Nemecko U18 – Dánsko U18 3:2 (kon.) | USA U18 – SR 18 6:2 (kon.) | Česko U18 – Rusko U18 3:2 (po pr.)
Švédsko U18 – Fínsko U18 10:0 (kon.) | Kanada U18 – Švajčiarsko U18 3:2 (kon.)
koniec
Kanada U18
3:2 (1:1, 1:0, 1:1)
Švajčiarsko U18
cz Štvrtok 24.04.2014, 18:10 • Imatra Spa-Arena, Imatra • Majstrovstvá sveta U18
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:30
    Kanada právě vstřelila branku!
    Neskutečné! Opět se ukazuje, že v nátuře kanadských hokejistů všech kategorií je hrát až do konce! Travis Sanheim zavezl puk zpět do útočného pásma, kde našel před brankou zcela zapomenutého TRAVISE KONECNEHO, který si přehodil kotouč na bekhend a poslal ho za záda Desclouxe. Asistence: Travis Sanheim.
     
    55:43
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Přesilová hra rychle využita a je to 2:2! Karrer mezi kruhy vybojoval puk a předal ho Malginovi, který se dostal před branku a nahrál na druhou tyč KEVINOVI FIALOVI, jenž doklepával do odkryté klece. Asistence: Denis Malgin a Roger Karrer.
     
    31:58
    Kanada právě vstřelila branku!
    Javorové listy dokáží vytěžit z minima maximum! Kapitán Švýcarska Harlacher sice za brankou dokázal sestřelit Kanaďana, ale už ne odehrát kotouč, kterého se tak zmocnil Hawryluk, jenž našel před brankou úplně volného JOHNA QUENNEVILLA a ten se mohl Desclouxe zeptat, kam to chce – 2:1. Asistence: Jayce Hawryluk a Ryan Gropp.
     
    17:28
    Kanada právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! JAKE VIRTANEN tentokrát nic nevymýšlel a z levé strany vypálil přesně do horního růžku švýcarské klece. Descloux neměl šanci zasáhnout. Asistence: Travis Sanheim a Jared McCann.
     
    07:50
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Zasloužená odměna za aktivitu evropského týmu! Na modré čáře se dostal k puku Frick, který našel na pravém kruhu volného DOMINIKA DIEMA, a ten prostřelil McDonalda! Asistence: Robin Frick a Damien Riat.

    Martin Augustin

    Góly a asistencie: 18. Virtanen (Sanheim, McCann), 32. Quenneville (Hawryluk, Gropp), 60. Konecny (Sanheim) – 8. Diem (Frick, Riat), 56. Fiala (Malgin, Karrer)


    Kanada U18: McDonald (Billia) – Fleury, McKeown (C), Sanheim, Barzal, Hicketts, Carrier, Pilon – Bleackley (A), Virtanen, Bishop – Audette, Crouse, Thomas – Hawryluk, Quenneville, Gropp – Perlini (A), Konecny, McCann. Trenér: Kevin Dineen
    Švajčiarsko U18: Descloux (Fehr) – Siegenthaler, Karrer, Harlacher (C), Frick, Burren, Kindschi, Forrer – Malgin, Privet, Macquat – Fiala (A), Kessler, Rod (A) – Guidotti, Trisconi, Heinimann – Ritz, Diem, Ottiger – Riat.
    Trenér: Manuele Celio.

    Rozhodca: Öhlund (SWE), Salonen (FIN) – Jensen (DEN), Malmqvist (SWE)

    Diváci: 1116