Švajčiarsko – Švédsko 2:9 (kon.) | Česko – Fínsko 3:2 (2:1 po s.n.)
po s.n. (2:1)
Česko
3:2 (0:1, 0:1, 2:0)
Fínsko
cz Sobota 26.04.2014, 17:30Euro Floorball Tour (mužov)
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Česko.
    Je hotovo! JIŘÍ CURNEY provedl svůj nájezd velmi rychle a forhendovou kličkou dokázal tento zápas rozhodnout. Český tým předvedl obrat z říše snů a je velmi blízko šokujícímu vítězství na celém turnaji!
     
    59:44
    Česko právě vstřelilo branku!
    Neuvěřitelné se stalo skutečností! Češi nakonec při hře bez brankáře rozehráli akci tak, že MATĚJ JENDRIŠÁK zůstal na brankovišti na chvilku nehlídaný a překonal Ihmeho! Tenhle zápas nekončí a směřuje do samostatných nájezdů. Asistence: Tomáš Sladký.
     
    41:28
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak to je snový vstup do třetí třetiny! Ačkoliv se Češi úvodní minutu spíše bránili, pak podnikli rychlý výpad, který krásnou forhendovou kličkou zakončil PATRIK DÓŽA! Český tým v tomto utkání stále žije. Asistence: Ondřej Mikeš.
     
    28:44
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Vzápětí ale byli Češi až příliš pasivní, Finové zintenzivnili svůj nápor a dočkali se druhé branky. Zblízka zametl puk do branky LAURI STENFORS. Hloupé vyloučení Heřmanského tedy nese krutou daň. Asistence: Jussi Piha.
     
    14:36
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Další finská střela ale už končí v Kafkově brance. Veliký tlak severského týmu přetavil ve vedoucí branku SAMI JOHANSSON. Povytáhl si míček na střed a nekompromisně zakončil. Bez asistence.

    Radek Barkman

    Góly a asistencie: 42. Dóža (Mikeš), 60. Jendrišák (Sladký), rozh. náj. Curney – 15. Johansson, 29. Stenfors (Piha)


    Česko: Rytych, Kafka – Ullmann, Podhráský, Gwuźdź, Deutsch, Suchánek, Heřmanský, Veltšmíd – Curney, Natov, Sladký, Chroust, Mikeš, Dóža, Tokoš, Matějčík, Uhrinovský, Ondrušek, Jendrišák.
    Fínsko: Ikonen, Ihme – Salo, Savonen, Aro, Lamminen, Tölikkö, Väänänen, Stenfors, Lax – Manninen, Johansson, Moilanen, Kulmala, Kailala, Piha, Kapanen, Heikkinen, Koskelainen, Kukkola.