Předsezónní tisková konference FK Mladá Boleslav (kon.)
koniec udalosti
Předsezónní tisková konference FK Mladá Boleslav

cz Pondelok 14.07.2014, 13:00Tlačové konferencie
     
    To je z dnešní tiskové konference vše. S tímto se s Vámi z Boleslavského tiskového střediska loučím a přeji pěkný zbytek dne. (13:26:58)
     
    Ředitel klubu Michal Doležal: "Vše podstatné již tu bylo řečeno. Rád bych ještě zmínil, že teď uspořádáme zájezd pro fanoušky do Bosny. Jinak mě trochu mrzí, že dle předpisů FAČR se může stát, že budeme muset odehrát několik zápasů místo tradiční neděle, v sobotu. Jsme takový specifický klub napojený na určitý druh fanoušků pracujících ve Škodovce, kteří jsou zvyklí na neděli. Také je možné, že ztratíme fanoušky fotbalisty, kteří v sobotních termínech, což je hrací termín Mladoboleslavska, prostě nebudou moci chodit."
     
    Prezident klubu Josef Dufek: "V lize bychom chtěli hrát tradičně v popředí. Teď ale uděláme vše proto, abychom postoupili do další fáze Evropské ligy.
     
    Kouč Jarolím by chtěl v následujícím pohárovém dvojzápase vše podřídit postupu do další fáze předkola. Rád by hrál s mužstvem ale i nadále atraktivní fotbal, nicméně, pokud to bude nutné, cíl je v tuto chvíli důležitější něž atraktivnost. Dále je Jarolím znepokojen z toho, že bosenský klub je rozehrán, kdežto Boleslav ostrý zápasový start teprve čeká...
     
    Prezident Dufek je spokojen se Širokim Brijegem co se týče ekonomické vzdálenosti pro cestování v Evropské ligy, ale připomíná, že Mladou Boleslav nečeká v Evropě nic lehkého, protože v Bosně rostou fotbalově velmi dobří hráči.
     
    Karel Jarolím: "Myslím, že David nám nejvíce bude chybět v tom, že dokázal podržet balón a v pravou chvíli ho rozehrát. Nahradit by ho měl podle mého názoru Jasmin Ščuk. Ten se na tuto roli vedle Davida během jara připravoval a myslím, že se mu to i celkem dařilo."
     
    Prezident klubu pan Josef Dufek je taktéž s posilami i s přípravou spokojen. Je rád, že se do Mladé Boleslavi povedlo přivést jednoho z nejlepších ligových brankářů Aleše Hrušku, ale i například ostříleného Michala Ďuriše z Plzně.
     
    Jinak je Jarolím s přípravou a se změnami v kádru spokojen. Mrzí ho poslední prohraný přípravný zápas v Rakousku na soustředění.
     
    Trenér Karel Jarolím řekl k mnoha změnám v kádru Mladé Boleslavi, že nejvíce bude mužstvu chybět asi jeho syn, středopolař a bývalý kapitán mužstva David Jarolím.
     
    Manažer komunikace klubu FK Mladá Boleslav Jiří Koros právě zahájil tiskovou konferenci.
     
    V pondělí odpoledne se v Mladé Boleslavi uskuteční předsezónní tisková konference. Ve 13:00 vedení klubu a celý realizační tým FK Mladá Boleslav zhodnotí uplynulou sezónu, představí nové hráče a vlastně i plány pro novou sezónu. Už ve čtvrtek 17. července totiž Boleslavi začíná sezóna, protože přivítá ve druhém předkole Evropské ligy bosenský tým Široki Brijeg. Předpokládejme, že plány ambiciózního klubu z města aut budou tradičně náročné...
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 13:00.

    Josef Zdobinský