Tisková konference fotbalové reprezentace (kon.)
koniec udalosti
Nominační tisková konference A-týmu reprezentace a U21

cz Utorok 27.05.2014, 10:00Tlačové konferencie
     
    Tisková konference skončila. (10:54:21)
     
    "O Davidu Lafatovi jsem uvažoval, je mezi náhradníky."
     
    "V nominaci je hodně hráčů z ligy, kromě Matěje Vydry de facto všichni. Chci jim dát šanci ukázat své kvality. To že jsou z ligy neznamená, že bych s nimi nepočítal do kvalifikace. Ve Finsku prokázali kvalitu, pokud ji prokážou i teď bude to jen dobře. Pro nás to bude ukázka, že osa týmu se tvoří a můžeme ji doplnit hráči ze zahraničí."
     
    O nominaci Necida: "Měli jsme dvě varianty Tomáš Necid a jeden typologicky podobný útočník jako Matěj Vydra. Pro Tomáše jsme se rozhodli, protože občas je potřeba v zápase něco změnit a poslat tam trochu jiný typ hráče. Tomáš je čistý hroťák a proto jsem se rozhodl pro něj."
     
    "Nováčci Fleišman, Hejda a Kopic jsou hráči, kteří se v lize proszují. Jejich výběř záležel taky na jejich postech. Na těchto postech jsme potřebovali mužstvo doplnit. Na jaře dle mého názoru podávali takové výkony, že se na ně můžeme spolehnout", řekl trenér Pavel Vrba.
     
    Nominace A – týmu
    Brankáři: Marek Štěch (Yeovil/ Sparta Praha), Tomáš Vaclík (Sparta Praha/ Basilej)
    Obránci: Jiří Fleišman (Slovan Liberec), Lukáš Hejda (Viktoria Plzeň), Mario Holek (Sparta Praha), Václav Procházka (Viktoria Plzeň), Pavel Kadeřábek (Sparta Praha), David Limberský (Viktoria Plzeň)
    Záložníci: Daniel Kolář (Viktoria Plzeň), Ladislav Krejčí, Jan Kopic (Baumit Jablonec), Tomáš Hořava (Viktoria Plzeň), Josef Hušbauer, Milan Petržela (Viktoria Plzeň), Lukáš Vácha (Sparta Praha)
    Útočníci: Tomáš Necid (Slavia Praha), Matěj Vydra (West Bromwich)
     
    Nominace reprezentace U21:

    Brankáři: Jiří Pavlenka (FC Baník Ostrava) , Lukáš Zima (Genoa)

    Obránci:Jakub Babec (Sparta Praha), Jan Baránek (Baník Ostrava), Matěj Hybš (Sparta Praha), Vladimír Coufal (Slovan Liberec), Marek Kysela (Jablonec), Matej Hanousek (Dukla Praha), Jakub Jugas (Příbram)

    Záložníci: Martin Frýdek (Slovan Liberec), Matej Končal (Viktoria Plzeň), Vojtěch Kubista (Baumit Jablonec), Lukáš Masopust (Vysočina Jihlava), David Houska (Sigma Olomouc), Tomáš Přikryl (Sparta Praha), Michal Trávník (Slovácko), Jaromír Zmrhal (Slavia Praha)

    Útočníci: Antonín Fantiš (Baumit Jablonec), Michael Krmenčík (Baník Ostrava), Jiří Skalák (Zbrojovka Brno), Lukáš Stratil (Příbram/ Viktoria Plzeň)
     
    Tiskový mluvčí Ondřej Lípa právě zahájil tiskovou konferenci.
     
    Začátek tiskové konference se chvíli zdržel, teď už však přicházejí hlavní aktéři.
     
    Vítejte u online přenosu z nominační TK Pavla Vrby a Jakuba Dovalila před utkáním českých výběrů s Rakouskem
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 10:00.

    Jakub Janoušek