Detroit – Boston 2:3 (po pr.) | Detroit – Boston 2:3 (po pr.) | Minnesota – Colorado 2:1 (kon.)
LA Kings – San Jose 6:3 (kon.)
koniec po predl.
Detroit Red Wings
2:3 (1:0, 1:1, 0:1 - 0:1)
Boston Bruins
Piatok 25.04.2014, 02:00 • Joe Louis Arena • Play-off NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    73:32
    Boston dal gól!

    Boston víťazí vďaku gólu v predĺžení! Pri tvrdom súboji v rohu útočného pásma hostí napokon puk vybojoval Krejčí, poslal ho na modrú čiaru na Hamiltona a ten zápästím šikovne nastrelil puk smerom na bránu, kde sa dostal k teču JEROME IGINLA, ktorý zmenil dráhu puku, ale puk sa ešte obtrel o nohu DeKeysera a od nohy domáceho obrancu puk zamieril za chrbát bezmocného Gustavssona. Asistencia: Dougie Hamilton, David Krejčí.
     
    41:15
    Boston dal gól!

    Tak a je vyrovnané! Hamilton pod tlakom rozohral útok a s pukom až za bránu domácich sa dostal Soderberg a ten krásnou spätnou nahrávkou našiel osamoteného MILANA LUCICA a ten pohotovo zakončil ponad vyrážačku Gustavssona. Asistencia: Carl Soderberg, Dougie Hamilton.
     
    30:14
    Boston dal gól!

    Hostia znižujú skóre na 1:2! Hosťom sa podarilo využiť skrátenú presilovú hru a to keď v útočnom pásme vyhral buly Bergeron a puk sa dostal na TOREYHO KRUGA, ktorý tvrdo vypálil a po teči od hokejky domáceho hráča Glendeninga zamieril puk nechytateľne pod brvno. Asistencia: Patrice Bergeron.
     
    24:27
    Detroit Red Wings dal gól!
    A je to už 2:0! Domáci si vytvorili obrovský tlak v útočnom pásme a hostia sa nedokázali dostať z pásma a to využil Kronwall, ktorý nastrelil puk na Raskovu bránu o dorážku sa pokúšal Abdelkader, no Kronwall si svoj puk dokorčuľoval, obišiel bránu a naservíroval pred prázdnu bránu na hokejku PAVLA DACJUKA a ten bez problémov zakončil do odkrytej brány hostí. Asistencia: Niklas Kronwall, Justin Abdelkader.
     
    11:00
    Detroit Red Wings dal gól!
    Domáci okamžite využívaju presilovú hru! Dacjuk vyhral buly v útočnom pásme a pohotovou strelou z modrej čiary sa prezentoval NIKLAS KRONWALL a prepálil všetko čo mu stálo v ceste. Skvelú prácu pred brankárom v clonení odviedol Bertuzzi. Asistencia: Pavel Dacjuk.

    Tomáš Jaššo

    Góly a asistencie: 11. Kronwall (Dacjuk), 25. Dacjuk (Kronwall, Abdelkader) – 31. Krug (Bergeron), 42. Lucic (Seidenberg, Hamilton), 74. Iginla (Hamilton, Krejčí)


    Detroit Red Wings: Gustavsson (Howard) – B. Smith, Kronwall, DeKeyser, Quincey, Lashoff, Kindl – Abdelkader, Dacjuk, Zetterberg – Nyquist, Helm, Franzen – Tatar, Sheahan, Bertuzzi – Legwand, Glendening, D. Miller
    Boston Bruins: Rask (Johnson) – Boychuk, Chára, K. Miller, Bartkowski, Hamilton, Krug – Iginla, Krejčí, Lucic – R. Smith, Bergeron, Marchand – Eriksson, Soderberg, Florek – Thornton, Campbell, Caron

    Rozhodca: Watson, St. Pierre – Cherrey, Kovachik

    Diváci: 20 066