Lev – Metallurg Magnitogorsk 3:5 (kon.)
koniec
Lev Praha
3:5 (2:2, 1:1, 0:2)
Metallurg Magnitogorsk
Štvrtok 24.04.2014, 19:00Play-off KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    44:07
    Metallurg Magnitogorsk dal gól!
    Magnetka využíva presilovku a domácim uteká do dvojgólového vedenia. Krásnu presilovkovú kombináciu prvej formácie zakončil svojim druhým gólom v prvej päťminútovke tretej tretiny DANIS ZARIPOV, keď prekonal ležiaceho Vehanena. Asistencie: Sergej Mozjakin, Jan Kovář.
     
    40:38
    Metallurg Magnitogorsk dal gól!
    Tak toto je pre domácich studená sprcha. Hostia sa ujímajú v tretej tretine veľmi rýchlo vedenia. Mozjakin prešiel cez dvoch obrancov a nečakane prihrával na pravý kruh, kde stál DANIS ZARIPOV, ktorý do prázdnej časti bránky zakončil. Asistencie: Sergej Mozjakin, Viktor Antipin.
     
    34:02
    Metallurg Magnitogorsk dal gól!
    Skutočne neviem, ako puk prepadol za Vehanena, ale je opäť vyrovnané. Mozjakin prihrával na kruh VIKTOROVI ANTIPINOVI a ten dokázal i so šťastím prestreliť domáceho gólmana. Asistencie: Sergej Mozjakin.
     
    26:02
    Lev Praha dala gól!
    A Pražania dobre zohranú presilovku využívajú! Na modrej dostal veľmi dobrý puk od Kapanena ONDREJ NEMEC a tvrdou strelou prestrelil Košečkina. Asistencie: Justin Azevedo, Niko Kapanen.
     
    18:12
    Metallurg Magnitogorsk dal gól!
    Prvá formácia hostí to zahrala skutočne nádherne. Mozjakin našiel úplne voľného VIKTORA ANTIPINA a ten poslal puk do odkrytej svätyne Vehanena. Asistencie: Sergej Mozjakin, Danis Zaripov.
     
    17:13
    Lev Praha dala gól!
    Pražania sa dostávajú po prvýkrát v tomto zápase do vedenia! Zackrisson našiel na kruhu voľného JUSTINA AZEVEDA a ten potvrdil svojou presnou strelou momentálnu formu. Asistencie: Patrik Zackrisson.
     
    07:10
    Lev Praha dala gól!
    A je vyrovnané! Magnitogorsku dlho radosť z vedenia nevydržala a domácim sa podarilo využiť zaváhanie hosťujúceho hráča. Puk získal Kapanen a dostal ho na DAVIDA ULLSTROMA, ktorý prestrelil Košečkina. Asistencia: Niko Kapanen.
     
    03:57
    Metallurg Magnitogorsk dal gól!
    Pre domácich to je nečakaný začiatok! Od modrej čiary vystrelil Timkin a jeho pokus tečoval JAROSLAV CHABAROV do voľnej časti Vehanenovej bránky. Asistencie: Jevgenij TImkin.

    Martin Platko

    Góly a asistencie: 8. Ullström (Kapanen), 18. Azevedo (Zackrisson), 27. Nemec (Azevedo, Kapanen) – 4. Chabarov (Timkin), 19. Antipin (Zaripov, Mozjakin), 35. Antipin (Mozjakin), 41. Zaripov (Mozjakin, Antipin), 45. Zaripov (Mozjakin, Kovář)


    Lev Praha: Vehanen (Engren) – Maenpaa, Ševc, Azevedo, Novotný, Zackrisson – Oystrick, Nemec, Sekáč, Vrána, Thornberg – Gragnani, O´Byrne, Řepík, Kapanen, Ullstrom – Jaakola, Nakládal, Ridderwall, Cingel, Matai
    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Pečurskij) – Birjukov, Antipin, Mozjakin, Kovář, Zaripov – Tereščenko, Chabarov, Kazionov, Potechin, Pare – Lee, Ibragimov, Kosov, Junkov, Platonov – Malenkich, Timkin, Brent, Osala