Slovensko – Lotyšsko 5:3 (kon.)
koniec
Slovensko
5:3 (3:2, 2:0, 0:1)
Lotyšsko
Štvrtok 01.05.2014, 19:00 • Aréna Ondreja Nepelu Bratislava • Slovakia Cup 2015
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:51
    Lotyšsko hrá bez brankára power play.....
     
    57:51
    Lavins aj Réway sú vonku, trest svieti na strane hostí, k Lavinsovi si ešte sadá Indrašis, tak to ma zaujíma. Lavinš dostal dve minúty za napadnutie a dve minúty za hrubosť, Réway dve minúty za hrubosť.
     
    57:51
    Lavinsovi praskli nervy a dovolil si na Réwaya, no nemal to robiť, Réway mu za povzbudzovania fans naložil ako sa patrilo.
     
    56:55
    Marcinko z pravého kruhu zvolil strelu švihom, Gudlevskis šiel do pokľaku a puk kryje na svojej hrudi.
     
    54:38
    Bartek sa dostal do brejku, vystrelil, no Gudlevskis pravým betónom Martinov puk vyrazil!
     
    47:40
    Hrivík dostal dve minúty za podrazenie a druhá presilová hra hostí, majú príležitosť na kontaktný gól.
     
    47:23
    Lotyšsko dalo gól!
    Kuriózny gól hostí, Janus sa naťahoval za pukom na ľavú stranu vedľa konštrukcie bránky, no do puku jemne pichol Dzerins a od korčule ARMANDSA BERZINSA sa puk pomedzi betóny Jaroslava dostal tesne za bránkovú čiaru. Asistencie: Andris Dzerins a Maris Bičevskis.
     
    44:29
    Juraj Mikúš sa previnil proti pravidlám hry a za podrazenie odišiel na dve minúty von k časomeračom.
     
    42:52
    Pekná strela od mantinelu od modrej v podaní Berzinsa, Janus puk vyrazil a potom si ho hokejkou pritiahol k sebe, aby ho schoval pod svoju rukavicu.
     
    36:17
    Slovensko dalo gól!
    Dnes výborne hrajúci MAREK HRIVÍK prevzal puk za bránkou hostí, ani na chvíľku nezaváhal a z pravej strany jednoducho zasunul. Gudlevskis predtým vyrazil strelu Skokana, zle čítal hru, nestihol sa presunúť. Asistencie: Dávid Skokan a Marek Viedenský.
     
    34:20
    Slovensko dalo gól!
    IVAN ŠVARNÝ dostal puk na stred modrej, posunul si ho vpred, spoza kruhov švihom vystrelil a ponad lapačku Gudlevskisa poslal puk do siete. Asistencie: Juraj Valach a Radoslav Tybor.
     
    33:32
    Marcinko mal puk na strelu na dlhú hokejku, no strela od modrej v podaní Marinčina stála za to, Gudlevskis opäť puk vyrazil!
     
    32:41
    Hrivík hral výborne s pukom v pásme a vypýtal si od Saulietisa, ktorý mu nestačil, krosček, presilová hra pre Slovensko, teraz?
     
    29:54
    Marinčin krásne vystrelil od modrej, aj tento puk Gudlevskis v pokľaku vyrazil!
     
    28:44
    Krásna strela príklepom z prvej z ľavého kruhu v podaní Miklíka, Gudlevskis v pokľaku puk chytá!
     
    28:05
    Držanie a dve minúty pre Lavinsa, tretia presilová hra pre domáci tím, uspejeme?
     
    27:10
    Puk na medzikružie dopravil Daugavins, vystrelil švihom, Janus cez lapačku a ľavý betón puk zastavil.
     
    26:47
    Ďaloga od modrej švihom vystrelil, Gudlevskis puk ukryl vo svojom náručí.
     
    25:32
    Za faul lakťom si sadol na lavicu hanby Vasiljevs, presilová hra pre Slovensko.
     
    24:28
    Brejk domácich, k strele napriahol od kruhov Šatan, Gudlevskis puk vyrazil pred seba, dorážal ešte Mikúš, no aj toho Gudlevskis v ľahu na ľade vychytal.
     
    23:02
    Lipsbergs pekne vystrelil z pravej strany, Janus pozorný a puk vyrazil, skóre sa teraz meniť nebude.
     
    18:32
    Slovensko dalo gól!
    Marcinko operoval s pukom za bránkou, všimol si pred bránkoviskom PETRA ČEREŠŇÁKA, posunul mu puk a Peter prestrelil Gudlevskisa v bránke hostí. Asistencie: Tomáš Marcinko a Michel Miklík.
     
    18:12
    Za držanie odišiel na trestnú lavicu Berzins, Slovensko bude hrať prvú presilovú hru v zápase.
     
    16:29
    Lotyšsko dalo gól!
    Videli sme strelu od pravého kruhu v podaní Nizivijsa, Janus puk v rozkľaku vyrazil pred seba, pri pravej žrdi jeho bránky stál voľný MARTINS CIPULIS a puk podvihol ponad betón Jaroslava do siete. Asistencia: Aleksandrs Nizivijs.
     
    14:38
    Lotyšsko dalo gól!
    Spoza Slobodu z pravej strany vystrelil pohotovo KASPARS DAUGAVINS a okolo lapačky Janusa puk prešiel do siete. Asistencie: Aleksandrs Nizivijs a Georgijs Pujacs.
     
    13:57
    Do akcie sa z ľavej strany dostal Cipulis, po prechode kruhom smeroval na Janusa, vypálil, Janus puk vyráža na druhú stranu klziska.
     
    11:04
    Slovensko dalo gól!
    MAREK VIEDENSKÝ dostal milimetrovú prihrávku pred bránkovisko od Mareka Hrivíka a už sa nemohol pomýliť. Asistencie: Marek Hrivík a Dávid Skokan.
     
    07:36
    Slovensko dalo gól!
    Hrivík potiahol puk do pásma, prihral ho na druhú stranu Skokanovi, ktorý ale nestrieľal, zbadal na druhej strane voľného JÁNA BREJČÁKA, posunul mu puk a Ján už nemal s tým čo robiť, prestrelil Gudlevskisa v bránke. Asistencie: Dávid Skokan a Marek Hrivík.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 8. Brejčák (Skokan, Hrivík), 12. Viedenský (Hrivík, Skokan), 19. Čerešňák (Marcinko, Miklík), 35. Švarný (Valach, Tybor), 37. Hrivík (Skokan, Viedenský) – 15. Daugavins (Nizivijs, Pujacs), 17. Cipulis (Nizivijs), 48. Berzins (Dzerins, Bičevskis)


    Slovensko: Janus (Laco) – Ďaloga, Sloboda, Marinčin, Čerešňák, Švarný, Valach, Brejčák, Deyl – Nagy (A), J. Mikúš, Šatan (C) – Réway, Marcinko, Miklík (A) – Tybor, Špirko, Bartek – Hrivík, Viedenský, Skokan
    Lotyšsko: Gudlevskis (Masalskis) – Galvins, Pujacs (C), Sotnieks, Lavins, Jass, J. Redlihs, Saviels, Jaks – Lipsbergs, Daugavins (A), Indrašis – Meija, Girgensons, Saulietis – Cipulis, Vasiljevs, Nizivijs (A) – Bičevskis, Dzerins, Berzins

    Rozhodca: Baluška, Jonák – Tvrdoň, Výleta

    Diváci: 5.857