Kovalík – Berrer 0:2 (kon.) | Hájek – Mečíř 2:0 (kon.)
koniec
Jozef Kovalík
Jozef Kovalík
0
5 5  
Michael Berrer
Michael Berrer (4)
2
7 7  
Štvrtok 24.07.2014, 12:11Challenger Oberstaufen (antuka)
     
    5:7
    GEM, SET, ZÁPAS Michael Berrer! Esom na záver využíva domáci tenista hneď prvý mečbal a vyhráva tak druhý set rovnakým pomerom ako ten prvý 7:5! Celý zápas bol veľmi vyrovnaný, zaujímavý a dramatický, vyhrať mohol naozaj hocikto. Viac šťastia mal napokon skúsenejší tenista Michael Berrer a zápas dotiahol do víťazného konca po 1 hodine a 39 minútach. Náš tenista Jozef Kovalík tak na turnaji v Nemecku končí, ale bojoval statočne a pre mladého tenistu sú to skúsenosti na nezaplatenie.
     
    0-40
    Prichádzajú tri mečbaly pre domáceho tenistu!
     
    5:6
    Áno berie a dostáva sa tak do vedenia 6:5, čo znamená, že ide podávať na víťazstvo v druhom sete a aj samotnom zápase. v takejto situácii už bol a nezvládol ju. Uvidíme, ako si poradí teraz.
     
    0-40
    Tri brejkbaly pre Berrera! Žeby si tento tenista svoje podanie vzal späť ?
     
    5:5
    Druhý brejkbal náš tenista využíva a tak sa v druhom sete udržal a vôbec prvý krát vzal svojmu dnešnému súperovi podanie! Stav je tak 5:5 a podávať ide teraz práve Jozef. Potvrdí brejk ?
     
    40-15
    Prichádzajú dva brejkbaly pre Jozefa Kovalíka! Tak, žeby sa predsa len udržal v zápase ?
     
    4:5
    Ten posledný brejkbal už Berrer využil a dostáva sa do vedenia 5:4 a to je pre nášho tenisu teraz veľmi zlé! Nemec ide podávať na víťazstvo v druhom sete a aj samotnom zápase.
     
    0-40
    Tak to je pre nášho tenistu veľmi zlé, tri brejkbaly pre Berrera!
     
    4:4
    Čistou hrou si tenista z Nemecka podržal svoje podanie a vyrovnáva tak na 4:4! Podávať teraz ide náš tenista. Zatiaľ pokračuje vývoj z prvého setu.
     
    4:3
    Hneď ten prvý aj využíva a dostáva sa tak do vedenia 4:3! Podávať teraz ide Nemec. Ak by sa nášmu tenistovi podarilo mu vziať jeho podanie, dostal by sa tak do veľkej výhody.
     
    3:3
    Gembol Berrer využíva a vyrovnáva tak na 3:3! Zaujímavý a vyrovnaný zápas tak pokračuje, podávať ide teraz náš tenista Jozef Kovalík.
     
    40-40
    A v zápätí sa mu podarilo aj ten druhý! Máme tu tak zhodu 40:40!
     
    3:2
    Túto možnosť už náš tenista využíva a dostáva sa tak do vedenia 3:2! Podávať teraz ide jeho dnešný súper, ktorým je domáci tenista Michael Berrer.
     
    40-40
    A v zápätí prišla tretia dvojchyba nášho tenistu a tak tu máme zhodu 40:40!
     
    2:2
    Gembol tento tenista využíva a vyrovnáva tak na 2:2! Podávať teraz ide náš tenista, žeby teraz prišlo prvé prerazené podanie druhého setu a celkovo druhé v zápase ?
     
    2:1
    Hneď ten prvý aj využíva a dostáva sa tak do vedenia 2:1! podávať teraz ide Berrer, podrží si aj on svoje podanie ?
     
    1:1
    Ten druhý už však Berrer využil a vyrovnáva tak na 1:1! Podávať teraz ide náš tenista Jozef Kovalík.
     
    1:0
    Ponúknutú možnosť po presnom winneri náš tenista zúžitkoval a v úvode druhého setu sa tak dostáva do vedenia 1:0! Podávať teraz ide Michael Berrer.
     
    30-40
    Druhej dvojchyby v zápase sa dopustil náš tenista, takže hneď v úvode tu máme brejkbal, ktorý získava Berrer!
     
    5:7
    Hneď prvý setbal využíva a vyhráva tak druhý set pomerom 7:5! Tak, sledovali sme naozaj veľmi vyrovnaný a zaujímavý prvý set, kde sme dlho nevideli prerazené podanie, až sa to napokon podarilo Berrerovi a tento set následne dotiahol do víťazného konca. Náš tenista bol blízku ku získania setbalu, ale žiaľ sa tak nestalo. Ideme do druhého setu, v ktorom začne podávať náš tenista Jozef Kovalík.
     
    15-40
    Prichádzajú dva setbaly pre domáceho tenistu!
     
    5:6
    Tak a je to konečne tu! Prvé prerazené podanie získava domáci tenista a tak žiaľ musí teraz Jozef Kovalík si vedenie vziať späť, pretože domáci tenista ide podávať na víťazstvo v prvom sete, pretože vedie 6:5!
     
    40-A
    Loptička v aute z rakety nášho tenistu, takže opäť výhoda a brejkbal pre domáceho tenistu!
     
    40-A
    Lenže je tu výhoda pre Berrera a brejkbal sa tak ku nemu vracia!
     
    40-40
    A po presnom forhende, ktorý dopadol tam kam má je aj druhý brejkbal minulosťou! Je tu zhoda 40:40!
     
    15-40
    Dva brejkbaly pre domáceho tenistu! Tak, žeby teraz prišlo prvé prerazené podanie ?
     
    5:5
    Túto možnosť už Nemec využíva a vyrovnáva tak na 5:5! Na setbal si tak musíme počkať, ako aj na prvé prerazené podanie. Podávať teraz ide náš tenista.
     
    5:4
    Túto možnosť už náš tenista využil tak ako sa má a dostáva sa do vedenia 5.4! To znamená, že Nemec ide podávať na udržanie sa v prvom sete. Stále čakáme, kto si tenistov stratí ako prvý v tomto zápase svoje podanie.
     
    40-40
    A v zápätí sa mu podarilo ja ten druhý, takže je tu zhoda 40:40! Veľká škoda pre nášho tenistu, možno ho tu bude ešte mrzieť.
     
    4:4
    Ktorý po presnom bekhende aj využíva a vyrovnáva tak na 4:4 a vyrovnaný a dramatický zápas tak naďalej pokračuje! Podávať teraz ide náš tenista.
     
    4:3
    A je tomu skutočne tak, treťou čistou hrou sa dostáva náš tenista do vedenia 4:3! Podávať teraz ide Nemec. Zatiaľ sledujeme vyrovnaný zápas, zrejme kto využije brejkbal tak tento set vyhrá.
     
    3:3
    Túto možnosť sa už domácemu tenistovi podarilo využiť, podržal si napokon svoje podanie a vyrovnal na 3:3! Podávať teraz ide náš tenista, ten mal v tomto game blízko ku prerazenému podaniu.
     
    40-30
    Prvej dvojchyby v zápase sa dopustil domáci tenista a tak získava náš tenista prvý brejkbal v zápase!
     
    3:2
    Ponúknutú možnosť náš tenista využíva po nevynútenej chybe svojho súpera a dostáva sa tak do vedenia 3:2! Podávať teraz pôjde Nemec. Takže, na prvé prerazené podanie stále čakáme. Možno, sa ho dočkáme teraz.
     
    40-A
    Len do siete napálil náš tenista loptičku, takže tretí brejkbal a výhoda pre Berrera!
     
    40-A
    Výhodu a ďalší brejkbal na svoju stranu získava po presnom údere Berrer!
     
    30-40
    Prvý brejkbal v zápase získava domáci tenista!
     
    2:2
    Prvý esom v zápase ukončuje Berrer tento game a využíva hneď prvý gembol, ktorým vyrovnáva na 2:2! Zatiaľ to je vyrovnané stretnutie, podávať teraz ide náš tenista.
     
    2:1
    Aj sa tak stáva a opäť čistou hrou získava náš tenista game. Dostáva sa tak do vedenia 2:1! Pri svojom podaní Jozef ešte fiftýn svojmu súperovi nepustil. Podávať ide teraz Nemec.
     
    1:1
    Náš tenista zahral loptičku len do autu, takže prvý gembol Nemec využíva a vyrovnáva tak na 1:1! Podávať teraz ide náš tenista.
     
    1:0
    Loptička v aute z rakety domáceho tenistu, takže náš tenista získava čistou hrou prvý game v zápase a dostáva sa tak do vedenia 1:0! Podávať teraz ide domáci tenista.

    Miroslav Revaj

    Jozef Kovalík
    Štát: Slovensko
    Dátum narodenia: 04.11.1992
    Vek: 31 rokov
    Držanie: pravák
    Výška: 182 cm
    Hmotnosť: 82 kg

    Michael Berrer
    Štát: Nemecko
    Dátum narodenia: 01.07.1980
    Vek: 43 rokov
    Držanie: lavák
    Výška: 193 cm
    Hmotnosť: 100 kg
    Nasadený: 4