Slovensko U18 – USA U18 7:4 (kon.) | Kanada U18 – Česko U18 2:4 (kon.)
koniec
Kanada U18
2:4 (1:2, 1:0, 0:2)
Česko U18
Sobota 28.06.2014, 12:30 • ZŠ BA - Ružinov pl.II. • Majstrovstvá sveta U18
     
    Tretiu tretinu zvládli lepšie Česi, aj keď sa od jej úvodu museli dlhšie brániť, ale potom už prebrali réžiu hry do svojich rúk. Dvoma gólmi v tejto tretine rozhodli o svojom víťazstve 4:2 a vrátili tak Kanade včerajšiu prehru 5:2.

    Pekný zvyšok dňa želá Miroslav Revaj. (14:18:20)
     
    45:00
    Koniec zápasu.
     
    45:00
    Dnešné stretnutie sleduje 162 divákov.
     
    44:45
    Záver zápasu sa už hrá v pokojnom tempe. O víťazovi je už rozhodnuté.
     
    44:26
    Česko dáva gól!
    Je definitívne rozhodnuté o víťazovi tohto zápasu! Na štadióne počuť ohromný pokrik a výbuch eufórie českých fanúšikov. Gól do prázdnej bránky Kanady dáva v oslabení FILIP SUCHÝ.
    Bez asistencie.
     
    44:15
    Česko vyhodilo loptičku zo svojho pásma a tá len tesne minula prázdnu bránku Kanady. Kanada ide však opäť do útočného pásma. Dramatický záver tretej tretiny.
     
    43:25
    Po vyhranom buly v útočnom pásme Kanada odvoláva brankára! Hra 6 na 4 v prospech Kanady, ktorá už vyvíja enormný tlak!
     
    43:20
    Česko ide hrať v oslabení! Teraz alebo nikdy pre Kanadu! Jedinečná príležitosť sa pokúsiť vyrovnať! Bárta sa previnil nedovoleným bránením.
     
    42:00
    Kanada už čoraz viac a viac útočí so všetkými hráčmi. Česko sa teraz len bráni a vyráža do brejkov. Brankár Kanady sa už častejšie pozerá na striedačku.
     
    41:00
    Ostávajú ešte približne 4 minúty do konca a Kanada musí začať vo veľkom útočiť. Česko sa tak musí mať na pozore a dobre sa brániť. Kanada však bude mať otvorené okienka a to môžu zase Česi využiť.
     
    39:20
    Česko v plnom počte! Kanade sa presilovku nepodarilo využiť, vytvorilo si len minimum šancí, ktoré sa gólom neskončili.
     
    39:15
    Česko sa aj naďalej dobre bráni a dokáže vyhadzovať loptičku zo svojho pásma preč. Čas Kanady v početnej výhode sa už končí.
     
    38:46
    Česko sa však dobre bráni a do šancí Kanadu nepúšťa.
     
    37:46
    Tak toto budú ešte dlhé chvíle pre Česko! Idú hrať totižto v oslabení, pretože Česák sa previnil zdvihnutou hokejkou. Kanada má jedinečnú príležitosť sa pokúsiť o vyrovnanie.
     
    37:20
    Česko dáva gól!
    Česi sa dostali do útočného pásma, vyvinuli si tlak a dokázali streliť gól na 3:2 pre nich. Tento gól je možno rozhodujúci, ale ešte neprebiehajme. Po vhadzovaní sa loptička dostala ku Čechom a po peknej kombinácii sa dostal ku strele VÁCLAV ŠLEHOFER a loptičku poslal za chrbát bezmocného brankára Kanady.
    Asistencia: Míka, Kaňák.
     
    37:15
    Česko sa dostalo do útočného pásma a začína dostávať Kanadu pod tlak. Vhadzovať sa bude v útočnom pásme Čechov.
     
    37:00
    Wightman spolu s Weloyom ťahali útok Kanady, ale druhý menovaný napokon loptičku zbytočne stratil a do zakončenie sa nedostal. Opäť sa schyľovalo ku šarvátke, rozhodcovia však včas hráčov upokojili.
     
    36:15
    Opäť sa začína hrať hokej zo strany na stranu a to sa divákom páči. Oba tímy chcú streliť gól ,ktorý by už zrejme víťaza určil.
     
    36:00
    Česi sa snažili o rýchly prechod do útočného pásma, avšak v strednom pásme sa ich útok zastavil a tak sa do šance nedostali.
     
    35:00
    Kanada už síce nie je v útočnom pásme, ale loptičku má na hokejke častejšie a tak sa musia Česi brániť a mať sa na pozore.

    Miroslav Revaj

    Góly a asistencie: 15. Jonny Evan (trestné strieľanie), 26. Kal Kastes (Jaydn Alexander, Jonathan Erbs) – 2. Kunc (Česák), 12. Ondřej Ulm (Emmer, Chmelík), 38. Šlehofer (Míka, Kaňák), 45. Suchý


    Kanada U18: McHolm, Slavin – Nelson, Alexander, Fedorko, Fisher, Jachetta, Erbs, Evan, Saunders, Williston, Zipp, Dudar, Schatz, Weloy, Wightman, Witt, McKinlay, Gondos, Kastes, Laframboise, Navrot.
    Česko U18: Chmelík, Keimar, Návara – Emmer, Haisman, Anýž, Davídek, Hanuš, Kaňák, Míka, Pliml, Pospíchal, Arlt, Bárta, Česák, Šlehofer, Truksa, Ulm, Vlasák, Voves, Hejtmánek, Kunc, Málik, Peschout.

    Diváci: 162