Česko U18 – Veľká Británia U18 21:0 (kon.) | Slovensko U18 – Švajčiarsko U18 7:1 (kon.) | Kanada U18 – USA U18 6:2 (kon.)
Slovensko U18 – Česko U18 7:2 (kon.)
koniec
Česko U18
21:0 (7:0, 4:0, 10:0)
Veľká Británia U18
Streda 25.06.2014, 08:00Majstrovstvá sveta U18
     
    42:39
    Česko dáva gól!
    Čechom to však ešte nestačí a útočia aj naďalej. Gól s číslom 21 strieľa FILIP EMMER. Asistencie: Richard Peschout a Jindřich Kunc.
     
    42:11
    Česko dáva gól!
    A je to tu, LUKÁŠ HANUŠ strieľa dvadsiaty gól Česka strelou z pozície tesne pred brankárom Vindlom. Asistencia: Ladislav Pospíchal.
     
    41:12
    Česko dáva gól!
    Vyzerá to, že sa Čechom ešte podarí streliť aj dvadsiaty gól, chýba im k tomu ešte jeden presný zásah. Jozef Česák teraz poslal dlhú prihrávku na ONDŘEJA ULMA, ktorý ju dokázal zúžitkovať v prospech svojho tímu. Asistencie: Jozef Česák a Jakub Arlt.
     
    39:24
    Česko dáva gól!
    Česi chcú dať zrejme dvadsať gólov, chýbajú im k tomu dva, ešte to bude zaujímavé. FILIP EMMER sa tentokrát presadil strelou z medzikružia, loptička prešla za Vindlov chrbát. Asistencia: Ladislav Pospíchal.
     
    36:07
    Česko dáva gól!
    To je obrovský debakel, Česi sa s tým v týchto chvíľach vôbec nepárajú a pridávajú ďalší gól. Úspešným strelcom JAN VOVES. Asistencia: Václav Šlehofer.
     
    35:48
    Česko dáva gól! Gól strelil JINDŘICH KUNC. Asistencie Lukáš Hanuš.
     
    35:04
    Česko dáva gól! Gól strelil DAVID HEJTMÁNEK, ktorý si položil brankára a poslal puk popod jeho telo. Asistencie: Kamil Truksa a Jakub Haisman.
     
    34:45
    Česko dáva gól!
    Brankár Vindla je smutný, inkasuje ďalší gól. Tentokrát sa stal úspešným strelcom JOZEF ČESÁK. Asistencie: Ondřej Ulm a Jakub Arlt.
     
    33:47
    Česko dáva gól!
    Česi majú veľa kvalitných hráčov, či už vpred alebo vzadu, čo sa potvrdzuje aj na širokej škále strelcov. Ďalší gól strieľa ADAM BÁRTA tvrdou strelou od modrej čiary, Vindla opäť nedokázal zareagovať. Asistencia: Václav Šlehofer.
     
    32:36
    Česko dáva gól!
    DAVID HEJTMÁNEK sa rozbehol sám od stredu ihriska, prešiel po pravom krídle až pred brankára Vindlu a poslal loptičku do ľavého horného rohu bránky. Asistencia: Šimon Mika.
     
    29:53
    Česko dáva gól!
    Tak predsa tu máme ešte jeden gól v druhej tretine. Po strele z pravej strany, ktorej autorom bol LADISLAV POSPÍCHAL, si sklepol loptičku do bránky britský gólman Vindla. Asistancia: Jozef Česák.
     
    24:34
    Česko dáva gól!
    A je to tu, Česi práve strelili gól s poradovým číslom 10! VÁCLAV ŠLEHOFER to vyskúšal z pravej strany a tvrdú strelu zastavilo až sito Vindlovej bránky. Asistencia: Jakub Haisman.
     
    21:17
    Česko dáva gól!
    ONDŘEJ ULM tvrdou strelou z pravého kruhu poslal loptičku priamo pod brvno, brankár Vindla bez šance. Asistencie: Patrik Málik a Lukáš Hanuš.
     
    16:15
    Česko dáva gól!
    Česi predsa len využívajú svoju presilovú hru a strieľajú gól s poradovým číslom osem. ONDŘEJ ULM dokonale vystrelil a zmiatol brankára, na ktorého smerujú desiatky striel. Asistencia: Patrik Málik.
     
    13:22
    Česko dáva gól!
    Prečíslenie Českej republiky, Peschout ťahal loptu, tesne pred brankárom prihral na FILIPA EMMERA, ktorý iba zasunul loptičku pod jeho betóny. Asistencia: Richard Peschout.
     
    07:56
    Česko dáva gól!
    Česi strieľajú gól v oslabení. JAKUB ARLT to vyskúšal z tesnej blízkosti pred brankárom, loptička prešla za jeho chrbát, dlho sa kotúľala po čiare, až nakoniec za čiaru aj prešla. Asistencia: Ondřej Ulm.
     
    05:53
    Česko dáva gól!
    JINDŘICH KUNC dorazil vyrazenú strelu od brankára Británie a zvyšuje stav na rozdiel piatich gólov. Asistencia: Filip Emmer.
     
    04:36
    Česko dáva gól!
    Ďalší gól? Tak toto bude zrejme debakel. Vyzeralo to na posunutú bránku, ale nakoniec zrejme nie, strela pod brvno platí! Česi sa dostávajú do štvorgólového vedenia zásluhou JOZEFA ČESÁKA. Asistencia: Ondřej Ulm.
     
    04:13
    Česko dáva gól!
    Neuveriteľné, Česi svojho súpera úplne ničia a strieľajú ďalší gól. Po prihrávke Bártu sa dobre zorientoval pred bránkou LADISLAV POSPÍCHAL a poslal puk po zemi za brankárov chrbát. Asistencia: Adam Bárta.
     
    03:28
    Česko dáva gól!
    Máme tu druhý gól Českej republiky, ktorá zatiaľ úplne zaslúženie vedie, nakoľko maximálne kontrolujú hru. Po peknej prihrávke zo stredu sa dostal k loptičke na pravej strane RICHARD PESCHOUT, ktorý nemal problém poslať loptičku do poloodkrytej branky, brankár sa nestihol otočiť. Asistencia: Patrik Málik.
     
    00:42
    Česko dáva gól!
    Tak to bola rýchlovka, tím Českej republiky sa už v prvej minúte ujíma vedenia. LUKÁŠ HANUŠ sa dostal k loptičke na hranici modrej čiary, vyskúšal to tvrdou strelou a loptička prešla za chrbát britského brankára. Asistencia: Jan Voves.

    Ján Sárközi

    Góly a asistencie: 1. Hanuš (Voves), 4. Peschout (Málik), 5. Pospíchal (Bárta), 5. Česák (Ulm), 6. Kunc (Emmer), 8. Arlt (Ulm), 14. Emmer (Peschout), 17. Ulm (Málik), 22. Ulm (Málik, Hanuš), 25. Šlehofer (Haisman), 30. Pospíchal (Česák), 33. Hejtmánek (Mika), 34. Bárta (Šlehofer), 35. Česák (Ulm, Arlt), 36. Hejtmánek (Truksa, Haisman), 36. Kunc (Hanuš), 37. Voves (Šlehofer), 40. Emmer (Pospíchal), 42. Ulm (Česák, Arlt), 43. Hanuš (Pospíchal), 43. Emmer (Peschout, Kunc)


    Česko U18: Keimar (Návara) – Anýž, Davídek, Haisman, Hanuš, Míka, Plíml, Pospíchal – Arlt, Bárta, Česák, Emmer, Hejtmánek, Kunc, Málik, Peschout, Šlehofer, Suchý, Truksa, Ulm, Veselý, Vlasák, Voves
    Veľká Británia U18: Vindla (Quigley) – Henderson, Laing A., Allsopp, Brown, Bull, Cochrane, Cunnington, Dixon, Ferguson, Harrison, Hellens – Heywood, Laing S., MacKinnon, McMillan, Milloy, Mort, Naylor, Shaw, Watson, Wragg

    Rozhodca: Bežo, Sakkas

    Diváci: 132