Sparta Praha – Giurgiu 0:0 (zruš.)
zrušené
AC Sparta Praha
0:0 (-:-)
FC Astra Giurgiu
cz Štvrtok 03.07.2014, 18:00 • Generali Arena • Prípravný zápas
     
    Duel s celkem Astra Giurgiu se nakonec hrát nebude! Rumunské mužstvo na poslední chvíli utkání odřeklo. Další přípravné utkání by měla Sparta podle posledních informací odehrát už zítra, tedy v pátek. (16:57:30)
     
    Sparta Praha zatím v přípravě odehrála dva zápasy. Nejdřív hrála s Hradcem Králové, který porazila 3:1. Poté narazila na českobudějovické Dynamo, které přehrála 2:0. V těchto zápasech dostali prostor všichni hráči a i dnes se dá očekávat, že v dresu Sparty se představí řada fotbalistů, možná se dočkáme dvou jedenáctek.

    Astra Giurgiu už také sehrál jeden přípravný zápas. Narazil na rezervu slavného Bayernu Mnichov, se kterou nakonec remizoval 1:1.
     
    Zdravím všechny příznivce kopané. Na programu jsou další přípravná utkání a my budeme sledovat duel, ve kterém se střetně pražská Sparta s celkem Astra Giurgiu. Sparta se měla nejdříve na soustředění v Itálii utkat s Dynamem Kyjev, ale nakonec bude hrát s vítězem rumunského poháru a druhým celkem uplynulého ročníku nejvyšší rumunské soutěže, Astra Giurgiu.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Jakub Kopřiva

    Góly:


    AC Sparta Praha:
    FC Astra Giurgiu: