Švédsko – Fínsko 2:7 (kon.) | Česko – Švajčiarsko 8:7 (kon.)
koniec
Česko
8:7 (1:3, 4:1, 2:2)
Švajčiarsko
cz Nedeľa 27.04.2014, 15:50 • ZS Česká Lípa • Euro Floorball Tour (mužov)
     
    58:10
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Českému týmu místo poklidného závěru bude ještě pořádně horko! Po rychlé akci se totiž Kafka nestihl přesunout proti střele MANUELA ENGELA, který trefil přesně k tyči. Času na vyrovnání ještě zbývá dost. Asistence: Matthias Hofbauer.
     
    54:45
    Česko právě vstřelilo branku!
    Naprosto správně čeští florbalisté obrátili svou pozornost zpět do útoku. Na konci dalšího precizně provedeného brejku stál Sladký, jehož střelu zblízka ještě Hitz vyrazil, ale pouze k dobíhajícímu LUKÁŠI VELTŠMÍDOVI, který neměl problémy trefit prázdnou branku. Asistence: Tomáš Sladký.
     
    51:55
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Z následné standardní situace Švýcaři střílí kontaktní gól. MATTHIAS HOFBAUER pokračuje ve své střelecké show a se štěstím propasíroval míček za Kafku. Asistence: Manuel Engel.
     
    50:46
    Česko právě vstřelilo branku!
    Teď už jsou Češi opravdu hodně blízko! Podhráský si kooperaci s ONDŘEJEM MIKEŠEM zopakoval ještě jednou, naservíroval míček před poloprázdnou branku, kterou jeho parťák z útoku nemohl minout! Asistence: Michal Podhráský.
     
    44:06
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak přece jenom se TOM ONDRUŠEK dočkal zápisu do střelecké listiny. Dóža u mantinelu vybojoval míček, posunul ho Mikešovi, který za sebou instinktivně cítil Ondruška a ten tváří v tvář Hitzovi mířil přesně. Asistence: Ondřej Mikeš.
     
    42:53
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Bláznivé odpoledne v České Lípě i nadále pokračuje! Míček za branku navezl Fankhauser, nabídl ho před branku, odkud ho zametl mezi tři tyče MATTHIAS HOFBAUER. Asistence: Philipp Fankhauser.
     
    37:21
    Česko právě vstřelilo branku!
    Dámy a pánové, čepice ať letí na hřiště, je to hattrick! TADEÁŠ CHROUST využil dobré clony Tokoše před brankou a kompletuje svůj úžasný střelecký výkon odpoledne v dosažení hattricku. Asistence: Martin Tokoš.
     
    31:55
    Česko právě vstřelilo branku!
    Skvělé momenty druhé české formace! Nejprve zakončoval rychlý přechod do útoku nepřesnou střelou Tokoš, pak zůstal švýcarskou obranou zapomenutý na hranici velkého brankoviště TADEÁŠ CHROUST a překonal Hitze. Neuvěřitelný zvrat ve vývoji událostí. Asistence: Tomáš Sladký.
     
    28:44
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi se zničehonic dostali na koně! Zisk balonku a svižný přechod kupředu vyšperkoval Jendrišák přihrávkou na volného JIŘÍHO CURNEYHO, který trefil přesně pod břevno. Asistence: Matěj Jendrišák.
     
    25:44
    Česko právě vstřelilo branku!
    A pak vystřelí TADEÁŠ CHROUST a je sníženo. Švýcaři drtivě přehrávají český tým, ale to je moment, který může jejich sebevědomí nahlodat. Po hezké přihrávce od Suchánka se otevřel prostor před Chroustem, který trefil přesně. Asistence: Patrik Suchánek.
     
    21:53
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    To byl rozbor české obrany v podání Švýcarů! Ti nyní vyšachovali české obránce zejména krásnou diagonální přihrávkou Frioleta, kterou přetavil v další švýcarský gól PAOLO RIEDI. Asistence: Joel Friolet.
     
    17:25
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Náskok Švýcarska je již dvoubrankový. S chutí hrající florbalisté ze země Helvétského kříže předvedli rychlou akci, po níž Fankhauser krásně naservíroval míček MATTHIAS HOFBAUER, který již poloprázdnou brankou nepohrdl. Asistence: Philipp Fankhauser.
     
    16:48
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Zasloužené vedení Švýcarska. Rychlé přečíslení tři na dva šikovně vyřešil Friolet, který poslal míček do ohně před branku, kde se po odrazu od několika hokejek odrazil k PAOLO RIEDIMU a ten ho nakonec zametl do brány. Bez asistence.
     
    10:16
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcaři šťastně srovnávají krok. Zürcher za brankou podklouzl a dva čeští beci na něj v tu chvíli vystartovali. Jenže Zürcherovi se ještě v pádu povedlo posunout míček na MATTHIASE HOFBAUERA, který zblízka nedal Rytychovi nárok. Asistence: Michael Zürcher.
     
    08:02
    Česko právě vstřelilo branku!
    Přesilová hra je využita. Češi se postupně přibližovali k Hitzovi až důraz na brankovišti osvědčil MATĚJ JENDRIŠÁK a doklepl míček za ležícího švýcarského gólmana. Bez asistence.

    Radek Barkman

    Góly a asistencie: 9. Jendrišák, 26. Chroust (Suchánek), 29. Curney (Jendrišák), 32. Chroust (Sladký), 38. Chroust (Tokoš), 45. Ondrušek (Mikeš), 51. Mikeš (Podhráský), 55. Veltšmíd (Sladký) – 11. Hofbauer (Zürcher), 17. Riedi, 18. Hofbauer (Fankhauser), 22. Riedi (Friolet), 43. Hofbauer (Fankhauser), 52. Hofbauer (Engel), 59. Engel (Hofbauer)


    Česko: Rytych (Kafka) – Ullmann, Podhráský – Suchánek, Veltšmíd – Deutsch, Gwuźdź – Heřmanský – Natov, Jendrišák, Curney – Chroust, Sladký, Tokoš – Ondrušek, Mikeš, Dóža – Uhrinovský, Matějčík.
    Švajčiarsko: Hitz (Meier) – Graf, Zürcher – Kuchen, Gerber – Berry, Schmocker – Fankhauser, M. Hofbauer, Engel – Antener, Ch. Hofbauer, Maurer – M.O. Gerber, Friolet, Riedi – Altwegg, Bolliger, Mendelin

    Rozhodca: Bienkowski, Chomnicki (oba Pol.)