Novokuzneck – HC Slovan 2:3 (po pr.)
koniec po predl.
Metallurg Novokuzneck
2:3 (2:0, 0:0, 0:2 - 0:1)
HC SLOVAN Bratislava
Utorok 22.07.2014, 17:00 • Kuznetskie Sport Palace (Liberec) • Prípravný zápas
Partner:
     
    Videli sme famózny záver zápasu v podaní Slovana, keď 4 minúty pred koncom prehrával 2:0, ale gólmi Surového a Nagyho vyrovnal na 2:2 a v predĺžení rozhodol o výhre Slovana Bartovič. Slovan nezachytil prvú tretinu, v ktorej bol horším tímom a prehrával po nej 2:2. Lenže od druhej tretiny sa výrazne zlepšoval, pridal na aktivite a zápas napokon vyhral. Takže na úvod prípravy si Slovan pripisuje víťazstvo, ale teda poriadne vydreté. Musia ešte zdokonaliť vo svojej hre veľa vecí, ale však na to príprava existuje.

    To je už z nášho prenosu všetko. Ja Vám ďakujem za pozornosť a želám pekný zvyšok večera. Z komentátorskej pozície sa s Vami lúči Miroslav Revaj. Dovidenia a dočítania pri ďalších prenosoch. (19:17:51)
     
    Koniec zápasu.
     
    61:39
    Slovan Bratislava dal gól!

    Je rozhodnuté! Videli sme hru 3 na 3, v ktorej sa lepšie zaradilo Slovanu, keď MILAN BARTOVIČ si počkal pri pravej tyčke na puk a následne ho poslal do bránky a rozhodol tak tento prírpavný zápas, v ktorom v ňom Slovan otáčal z 0:2 na 3:2pp.
    Bez asistencie.
     
    61:08
    Obaja aktéry bitky sú už na trestnej lavici. Za Slovan to je Ladislav Nagy a za Novokuzneck to je Nikita Kamalov. Obaja dve minúty za hrubosť.
     
    61:08
    Na ľade sa nám strhla bitka! Všetko už upokojujú rozhodcovia.
     
    61:00
    Úvod predĺženia býva väčšinou opatrný, podobne je tomu aj teraz.
     
    60:01
    Predĺženie sa nám začalo. Bude Slovan pokračovať v aktívnom tempe ?
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    Záver tretej tretiny patril Slovanu, ktorý strelil dva góly po sebe a tak sa bude predlžovať! Slovan sa zlepšoval od tretiny ku tretine a vyrovnanie si zaslúžil. Keby hrali takto od úvodu zápasu, mohlo to dopadnúť ešte lepšie. Za Slovan skórovali nové posily a to Tomáš Surový a Ladislav Nagy. Uvidíme, čo nám prinesie predĺženie.
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    59:55
    Tak teraz mal Slovan namále a zápas mohol prehrať! Skladničenko sa ocitol sám pred brankárom Godlom, ale ten svoj tím výrazne podržal a zabránil puku do bránky!
     
    59:00
    Plotnikov pod veľkým tlakom vyhadzuje puk na zakázané uvoľnenie.
     
    58:00
    Slovan je aj naďalej aktívny, ale zahanbiť sa nechce ani ruský celok. Diváci si teraz na štadióne prídu na svoje. Výrazne aj povzbudzujú Slovan.
     
    57:23
    Slovan Bratislava dal gól!

    V krátkosi prichádza aj druhý gól belasých, takže máme vyrovnaný stav 2:2! Slovan výrazne pridal na aktivite v závere tretej tretiny a zaslúžene strelil dva góly po sebe! Pred bránkou Novokuznecku vznikol poriadny zmätok, pred bránkoviskom sa ku puku dostala nová posila Slovanu LADISLAV NAGY a tvrdou strelou prekonal brankára.
    Asistencia: Peter Ölvecký.
     
    57:13
    Slovan je po gólu veľmi aktívny a Novokuzneck sa veľmi ťažko bráni.
     
    55:57
    Slovan Bratislava dal gól!

    Konečne prichádza gól Slovana, ktorý tak znižuje na 1:2 a záver zápasu tak bude ešte dramatický. Celé to začalo u Ölveckého, ktorý zakončil v páde pred bránkou, puk sa odrazil ku novej posile belasých TOMÁŠ SUROVÝ a ten sa z dorážky nemýlil a puk poslal do bránky.
    Asistencia: Peter Ölvecký.
     
    55:31
    Teraz sa už Slovan dostáva aj ku strelám a šanciam! Vondrka prihrával Bartovičovi, ten však puk trafil zle a zakončil nepresne.
     
    54:55
    Vondrkova strela skončila len na brankárovi Novokuznecka.
     
    54:45
    Slovan má síce puk na hokejkách častejšie, ale nemôže sa dostať ku strele a už vôbec do šance. Ostáva 5 minút do konca a prehráva o dva góly.

    Miroslav Revaj

    Góly a asistencie: 7. Nikolaj Skladničenko (Artem Karichulin), 16. Michail Plotnikov (Vladimir Malinovski, Pavel Kanarski) – 56. Tomáš Surový (Peter Ölvecký.), 58. Ladislav Nagy (Peter Ölvecký.), 62. Milan Bartovič (bez asistencie)


    Metallurg Novokuzneck:
    HC SLOVAN Bratislava: Godla (Janus) – Baranka, Sersen, Vondrka Bližňák, Bartovič – Foster, Sigalet, Ölvecký, Surový, Nagy – Mojžíš, Štajnoch, Jeglič, Tičar, Netík – Mihálik, Brejčák, Lunter, White, Hudáček – Bakoš, Šťastný.