Boston – Detroit 4:1 (kon.) | Montreal – Tampa Bay 3:2 (kon.) | San Jose – LA Kings 7:2 (kon.)
koniec
Montreal Canadiens
3:2 (1:0, 1:1, 1:1)
Tampa Bay Lightning
cz Pondelok 21.04.2014, 01:00 • Bell Centre, Montreal • Play-off NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    51:36
    Tampa právě vstřelila branku!
    A hosté snižují brankou v podstatě z ničeho nic! Stamkos nahrál na modrou čáru MATTU CARLOVI, který se opřel do puku a propálil vše co mu stálo v cestě a snížil! – 3:2. Asistence: Steven Stamkos, Radko Gudas.
     
    45:43
    Montreal právě vstřelil branku!
    Plekanec nejprve nedal vyloženou šanci po přihrávce Gallaghera, ale chvilku poté si spravil chuť, jelikož Prust získal kotouč, přihrál ho TOMÁŠI PLEKANCI k mantinelu, který si popojel k pravému kruhu blíže na střed a dělovkou propálil vše co mu stálo v cestě a dostává Montreal do vedení o dva góly! – 3:1. Asistence: Brandon Prust, Brandan Gallagher.
     
    38:10
    Montreal právě vstřelil branku!
    To co předvedl P.K. Subban byla neskutečná paráda, nejprve projel kolem celého pásma s kotoučem, udělal otočku kolem obránce, objel branku a poté našel dobře postaveného BRENDANA GALLAGHERA, který propálil Lindbacka a dostal Montreal do vedení! – 2:1. Asistence: P.K. Subban, Lars Eller.
     
    28:39
    Tampa právě vstřelila branku!
    A přesilovou hru blesky využívají bleskově! Stamkos nahodil kotouč na branku, jenomže puk se odrazil na hůl ONDŘEJE PALÁTA a ten trefil poloodkrytou branku, protože Price reagoval na první střelu Stamkose! – 1:1. Asistence: Steven Stamkos, Victor Hedman.
     
    00:11
    Montreal právě vstřelil branku!
    No to je nástup z říše snů! P.K. Subban našel přihrávkou z vlastního pásma RENÉHO BOURQUA na modré útočné čáře a ten ránou pod horní tyčku posílá Montreal do vedení! – 1:0. Asistence: P.K. Subban.

    Ondřej Krásný

    Góly a asistencie: 1. Bourque (Subban), 39. Gallagher (Subban, Eller), 46. Plekanec (Prust, Gallagher) – 29. Palát (Stamkos, Hedman), 52. Carle (Stamkos, Gudas)


    Montreal Canadiens: Price (Budaj) – Jemelin, Markov, Subban, Gorges, Weaver, Bouillon – Vanek, Desharnais, Pacioretty – Gallagher, Plekanec, Prust – Gionta, Eller, Bourque – Bournival, Briere, Weise
    Tampa Bay Lightning: Lindback (Gudlevskis) – Hedman, Salo, Gudas, Carle, Brewer, Šustr, Barberio – Stamkos, Johson, Palát – Callahan, Filppula, Killorn – Purcell, Thompson, Pánik – Brown, Paquette, Kučerov

    Rozhodca: Charron, Devorski – Amell, Gibbs

    Diváci: 21 273