Boston – Detroit 4:1 (kon.) | Montreal – Tampa Bay 3:2 (kon.) | San Jose – LA Kings 7:2 (kon.)
koniec
San Jose Sharks
7:2 (0:2, 3:0, 4:0)
Los Angeles Kings
cz Pondelok 21.04.2014, 04:15 • SAP Center, San Jose • Play-off NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    54:44
    A znovu se vylučuje, Mike Richards (LAK) dostává čtyřminutový trest!
     
    54:25
    Andrew Desjardins dostává osobní trest + trest do konce utkání, stejně jako Dustin Brown (LAK). Dvouminutové tresty dostávají Mike Brown (SJS) a Kyle Clifford (LAK).
     
    49:29
    A pozor, znovu se bude vylučovat a znovu to bude na straně Los Angeles! Kings jdou do tří, na trestnou lavici usedá za nebezpečnou hru vysokou holí Stoll!
     
    48:59
    Vyloučeni jsou domácí Raffi Torres a hostující Matt Greene, oba dostávají dvouminutové tresty za hrubost. Vyloučen je ještě hostující Tyler Toffoli, to znamená, že domácí si zahrají přesilovou hru.
     
    38:05
    Hra přerušena a rozhodčí posílají na trestnou lavici Browna za podražení, přesilová hra San Jose.
     
    30:03
    Až nyní se hra přerušuje a dochází na avizované vyloučení, na trestnou lavici míří domácí Jason Demers, hosté si zahrají svou první přesilovou hru v tomto utkání.
     
    25:05
    Vylučuje se, na trestnou lavici zamíří Stoll za držení.
     
    16:01
    Na trestnou lavici usedá domácí Brent Burns, ale i hostující Sláva Vojnov, oba dostávají dvouminutové tresty za hrubost. Pokračovat se tak bude ve čtyřech na obou stranách.

    Martin Dvořák

    Góly a asistencie: 25. M. Brown (Desjardins), 30. Torres (Desjardins), 35. Braun (Sheppard, Pavelski), 42. Marleau (Nieto, Couture), 45. Pavelski (Boyle, Wingels), 49. Couture (Marleau, Nieto), 51. Thornton (Pavelski, Boyle) – 2. Muzzin (Doughty, Kopitar), 10. Lewis (Carter)


    San Jose Sharks: Niemi (Stalock) – Vlasic, Demers, Stuart, Braun, Hannan, Boyle – Pavelski, J. Thornton, Burns – Nieto, Couture, Marleau – Hertl, Wingels, Sheppard – Torres, Desjardins, M. Brown
    Los Angeles Kings: Quick (Jones) – Muzzin, Doughty, Regehr, Vojnov, Mitchell, Martinez – Gáborík, Kopitar, Williams – King, Richards, Carter – Toffoli, Stoll, D. Brown – Clifford, Lewis, Nolan

    Rozhodca: O'Halloran, Leggo – Cormier, Miller

    Diváci: 17 562