Tisková konference FC Slovan Liberec (kon.)
koniec udalosti
Tisková konference FC Slovan Liberec

cz Pondelok 16.06.2014, 10:00Tlačové konferencie
     
    Na shledanou z tiskového střediska stadionu U Nisy a na viděnou u dalších onlajnů. (10:25:26)
     
    To bylo vše, co dnes Slovan na tiskové konferenci odhalil. Nezbývá než čekat, jak si nový realizační tým povede v evropských pohárech, kde startuje již za měsíc, a následně samozřejmě také v nově přejmenované Synot lize.
     
    Jan Nezmar: "Ještě jednou bych rád poděkoval Davidu Vavruškovi za jeho práci, vrátí se k juniorce, což bylo dáno v době jeho převzetí áčka."
     
    Samuel Slovák: "Lidé musí odcházet z tribun s tím, že hráči před nimi odvedli na hřišti maximum. Podle toho chceme hrát."
     
    Jan Nezmar: "Co se týče příchodů, bylo to spíš ve fázi příprav, je totiž nutné je konzultovat s trenérem. Je pravda, že Liberec Samuela Slováka sledoval a on nás, definitivní rozhodnutí padlo před týdnem a my teď konzultujeme posily. Ve středu dorazí dva cizinci, další informace ještě nebudu příliš specifikovat."
     
    "Na doplnění kádru spolu s vedením pracujeme," odpověděl na otázku, jaké připravuje tým změny.
     
    "To, že hrají v Liberci poháry, pro mě nehrálo velkou roli. Hlavní pro mě je, že jsou tu veliké ambice. Nemá smysl působit v klubu bez ambicí," pokračoval nový liberecký kouč.
     
    Samuel Slovák: "Na Liberec mám jen ty nejlepší vzpomínky, i když jsem tu působil pouze krátce. Slovan měl vždy nejvyšší ambice, navíc bude hrát poháry. Z jiného klubu s ambicemi mě před rokem vyhodili, na tlak a požadavky jsem tedy zvyklý."
     
    Je to potvrzené, novými trenéry Liberce se stali Samuel Slovák s asistentem Josefem Valachovičem, zbytek realizačního týmu zůstává stejný, jako na konci minulé sezony.
     
    Aktéři konference právě dorazili, co nevidět začneme.
     
    Start se o několik minut opozdí, o žádné zásadní zpoždění by se ale jednat nemělo.
     
    Již za pár minut oznámí liberecký sportovní ředitel Jan Nezmar realizační tým Slovanu pro následující sezónu. Potvrdí se spekulace, nebo si pro nás připravili na severu Čech nějaké překvapení?
     
    V pondělí dopoledne se pod Ještědem rozuzlí důležitá otázka. V 10:00 totiž na tiskové konferenci vedení představí realizační tým, který Slovan Liberec povede v následující sezoně. A že bylo načase, již ve středu totiž liberečtí fotbalisté zahajují přípravu. Během uplynulé týdne proběhla médii řada spekulací, kdo by měl Slovan převzít, na ověřenou informaci však nezbývá než si ještě chvíli počkat.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 10:00.