Argentína – Bosna 2:1 (kon.) | Nemecko – Portugalsko 4:0 (kon.) | Irán – Nigéria 0:0 (kon.)
koniec
Argentína
2:1 (1:0)
Bosna a Hercegovina
Pondelok 16.06.2014, 00:00 • Maracanã, Rio De Janeiro • Majstrovstvá sveta
Predzápasové kurzy
     
    84
    Bosna a Hercegovina dala gól!
    Skvelý ťah trénera Sušiča s nasadením VEDADA IBIŠEVIČA do stretnutia! Bosniansky útočník dáva tesne pred koncom nádej svojmu mužstvu na skvelý výsledok. Už sme si mysleli, že tento duel sa nudne skončí, ale opak je pravdou a máme tu nový náboj, ešte to bude do konca veľká dráma, máme sa na čo tešiť!
     
    65
    Argentína dala gól!
    Konečne! Tak sa to podarilo a po vyše hodiny hry sme uvideli perfektnú rýchlu akciu útočného záprahu Argentíny! LIONEL MESSI si narazil loptu s Agüerom a peknou strelou k pravej tyčke zvyšuje vedenie svojho tímu na dva góly.
     
    3
    Argentína dala gól!
    Ou, tak toto je trpký úvod bosnianskej prvej účasti na svetovom šampionáte! Nováčikovská daň zaplatená hneď v tretej minúte stretnutia. Center z priameho kopu smeroval na zadnú tyč bosnianskej brány a lopta sa nešťastne odrazila od nôh SEADA KOLAŠINACA za chrbát gólmana Asmira Begoviča.

    Jakub Bartko

    Góly: 3. Kolašinac (vla.), 65. Messi – 84. Ibiševič

    Karty:   25. Marcos Rojo (ARG) – 63. Spahič (BOS)


    Argentína: Romero – Campagnaro, F. Fernandéz, Garay – Mascherano – Rojo, Di María, Rodriguez, Zabaleta – Messi (C), Agüero.
    Náhradníci: Orión, Andújar – Demichelis, Basanta, A. Fernández, Gago, Álvarez, Biglia, Pérez, Higuaín, Palacio, Lavezzi.

    Bosna a Hercegovina: Begović – Mujdža, Bičakčić, Spahić (C), Kolašinac – Bešić, Hajrović – Pjanić, Misimović, Lulić – Džeko.
    Náhradníci: Avdukić, Fejzić – Vršajević, Šunjić, Vranješ, Sušić, Ibričić, Medunjanin, Višća, Hadžić, Salihović, Ibišević.

    Rozhodca: Aguilar – Torres, Zumba (všetci Salvador) – Haimoudi (Alžírsko)