Slovensko U16 – Česko U16 3:1 (kon.)
koniec
Slovensko U16
3:1 (2:0, 0:0 .1:1)
Česko U16
Utorok 24.06.2014, 16:00 • Zimný štadión V.Dzurillu • Majstrovstvá sveta U16
     
    43:59
    Česko dáva gól! Staré známe "Nedáš dostaneš" opäť platilo. Pár sekúnd po dobrej šanci pre náš tím sa do brejku dostali Česi a využili ho. Konkrétne to bol MATOUŠ SMUDEK, ktorý švihom vymietol z pravého kruhu našu pavučinu.
     
    36:52
    Slovensko dáva gól! Fantastická technika v podaní hráča menom FILIP BOBÁL! Filip siloptu pristavil nohou, rýchlo spracoval, nešpekuloval, vystrelil zápästím z medzikružia a vsietil svoj druhý gól v stretnutí! Asistencie: Kristián Janaček a Peter Junas.
     
    07:19
    Slovensko dáva gól! Tak za takúto akciu, akú teraz predviedli Nauš s Cerjanom by sa nehanbili ani seniorskí hráči. Cerjan najprv získal loptu, prešiel do pásma, obtočil sa okolo brániaceho Čecha a ideálne načasoval prihrávku pred Janského, kde si skvele nabehol FILIP BOBÁL, ktorý zvýšil na 2:0. Asistencia: Aurel Nauš.
     
    04:37
    Slovensko dáva gól! Strelu až zo stredného kruhu v podaní Richarda Laceka ešte Janský dokázal zneškodniť, no následná dorážka hráča menom DANIEL SLANINA už končí v sieti! Asistenciu si pripísal Richard Lacek.

    Marek Hudák

    Góly a asistencie: 5. Slanina (Lacek), 8. Bobál (Nauš), 37. Bobál (Janaček, Junas) – 44. Smudek


    Slovensko U16: Šturma (Pukalík)- Coma, Farkaš, Gajdoš, Janaček, Junas, Knesi, Krempaský, Svitana, Šimčák- Václav, Vašaš, Cerjan, Fafrák, Gubo, Lacek, Martančík, Nauš, Olejník, Reľovský, Slanina, Bobál
    Česko U16: Janský (Ulrich)- Jakeš, Jaroměrský, Kucharski, Málik, Mikulčák, Mlázovský, Popluhár, Švanda- Fraňo, Holec, Kmenta, Král, Majer, Málek, Malina, Prokop, Smudek, Štefka, Zajíček

    Diváci: 300