Švajčiarsko – Švédsko 2:9 (kon.) | Česko – Fínsko 3:2 (2:1 po s.n.)
koniec
Švajčiarsko
2:9 (1:3, 0:5, 1:1)
Švédsko
cz Sobota 26.04.2014, 14:00Euro Floorball Tour (mužov)
     
    53:53
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédové nevinně kombinovali na polovině soupeře až zničehonic napřáhl KEVIN BJÖRKSTRÖM a překonal Hitze. Zároveň jsme viděli první švédský gól v této části hry. Asistence: Martin Östholm.
     
    43:00
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    No a nakonec aktivní pojetí hry přináší gólovou odměnu. MARKUS GERBER vypálil po přiťuknutí pohotově a míček o tyč zaplul do branky. Asistence: Manuel Maurer.
     
    35:02
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédové udělují soupeři lekci z produktivity! Tentokrát se na levé straně uvolnil Johansson, a ačkoliv zakopl, stihl ještě v pádu poslat míček na KARLA-JOHANA IRAEUSE, který se trefil.
     
    30:55
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    To je kanonáda! Tentokrát Švýcaři zapomněli za svou obranou na HENRIKA STENBERGA, který zblízka vyhnal pavouky ze šibenice Meierovy branky. Švýcarského gólmana nahrazuje Martin Hitz. Asistence: Rasmus Enström.
     
    26:00
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Další ukázka jednoduchosti ve švédském podání. Nahozený balonek od Nilsbertha tečoval těsně před Meierem HENRIK STENBERG a poslal ho do jeho protipohybu. Asistence: Robin Nilsberth.
     
    25:07
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Seveřané odskakují svému soupeři. Tentokrát v rychlé akci zatáhl kotouč Svahn, našel před brankou JOAKIMA OLSSONA, který v pohodě trefil prázdnou branku. Asistence: Jonas Svahn.
     
    22:05
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédové si berou zpět svůj tříbrankový náskok! Nádhernou střelou vyslal od levého mantinelu MARTIN ÖSTHÖLM a trefil se přesně do růžku. Asistence: Karl-Johan Iraues.
     
    12:54
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcaři zaslouženě snižují. Dobrou minutovou akci nakonec zakončil dorážkou Hofbauerovy střely pohotový MANUEL ENGEL. Asistence: Matthias Hofbauer.
     
    11:29
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Seveřané vedou už tříbrankovým rozdílem. Opakovanou střelou se zblízka dokázal prosadit kapitán Tre Kronor JOHAN SAMUELSSON. Stačil jeden rychlý pohyb směrem dopředu a Švýcaři už nestačili. Asistence: Henrik Stenberg.
     
    06:36
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Je to o dva góly! V oslabení předvedli rychlou akci Nilsberth se zakončujícím JOHANEM SAMUELSSONEM. Asistence: Robin Nilsberth.
     
    02:51
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Z bláznivého úvodu nakonec rezultuje úvodní branka. Nejprve měl šanci Iraeus, který před poloprázdnou brankou promáchl, pak se ale dokázal po náhozu od mantinelu prosadit EMIL JOHANSSON tečoval před brankou přesně. Asistence: Martin Östholm.

    Radek Barkman

    Góly a asistencie: 13. Engel (Hofbauer), 43. Gerber (Maurer) – 3. Johansson (Östholm), 7. Samuelsson (Nilsberth), 12. Samuelsson (Stenberg), 23. Östholm (Iraeus), 26. Olsson (Svahn), 26. Stenberg (Nilsberth), 31. Stenberg (Enström), 36. Iraeus (Johansson), 54. Björkström (Östholm)


    Švajčiarsko: Meier (31. Hitz) – Graf, Berry, Kuchen, Wittwer, Schmocker, Friolet, Mendellin, Maurer, Antener, Ch. Hofbauer, Engel, Zürcher, M. Hofbauer, Gerber, Riedi, Fankhauser, Altwegg, Schaub.
    Švédsko: Aman (Klintnsen) – J. Samuelsson, K. Hedlund, Kanebjörk, Wallgren, Enström, Olsson, Fransson, Östholm, Stenberg, M. Samuelsson, Björkström, Iraues, Rosén, Johansson, Malmström, Sundstedt, Svahn, Nilsberth.

    Rozhodca: Černý, Janoušek