Columbus – Pittsburgh 4:3 (po pr.) | Dallas – Anaheim 4:2 (kon.) | Chicago – St. Louis 4:3 (po pr.)
koniec
Dallas Stars
4:2 (0:2, 2:0, 2:0)
Anaheim Ducks
cz Štvrtok 24.04.2014, 02:12 • American Airlines Center, Dallas • Play-off NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    47:44
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars se hnali do rychlého protiútoku, kde nakonec Fiddler zatáhnul kotouč na pravou stranu, odkud naslepo našel mezi kruhy najíždějícího ALEXE GOLIGOSKÉHO, který se trefil přesně k pravé tyči Andersenovy brány. Asistence: Vernon Fiddler, Shawn Horcoff.
     
    46:22
    Dallas právě vstřelil branku!
    American Airlanes Center bouří! Stars dokonávají svůj obrat v utkání! CODY EAKIN si přebral kotouč až na své modré čáře, odkud se následně dostal po levé straně až před bránu Ducks, kde nakonec poslal puk znovu pod lapačku Andersena, ale tentokráte už skončil puk v bráně Anaheimu. Na gól Eakina si dokonce připsal asistenci domácí brankář Lehtonen. Asistence: Antoine Roussel, Kari Lehtonen.
     
    26:33
    Dallas právě vstřelil branku!
    Útočná smršť Stars přináší své ovoce v podobě druhé branky! Domácí hokejisté se hnali hned v pěti proti třem, když nakonec Horcoff nahrál na levou stranu VERNONOVI FIDDLEROVI, který z velkého úhlu prostřelil Andersena, kterému kotouč prošel přesně mezi jeho rukou a tělem. Asistence: Shawn Horcoff, Jordie Benn.
     
    20:27
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars snižují díky svému kapitánovi! JAMIE BENN vyhrál následné vhazování přímo před sebe, kde se nakonec dostal do zakončení ze středu útočného pásma a jeho střela zápěstím zapadla přesně k pravé tyči hostující klece. Bez asistence.
     
    18:16
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ducks skvěle vybojovali kotouč ve své útočné třetině, kde jej za bránou Dallasu získal Perreault, který následně vybruslil mezi kruhy a jeho střelu ještě tečoval před Lehtonenem PATRICK MAROON, od kterého se puk odrazil do brány Dallasu. Asistence: Mathieu Perreault.
     
    12:17
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ducks se ujímají vedení! Fowler zavezl kotouč do útočného pásma, kde velice chytře podržel puk u pravého mantinelu až jej nakonec nahrál na modrou najíždějícímu BRYANU ALLENOVI, který následně prostřelil Lehtonena. Asistence: Cam Fowler, Andrew Cogliano.

    Jan Matúš

    Góly a asistencie: 21. Ja. Benn, 27. Fiddler (Horcoff, Jo. Benn), 47. Eakin (Roussel, Lehtonen), 48. Goligoski (Fiddler, Horcoff) – 13. Allen (Fowler, Cogliano), 19. Maroon (Perreault)


    Dallas Stars: Lehtonen (Thomas) – Goligoski, Daley, Nemeth, Jo. Benn, Connauton, Gončar – Ja. Benn, Seguin, Chiasson – Roussel, Fiddler, Garbutt – Horcoff, Mueller, Sceviour – Whitney, Eakin, Ničuškin.
    Trenér: Lindy Ruff.

    Anaheim Ducks: Andersen (48. Hiller) – Lindholm, Beauchemin, Fowler, Lovejoy, Allen, Fistric – Maroon, Perreault, Perry – Silfvelberg, Koivu, Cogliano – Smith-Pelly, Rakell, Etem – Winnik, Bonino, Palmieri.
    Trenér: Bruce Bodreau.

    Rozhodca: Kozari, Morton – Heyer, MacPherson

    Diváci: 18 962