Waregem – Genk 2:2 (kon.)
koniec
SV Zulte Waregem
2:2 (1:1)
KRC Genk
cz Piatok 25.04.2014, 20:30 • Regenboog stadion, Waregem • Belgická Jupiler Pro League
Predzápasové kurzy
     
    65
    Waregem právě vstřelil branku!
    O minutu později se už ale domácí mohou radovat z vyrovnání! Střídající Caceres si vyměnil míč s jedním ze svých spoluhráčů, poté vyslal míč těsně před bránu Kötelese, kde míč do ní usměrnil IDRISSA SYLLA, ten tak opět vyrovnal stav utkání – 2:2.
     
    56
    Genk právě vstřelil branku!
    Domácí ztratili na polovině hřiště míč, po rychlé akci hostů se k míči dostal THOMAS BUFFEL, který elegantním obloučkem překonal domácího brankáře Bossuta, který se na míč pouze díval. Hosté si tedy berou vedení zpět.
     
    20
    Waregem právě vstřelil branku!
    Domácí fotbalisté vyrovnávají na 1:1! THORGAN HAZARD si míč popotáhl na střed osy brány a svou dalekonosnou střelu zhruba ze třiceti pěti metrů umístil přesně do levého kouta Kötelesovy brány, tímto výstavním gólem tak srovnal stav utkání na 1:1.
     
    10
    Genk právě vstřelil branku!
    Hosté se v utkání zaslouženě ujímají vedení! Po dlouhém nákopu z poloviny hřiště se k míči dostal Cissé, který využil srážky dvou protihráčů a naservíroval míč nikým nehlídanému ILOMBEMU MBOYOVI, který míč zhruba z penaltového puntíku poslal přesně k levé tyči brankáře Bossuta a otevřel skóre dnešního utkání.

    Lukáš Jasoněk

    Góly: 20. Hazard, 65. Sylla – 10. Mboyo, 56. Buffel

    Karty:   48. Kums (WAR), 87. D'Haene (WAR) – 71. Buffel (GNK), 88. Gorius (GNK)


    SV Zulte Waregem: Bossut – De Fauw, D'Haene, Colpaert, Godeau (60. Naessens) – Skúlason, Hazard, Kums – Conté (60. Caceres), Sylla, Bongonda
    Náhradníci: Bruzzese, Mendy, Caceres, Duplus, Naessens, N'Diaye, Olinga

    KRC Genk: Köteles – Ngcongca, Mbodji, Koulibaly, Tshimanga – Buffel, Kumordzi, Gorius, Cissé – Vossen (86. Schrijvers), Mboyo
    Náhradníci: Jackers, Walsh, Gerkens, Schrijvers, Camus, Hamalainen, Hyland

    Rozhodca: J. Verbist – D. Huens, B. Vandeweghe