil Dominik Simon, který zblízka trefil jen Dlouhého betony, a s dorážkou neuspěl ani Jan Schleiss. Domácí se vrhli do protiútoku, který se sice zbrzdil, jenže od modré čáry nahodil puk PETR ZÍTKA a brankář Polívka měl zcela zakrytý výhled, díky čemuž mu puk projel po ledě až za záda! Asistence: Roman Maliník, David Minárik.
     
    18:12
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni pokračují ve spanilé ofenzivní jízdě, která jim vynesla už dvoubrankové vedení! Ján Sýkora se svou střelou z kruhu před chvílí ještě neuspěl, ale jeho spoluhráči pokračovali v útočné aktivitě, Tomáš Sýkora posunul před branku puk na volného MICHALA DVOŘÁKA a ten si už v dobré střelecké pozici věděl rady, když obstřelil brankáře Baruse, který se jen bezmocně ohlédl! Asistence: Tomáš Sýkora, Pejchar.
     
    15:27
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škodovka se usadila v útočném pásmu a po utěšené akci se ujímají vedení! Vojtěch Tulačka předložil v blízkosti modré čáry puk MICHALU MORAVČÍKOVI, který si sjel do příznivé palebné pozice mezi kruhy a povedenou střelou zápěstím skóroval k pravé Barusově tyčce! Asistence: Vojtěch Tulačka.

    Ladislav Vácha

    Góly a asistencie: 34. Zítka (Maliník, Minárik) – 16. Moravčík (Tulačka), 19. Dvořák (Sýkora, Pejchar), 60. Simon (Moravčík)


    BK Havlíčkův Brod: F. Barus (od 32. Dlouhý) – Grman, Semrád, Zítka, Sedlák, L. Vágner, D. Kolář, Žvátora, D. Vala, Kulhánek – Jankovič, Minárik, Maliník, Řehák, Sedláček, Trummer, Kučera, Stehlík, Boček, Milfait, Kadlec, Chlubna.
    HC Škoda Plzeň: Polívka (Pacl) – Marcel, Moravčík, Pavlíček, Grin, Prokop, Ferenc, Sklenička – Schleiss, Simon, Beran, Sýkora, Lev, Kepka, Pejchar, T. Sýkora, Dvořák, Vlach, Kristl, Tulačka.

    Rozhodca: Tomáš Kukeně – Michal Habásko, Petr Křivohlavý

    Diváci: 700