Taliansko – Uruguaj 0:1 (kon.) | Kostarika – Anglicko 0:0 (kon.) | Japonsko – Kolumbia 1:4 (kon.)
Grécko – Pobr. Slonoviny 2:1 (kon.)
koniec
Kostarika
0:0 (0:0)
Anglicko
Utorok 24.06.2014, 18:00 • Estadio Mineirao, Belo Horizonte • Majstrovstvá sveta
Predzápasové kurzy
     
    Držanie lopty: 47% – 53%
    Strely: 4 – 8
    Na bránu: 3 – 3
    Fauly: 17 – 17
    Ofsajdy: 3 – 1 (19:56:04)
     
    Je dobojované, ani po dnešnom zápase sa Anglicko nedočkalo víťazstva, naopak Kostarika sa teší z postupu zo skupiny a to dokonca z prvého miesta! O druhom postupujúcom tíme sa ešte rozhoduje medzi Talianskom a Uruguajom, tesne pred koncom duelu tesným rozdielom vyhráva juhoamerický tím. Angličania sa tak lúčia s tribúnami a po ďalšom nevydarenom vystúpení putuje domov.
     
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Zápas sa dohráva na polovici Kostariky, no anglickí hráči niesu nebezpeční, podobne ako tomu bolo počas celého dnešného duelu.
     
    90+2
    Ten sa im nevydaril a naopak museli sa brániť práve oni. Ureña totiž vyštartoval ako raketa a dvojica obrancov veru mala čo robiť aby ho k strele nepustila.
     
    90+1
    V nadstavenom čase ešte budú mať Angličania príležitosť otvoriť skóre, získavajú totiž rohový kop.
     
    90+1
    Tak napokon to budú ešte extra 3 minúty navyše.
     
    90
    Začala sa nám posledná minúta riadnej hracej doby, hra sa presťahovala opäť do stredu ihriska, uvidíme, koľko minút sa bude nad rámec riadnej hracej doby nadstavovať.
     
    89
    Angličania medzitým zahrávali priamy kop, no prudký center Gerrarda letel mimo. Rooney na ňu tak nestihol zareagovať a skóre sa nemení.
     
    88
    Dôležitá informácia prichádza z Natalu, kde Godín strelil prvý gól v zápase a tak sa Uruguaj zaraďuje na druhú priečku tabuľky!
     
    87
    Na Sturridga letela ďalšia nakopávaná lopta, ten je ale dnes veľmi dobre pokrytý a tak ani v tomto prípade nemal šancu presadiť sa.
     
    86
    Lampard sa stal obeťou útočného faulu jedného z hráčov súperov a tak sa budú musieť Kostaričania stiahnuť až pred vlastného brankára.
     
    85
    Angličania upustili od svojej snahy útočiť, sústreďujú sa už viac-menej len na bránenie, naopak Kostariku do útoku povzbudzujú hlasné tribúny, ktoré sú plné ich priaznivcov.
     
    84
    Po ľavej strane to následne znova skúšal Bolaños, toho ale čisto odstavil Jones, ktorý je na tejto strane hracej plochy dnes takmer neomylný.
     
    83
    Bolaños si prechod do útoku vzal na vlastné plecia, pri svojej snahe bol nedovolene zastavený Gerrardom.
     
    82
    Lopta lieta z jednej strany na druhú, hráčom obidvoch tímov akoby sa už prestalo chcieť behať, preto skôr posielajú dlhé passy z jedného konca ihriska na druhú.
     
    81
    Začala sa nám posledná desaťminútovka, Navas zostáva v bráne stopercentný, anglickí futbalisti si však už nedokážu tak presne prihrať ako pred pár minútami a tak mu jeho prácu značne zjednodušujú.
     
    80
    Rohový kop aj v tomto prípade neznamenal nebezpečenstvo pre Navasa, Kostarika sa bez väčších problémov dokázala oslobodiť a odohrala loptu ďaleko od svojej brány.
     
    79
    Zväčšenú aktivitu v útoku nám predvádza Anglicko, jedovatá ale pritom nenápadná strela Rooneyho musela byť zásluhou Navasa vytlačená na roh.
     
    78
    Poslednýkrát strieda aj stredoamerický tím, posledným striedajúcim hráčom v zápase sa stal Borges, jeho miesto na trávniku zaujme Barrantes.
     
    77
    Znova sa dostávame do mierne hluchej fázy zápasu, na ihrisku momentálne nemá prevahu ani jeden z tímov.
     
    76
    Prichádza posledné striedanie na strane Anglicka. Znamená to, že zápas končí pre Milnera, jeho miesto zaujme Rooney.
     
    76
    Na ľavom krídle výborne zabojoval Sterling, vybojoval tak rohový kop, ktorý bude zahrávať striedajúci Gerrard.
     
    75
    Začala sa nám posledná štvrťhodina riadnej hracej doby tohto zápasu, podobne je tomu aj v zápase Taliansko-Uruguaj, aj v tomto dueli stále čakáme na úvodný gól.
     
    74
    Dvojica striedajúcich hráčov Bolaños a Ureña robili anglickej obrane veľké problémy, napokon sa ale celá útočná akcia končí útočným faulom jedného z Kostaričanov.
     
    73
    Posledné minúty na majstrovstvách sveta vo svojej kariére si zahrá aj Steven Gerrard, ten na ihrisku nahradí Wilshera.
     
    72
    Ani im sa po rohovom kope nepodarilo ohroziť bránu, hra sa tak znova presťahovala do okolia stredového kruhu.
     
    71
    Kostarika okamžite vyštartovala do mohutného brejku, Gamboa celú akciu ťahal po pravom krídle, napokon bol aj on čisto odzbrojený a rohový kop si vyskúšajú aj Kostaričania.
     
    70
    Navas výborne čítal hru, včas vybehol z brány a pred Smallingom vyboxoval loptu do bezpečia.
     
    69
    Sturridge dostal ďalšiu výbornú prihrávku, v pokutovom území bol tiesnený Gonzálezom, po chvíli padol k zemi, no faul to nebol. Anglicko tak získa aspoň rohový kop.
     
    68
    Tím Anglicka ale aj naďalej stupňuje obrátky, je vidieť, že Kostarika sa viac sústreďuje na obrannú hru a spolieha sa skôr na rýchle brejky.
     
    67
    Anglicko sa vrhalo do ďalšej útočnej akcie, Wilshere ale v útoku zahral rukou, čo neušlo pozornosti hlavného rozhodcu a tak loptu získava Kostarika.
     
    66
    Následne prichádza ďalšie striedanie na strane Kostariky, tréner Pinto z hry sťahuje Campbella, ktorého si tak zrejme šetrí na ďalšie zápasy. Jeho miesto zaujme Ureña.
     
    Ďalšia šanca Anglicka

     
    65
    A Anglicko mohlo viesť! Sturridge si výborne vymenil loptu s Wilsherom, strela prvého menovaného len o centimetre minula pravú tyč Navasovej brány! Kostaričania tak teraz mali obrovské šťastie.
     
    64
    Ak by sa obidva zápasy tejto skupiny skončili aktuálnym výsledkom, teda 0:0, Kostarika by postupovala zo skupiny z prvého miesta a Taliansko z druhého. Taliani to však budú mať teraz ťažké, nakoľko prišli o Marchisia, ktorý videl červenú kartu.
     
    63
    Striedajúci Bolaños teraz perfektne vypichol Jonesovu rozohrávku, pustil sa sám proti Fosterovi a prudkou strelou preveril jeho schopnosti. Foster nám tak musel predviesť prvý úspešný zákrok v druhom polčase.
     
    62
    Prvé striedanie prichádza aj na strane Anglicka, z ihriska odkráčal Lallana, opačným smerom putuje Sterling.
     
    61
    Priamy kop Anglicka sa aj tentoraz skončil neúspechom, lopta sa síce dostala za múr brániacich hráčov, no výborný Navas ju skryl vo svojom náručí.
     
    61
    Po faule na Barkleyho sa bude "žltiť" aj na strane Kostariky, za faul žltú kartu uvidí González.
     
    60
    Prvé striedanie prichádza presne po hodine hry, na strane Kostariky z ihriska odchádza Brenes, toho nahradí Bolaños.
     
    Šanca Anglicka

     
    59
    Na opačnej strane sme sa konečne dočkali rýchlej akcie, tú potiahol Lallana, ktorý popred bránu posielal prudký pass, no výborný Navas včas zasiahol a loptu chytil.
     
    58
    Borges sa takmer dostal ku kolmici putujúcej do pokutového územia Anglicka, Jones ale smer lopty usmerniť a pohotový Foster ju zachytil.
     
    57
    Tentoraz to ale žltá karta bude, potrestaným hráčom je Lallana. Ten šiel do súboja s Ruizom veľmi neskoro a nešetrne poslal súpera k zemi.
     
    56
    Nakoniec nemuseli zasahovať ani lekári, Kostarika tak po dlhšej dobe bude môcť zaútočiť. Foster si v druhom polčase ešte nezachytal.
     
    55
    Gamboa sa znova stal obeťou nedovoleného zákroku, tentoraz si naňho vyšliapol Shaw. Ten v tomto prípade ale žltú kartu nevidí.
     
    54
    Wilshere to tentokrát skúšal individuálne, tesne pred hranicou pokutového územia letel k zemi, pýta si priamy kop, no ten hlavný rozhodca Haïmoudi nenariaďuje.
     
    53
    Gamboa sa okamžite pokúšal o prechod do protiútoku, no pri svojom prechode bol stiahnutý za dres. Za toto previnenie voči pravidlám vidí Barkley aj kartu žltej farby.
     
    53
    Ponad pokutové územie Kosrariky preletelo niekoľko nebezpečných lôpt, no ani jednu z nich nedokázali Angličania usmerniť smerom na bránu.
     
    Fanúšik Anglicka pri sledovaní zápasu drží transparent, ktorý hovorí za všetko!
    Letenky do Ria – £ 1,200
    Užívanie si atmosféry – £ 2,000
    Ubytovanie – £ 2,000

    Návrat po základných skupinách – k nezaplatenie


     
    52
    Kostaričania to skúsil dlhou nakopávanou loptou, no tá nebola presná a Campbell ju nedokázal zachytiť. Rozohrávať tak od brány bude Foster.
     
    51
    Navasovi síce zostali na stehne stopy po kopačke Sturridga, vyzerá to ale tak, že brankár bude v poriadku a v zápase bude môcť pokračovať.
     
    50
    Kostarický brankár po strete so Sturridgeom zostal na trávniku, drží sa za stehenný sval. Na ihrisko vybieha aj lekársky tím, ktorý ho ošetruje priamo na ihrisku.
     
    49
    Angličania začali aktívne, Shaw to skúsil z veľkej diaľky, lopta sa so šťastím odrazila k Sturridgeovi, proti ktorému ale včas vybehol Navas a situáciu zachránil.
     
    48
    Hra je následne prerušená, Lampard zostáva na trávniku, v jednom zo súbojov totiž inkasoval nepríjemného šľapáka, no faul sa nepískal.
     
    47
    Brenes si nabiehal na prudkú kolmicu, vyhol sa pritom dvojici Jones-Milner, ktorá sa veľmi nepríjemne zranila. Brenes ale loptu nedobehol a tak akcia nemôže pokračovať.
     
    46
    Druhý polčas sa nám začal, počas prestávky neregistrujeme žiadne zmeny v zostavách obidvoch tímov, obidvaja tréneri tak budú mať v druhej polovici zápasu k dispozícii všetky tri striedania.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Hráči obidvoch tímov po druhý raz opúšťajú útroby štadiónu, o malú chvíľu pokračujeme.
     
    V roku 1988 sme prehrali všetky tri zápasy na EURU. O 2 roky neskôr sme boli pokutový kop od dosiahnutia finále majstrovstiev sveta. # nádeje

     
    Anglická futbalová legenda Gary Lineker: "Toto MS prišlo príliš skoro pre väčšinu našich mladíkov, ale ja si naozaj stále myslím, že budúcnosť je jasná. Máme veľmi talentovaných chlapcov."


     
    Držanie lopty: 51% – 49%
    Strely: 3 – 4
    Na bránu: 2 – 0
    Fauly: 7 – 7
    Ofsajdy: 3 – 1
     
    Prvý polčas je za nami, zatiaľ je to bez gólov, šance na skórovanie síce mali obidva tímy, no prívlastok gólová bola iba jedna a to na strane Kostariky. Sledovali sme tak pomerne nezáživný futbal. Uvidíme, čo nám prinesie druhý polčas, ktorý začne zhruba o 19:01.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+1
    Na opačnej strane takmer pohrozil Borges, po tom ako Jones trocha zaspal, no jeho strela z dobrej pozície bola včas zablokovaná.
     
    45
    Pred opačnou bránou v samom závere prvého polčasu Angličania vybojovali rohový kop, po ktorom do priestoru brány hlavičkoval Lampard. Jeho biedny pokus s prehľadom chytil Navas.
     
    44
    Priamy kop sa skončil v podstate skôr ako začal, nakoľko sa hráč hlavičkujúci pred Fostera ocitol v postavení mimo hry. Od brány teda bude odkopávať anglický gólman.
     
    43
    Na opačnej strane Campbell vybojoval priamy kop, takže uvidíme možnosť pre Kostariku. Čas prvého polčasu sa takmer naplnil.
     
    42
    Barkley sa z ničoho nič ocitol v príležitosti. Dokázal sa dokonca sám uvoľniť proti trojici hráčov, no v ťažkej pozícii strelou ľavačkou prestrelil bránu.
     
    41
    Milner tvrdo bojoval takmer pri ľavej rohovej zástavke, loptu nevybojoval, naopak dopustil sa útočného faulu na Duarteho.
     
    David Ginola, bývalý francúzsky futbalista, ktorý hrával na pozícii útočníka alebo ľavého záložníka. V drese francúzskej reprezentácie odohral 17 zápasov: "Ideme Anglicko, ukážte svetu čo viete. Užite si zápas a hrajte pre budúcnosť."


     
    40
    Po dlhšej dobe si zahral aj brankár Anglicka Foster, ten musel zareagovať na center z pravého krídla. Foster to ale zvládol a dlhým odkopom posiela loptu do bezpečia.
     
    39
    Posledné sekundy ich pre zmenu napodobňujú hráči Anglicka, aj tí si len vymieňajú loptu na svojej vlastnej polovici a s prechodom do útoku sa dvakrát nenáhlia.
     
    38
    Minúty do konca riadnej hracej doby nám pomaly ubiehajú, loptu si na svojich kopačkách držia hráči v červeno-modrých dresoch a nikam sa neponáhľajú.
     
    37
    Na súperovej polovici pekne zahrali Sturridge a Wilshere, druhý menovaný si nabehol do voľného priestoru, ale Navas včas vybehol a loptu chytil.
     
    36
    Milner do pokutového územia súpera posielal prudký center, ten si postrážil Navas, ktorý mimochodom pôsobí v španielskom Levante.
     
    Hlavička Sturridge

     
    35
    Tentoraz to už bolo o niečo nebezpečnejšie! Barkleyho center vrátil pred bránu Jones. Hlavou sa podarilo zakončiť Sturridgovi, ale aj tento pokus letí tesne nad.
     
    34
    Tak napokon si celú situáciu zopakujeme aj do tretice, obrana Kostariky šla na istotu.
     
    34
    Jeho center bol zablokovaný Millerom, rohový kop si tak hráči zopakujú.
     
    33
    Loptu si však Barkley odniesol k zlej rohovej zástavke, rozhodca mu nariaďuje rohový kop zahrávať z opačnej strany, takže si na anglického stredopoliara musíme počkať.
     
    32
    Lopta často mení majiteľa, Angličania to teraz skúšali dlhočizným passom na Lallanu, ktorého center bol zablokovaný, takže uvidíme prvý rohový kop Anglicka.
     
    31
    Zatiaľ ale príliš okulahodiaci futbal nesledujeme, anglický tím, v ktorom oproti minulému zápasu nastalo až 9 zmien v zostave zatiaľ nič svetoborné nevymyslel.
     
    Ani toto stretnutie si nenechá ujsť japonská futbalistka Yuki Ogimi (Chelsea)


     
    30
    Hra sa tak presunula znova do strednej časti ihriska, tam sa nám začínajú hromadiť aj nedovolené zákroky, najnovšie sa terčom faulu stal Gamboa.
     
    29
    Sturridge ešte reklamuje faul hráča súpera, hlavný arbiter ale akékoľvek dohady odmieta a nariaďuje odkop od brány Navasa.
     
    28
    Angličania ale začínajú byť aktívnejší, Milner tentoraz posielal loptu pred Navasa, tam sa lopta odrazila pred Sturridga, ktorému sa vďaka výbornému obrannému zákroku jedného z Kostaričanov nepodarilo loptu prepasírovať cez Navasa.
     
    27
    Následne si po ďalšom Lampardovom dlhom passe do šestnástky znova zbiehal Sturridge, ocitol sa však v postavení mimo hry.
     
    26
    Tam si po prihrávke od Lamparda loptu krkolomne spracoval Lallana, tá sa takmer dostala k nabiehajúcemu si Wilsherovi, všetko ale rieši obrana Kostariky.
     
    25
    Tentoraz si pre loptu zbehol gólman Foster, ten dlhým odkopom okamžite vysielal spoluhráčov až takmer do pokutového územia Kostariky.
     
    24
    Angličania sa zásluhou Lamparda rýchlo oslobodili, no po krátkej chvíli Ruiz vybojoval ďalší rohový kop.
     
    Šanca Borgesa

     
    23
    Do strely sa poriadne oprel Borges, jeho delovka mierená tesne pod brvno narobila Fosterovi veľké problémy. Ten loptu s problémami, no predsa vytlačil na roh.
     
    22
    Nestalo sa tak, naopak protiútokom takmer pohrozilo Anglicko, celý postup bol ale spomalený, navyše Angličanom loptu uchmatol výborný Campbell, ktorý vybojoval ďalší priamy kop pre Kostariku.
     
    21
    Lampard fauloval Ruiza, Kostarika bude mať k dispozícii priamy kop, tak uvidíme či z toho dokážu hráči niečo vyťažiť.
     
    20
    Sturridge sa takmer dostal ku kolmici od Milnera, v poslednej chvíli pohotový obranný zákrok predviedol González.
     
    19
    Anglicko sa rýchlo vrátilo na súperovu polovicu, hráči obidvoch tímov pôsobia veľmi staticky, čo na kvalite hry určite nepridáva.
     
    18
    Z obrovskej vzdialenosti, takmer tridsiatich metrov šťastie vyskúšal Sturridge, no ale ani jeho ďaleko nosný pokus neskončil v priestore troch žrdí.
     
    17
    Hráči Albionu aj naďalej dobre bránia, no práve od nich by sme mali očakávať útočné divadlo, čo sa zatiaľ jednoznačne nestáva realitou.
     
    16
    Angličania napádajú rozohrávku Kostariky veľmi vysoko, miestami až trojicou hráčov. Najmä to značne komplikuje prechod Kostariky do útočnej časti ihriska.
     
    15
    Tento trend hry nám pokračuje aj naďalej a pomaličky sa nám končí úvodná štvrťhodina zápasu. V zápase, ktoré sa hrá paralelne s týmto duelom Taliansko taktiež zatiaľ s Uruguajom remizuje 0:0.
     
    14
    Kostaričania sa tak nikam neponáhľajú, s rozohrávkou si dávajú načas, hráči sa zdržiavajú prevažne len na svojej polovici ihriska.
     
    13
    Aj napriek tejto strele sledujeme v celku opatrné stretnutie, Kostarika sa určite nebude bezhlavo hnať za víťazstvom, keďže jej na víťazstvo v skupine úplne stačí aj bod za remízu.
     
    12
    Peknou ďalekonosnou strelou sa nám predviedol Sturridge, ten z viac ako dvadsiatich metrov, len tesne minul ľavú tyč Navasovej brány.
     
    11
    Hráči sa však musia podriadiť verdiktu hlavného arbitra, loptu si momentálne na vlastnej polovici vymieňajú anglickí hráči, ktorí sa s ďalším prechodom do útoku príliš neponáhľajú.
     
    Sporná ofsajdová situácia

     
    10
    Podľa rozhodcu sme videli prvý ofsajd v zápase, údajne sa v ňom ocitol Brenes, no zo spomalených záberov môžeme vidieť, že to postavenie mimo hry nebolo.
     
    9
    Angličania sa však veľmi rýchlo vrátili pred pokutové územie Kostariky, technicky to skúšal Wilshere, no pri svojej parádičke spadol a loptu stratil.
     
    Spievajúci fanúšik Anglicka...


     
    9
    Gamboa si na vlastnej polovici až moc trúfol proti Lallanovi, situáciu musel vyriešiť až jeho spoluhráč, ktorý vybojoval vhadzovanie pre svoj tím.
     
    8
    Prudký center síce mieril pred bránu, tam ale úradoval pozorný Foster, ktorý dobre čítal hru a loptu chytil do svojich rukavíc.
     
    7
    Kostarika aj naďalej zostane v útoku, Díaz bol totiž nepríjemne faulovaný Jonesom. Stredoameričania tak získavajú priamy kop.
     
    6
    Jednoznačne aktívnejším dojmom od začiatku stretnutia pôsobia hráči Kostariky, tí sa tlačia pred súperovu šestnástku, Angličania veru majú čo robiť aby si všetkých hráčov Kostariky pokryli.
     
    5
    Po ľavej strane nám výpad predviedol Díaz, no jeho dlhý pass pred bránu nebol presný a lopta končí až za čiarou. Od brány bude teda rozohrávať gólman Anglicka.
     
    4
    Tam sa síce lopty zmocnili znova Angličania, no kvôli nepresnej prihrávke Smallinga o ňu znova rýchlo prišli.
     
    3
    Do prvého útoku tak mohli zaveliť Angličania, tým sa ale nepodarilo čo i len vystreliť na bránu a tak sa lopta presunula opäť do stredu ihriska.
     
    2
    A hneď v úvode sme mali možnosť sledovať šancu pre Kostariku! Brenes prihral najväčšej hviezde Kostariky Campbellovi, ktorý s pomocou teču anglického obrancu len tesne minul ľavú šibenicu Fosterovej brány.
     
    2
    Tí si stále držia loptu na svojich kopačkách, no musia sa brániť pred nepríjemne napádajúcimi Angličanmi.
     
    1
    Úvodnej rozohrávky sa zhostili hráči Kostariky, tí dnes budú hrať v červeno-modrých dresoch, zatiaľ čo Angličania nastúpia v bielom.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Hráči obidvoch krajín sú už nastúpení na hracej ploche, najskôr si už tradične vypočujeme hymny obidvoch krajín.
     
    Úvodné zostavy:

    Kostarika: Navas – Díaz, Miller, González, Duarte, Gamboa – Borges – Tejeda, Ruiz – Brenes, Campbell
    Náhradníci: Pemberton, Cambronero – Acosta, Umaña, Bolaños, Myrie, Barrantes, Francis, Granados, Calvo, Ureña, Cubero

    Anglicko: Foster – Shaw, Smalling, Cahill, Jones – Wilshere, Lampard – Lallana, Milner – Barkley, Sturridge
    Náhradníci: Hart, Forster – Johnson, Baines, Gerrard, Jagielka, Rooney, Welbeck, Henderson, Oxlade-Chamberlain, Lambert, Sterling

    Rozhodca: Haïmoudi (ALG) – Achik (MAR), Etchiali (ALG).
     

     
    Kostarika vs Anglicko:

    Tieto dva tímy dnes na seba narazia vôbec po prvý raz v histórii. Pred šampionátom by každý jednoznačne favorizoval Anglicko, avšak ako sme na tomto šampionáte videli, Kostarika zatiaľ predvádza výborné výkony, takže jednoznačného favorita zápasu je ťažké určiť.

    Situácia v skupine:

    Ako už bolo spomenuté, Kostarika má vďaka výborným výkonom proti Uruguaju a Taliansku istú miestenku v osemfinále, po dnešnom dueli sa uvidí, či postúpi z prvého alebo druhého miesta. O druhú postupujúcu priečku sa pobijú Taliansko s Uruguajom.

    1.Kostarika – 4:1 – 6 bodov
    2.Taliansko – 2:2 – 3 body
    3.Uruguaj – 3:4 – 3 body
    4.Anglicko – 2:4 – 0 bodov
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.

    Andrej Marienka

    Góly:

    Karty:   61. González (CRC) – 53. Barkley (ENG), 57. Lallana (ENG)


    Kostarika: Navas – Díaz, Miller, González, Duarte, Gamboa – Borges – Tejeda, Ruiz – Brenes, Campbell
    Náhradníci: Pemberton, Cambronero – Acosta, Umaña, Bolaños, Myrie, Barrantes, Francis, Granados, Calvo, Ureña, Cubero

    Anglicko: Foster – Shaw, Smalling, Cahill, Jones – Wilshere, Lampard – Lallana, Milner – Barkley, Sturridge
    Náhradníci: Hart, Forster – Johnson, Baines, Gerrard, Jagielka, Rooney, Welbeck, Henderson, Oxlade-Chamberlain, Lambert, Sterling

    Rozhodca: Haïmoudi (ALG) – Achik (MAR), Etchiali (ALG)