Sparta Praha – Jablonec 4:0 (kon.)
koniec
AC Sparta Praha
4:0 (2:0)
FK Jablonec
cz Streda 30.04.2014, 18:00 • Generali Arena • Pohár FAČR
Predzápasové kurzy
     
    60
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané pokračují v krásných brankách! Ligový rekordman v asistencích během jedné sezóny Dočkal znovu prokázal svůj um finálních přihrávek, našel za jabloneckou obranou rozběhnutého LUKÁŠE VÁCHU a sváteční střelec se zapisuje do gólové listiny dnešního zápasu technickým lobem přes brankáře Špita!
     
    55
    Sparta právě vstřelila branku!
    JOSEF HUŠBAUER v dnešním utkání dosud rozhodně nepatřil ke sparťanským tahounům, teď ale vypálil z třiceti metrů parádní projektil, který se zastavil až v síti u tyče jablonecké branky!
     
    35
    Sparta právě vstřelila branku!
    Nejdříve před prázdnou brankou jen těsně nedosáhl na míč Lafata, následně Sparta zahrávala rohový kop, Dočkalův centr brankář Špit jen vyrazil ke zcela osamocenému MATĚJI HYBŠOVI, který už před zcela odkrytou brankou touto nabídkou nepohrdl a zcela mění postupovou situaci tohoto semifinále!
     
    29
    Sparta právě vstřelila branku!
    Dočkal se probil za jabloneckou obranu, jeho ránu brankář Špit pouze ztlumil a těsně před brankovou čárou uspěl v souboji s jabloneckými beky PAVEL KADEŘÁBEK a doklepl míč za brankovou čáru!

    Tomáš Kohlmann

    Góly: 29. Kadeřábek, 35. Hybš, 55. Hušbauer, 60. Vácha

    Karty:   44. Třešňák (JAB), 73. Kubista (JAB)


    AC Sparta Praha: Vaclík – Kadeřábek, Švejdík, Holek, Hybš – Vácha – Dočkal (89. Vacek), Hušbauer (87. Mareček), Matějovský, Krejčí (77. Přikryl) – Lafata
    Náhradníci: Švenger, Brabec, Přikryl, Mareček, Vacek, Konaté, Schick

    FK Jablonec: Špit – Eliáš (77. Fantiš), Kysela, Beneš, Novák – Čížek, Loučka, Rossi, Kopic – Hubník (56. Doležal), Třešňák (65. Kubista)
    Náhradníci: Šebek, Jablonský, Fantiš, Kubista, Moulis, Doležal, Štochl

    Rozhodca: Franěk – Blažej, Jiřík

    Diváci: 3 395
    16.04.2014
    Jablonec - Sparta Praha 3:1

    Góly: 35. Rossi, 70. Kopic, 87. Čížek – 84. Přikryl