Slovensko U16 – Česko U16 3:2 (kon.)
koniec
Slovensko U16
3:2 (2:1, 1:0, 0:1)
Česko U16
Sobota 28.06.2014, 10:15 • Zimný štadión V.Dzurillu • Majstrovstvá sveta U16
     
    30:32
    Česko dáva gól! Gól z kategórie "nešťastných" pre slovenský tím. MATEJ ŠTEFKA vysstrelil spoza nášho hráča a možno aj s prispením teču hokejky slovenského zadáka prekonal Olivera Pukalíka. Spoza brány mu asistoval Matěj Fraňo.
     
    22:28
    Slovensko dáva gól! Olejník sa prezentoval fantastickou prihrávkou spoza brány na spoluhráča menom AUREL NAUŠ, ktorý z blízkosti prekonal gólmana Janského a zaznamenal tak gól v oslabení. Asistenciu si pripísal Lukáš Olejník.
     
    06:55
    Slovensko dáva gól! Boris Martančík sa prezentoval excelentnou prihrávkou na spoluhráča menom RENÉ SVITANA a tento 14-ročný mladý hokejbalista poslal našich do vedenia. Asistencia teda pripísaná Borisovi Martančíkovi a Danielovi Slaninovi.
     
    04:41
    Slovensko dáva gól! LUKÁŠ OLEJNÍK to skúsil z mierneho uhla a prekvapil Janského v českej bráne. Je vyrovnané! Asistoval Peter Junas.
     
    01:50
    Česko dáva gól! ADAM DROŽ posiela v úvode zápasu Čechov do vedenia! Asistoval mu Patri Kucharski.

    Marek Hudák

    Góly a asistencie: 5. Olejník (Junas), 7. Svitana (Martančík, Slanina), 23. Nauš (Olejník) – 2. Drož (Kucharski), 31. Štefka (Fraňo)


    Slovensko U16: Pukalík (Šturma)- Coma, Farkaš, Gajdoš, Janaček, Junas, Knesi, Krempaský, Svitana, Šimčák- Václav, Vašaš, Cerjan, Fafrák, Gubo, Lacek, Martančík, Nauš, Olejník, Reľovský, Slanina, Bobál
    Česko U16: Janský (Ulrich)- Jakeš, Jaroměrský, Kucharski, Málik, Mikulčák, Mlázovský, Popluhár, Švanda- Fraňo, Holec, Kmenta, Král, Majer, Málek, Malina, Prokop, Smudek, Štefka, Zajíček

    Diváci: 400