Monaco – Nice 1:0 (kon.) | Bastia – Ajaccio 2:1 (kon.) | Bordeaux – Guingamp 5:1 (kon.)
Lorient – Montpellier 4:4 (kon.) | Remeš – Sochaux 0:1 (kon.) | Valenciennes – Nantes 2:6 (kon.)
Marseille – Lille 0:0 (kon.)
koniec
FC Lorient
4:4 (1:1)
HSC Montpellier
cz Nedeľa 20.04.2014, 17:00 • Stade Yves Allainmat - Le Moustoir (Lorient) • Ligue 1 Uber Eats
Predzápasové kurzy
     
    90+3
    Lorient právě vstřelil branku!
    Střídání se podařilo, trenér si může mnout ruce. VINCENT ABOUBAKAR během své pracovní šichty snížil a posléze i vyrovnal. Zpracoval si míč na kopačky a na malém vápně propálil Pionniera. Neskutečný zvrat v zápase. Za pět minut ze stavu 1:4 je rázem 4:4.
     
    90
    Lorient právě vstřelil branku!
    Tak to je zápas. Opět je tu snižující branka, tentokrát už jsou domácí nadostřel. VINCENT ABOUBAKAR se dostal k odraženému míči a práskl ho přesně do stejného místa, kam před chvíli jeho kolega. Další pěkná trefa a drama je na světě.
     
    88
    Lorient právě vstřelil branku!
    Je tu snížení a korekce ve výsledku. KEVIN MONNET-PAQUET si našel prostor těsně před vápnem a přesnou střelou k levé tyči překonal brankáře Pionniera.
     
    81
    Montpellier právě vstřelil branku!
    Jako na střelnici si musí případat nebohý brankář Audard. RÉMY CABELLA dává druhou branku v zápase a hra domácích se totálně rozpadla. Hostující útočník měl přespříliš prostoru a zakončil naprosto přesně do opuštěné sítě.
     
    79
    Montpellier právě vstřelil branku!
    Troufám si tvrdit, že by mohlo být hotovo. Překvapení je na světe a i v deseti se dají dát dvě branky. JEAN DEZA tentokrát nachytal brankáře v nedbalkách a tvrdou ranou jej překvapil. Audard sice míč vyrazil, ale tak nešikovně, že doputoval do sítě.
     
    57
    Montpellier právě vstřelil branku!
    Hostům to tam dnes padá neskutečně. I v deseti se dokázali prosadit krásnou střelou M´BAYE NIANGA. Podobně jako v prvním poločase i tento gól stál za to. Střela z dálky a přesně umístěná.
     
    32
    Lorient právě vstřelil branku!
    S naprostým přehledem si počínal JÉRÉMIE ALIADIÉRE. Náhradní brankář sice vystihl směr, ale bylo to dobře a hlavně přesně provedené. Radost hostů z vedoucí branky tak dlouho nevydržela a je vyrovnáno.
     
    26
    Montpellier právě vstřelil branku!
    Tak to jo. RÉMY CABELLA předvedl krásný fotbalový moment. Tři skvělé kličky, jako lyžař Ondra Bank přesel přes stojící a nic netušící obránce a nakonec těsně před vápnem napřáhl nechytatelnou bombu, která zapadla do šibenice.

    Roman Zajíček

    Góly: 32. Aliadiére (pen.), 88. Monnet-Paquet (Aboubakar), 90. Aboubakar, 90+3. Aboubakar (Bourillon) – 26. Cabella, 57. Niang, 79. Deza (Martin), 81. Cabella (Deza)

    Karty:   37. Lautoa (LOR), 65. Bourillon (LOR) – 49. Tiéné (MON), 52. Deplagne (MON)   29. Jourdren (MON)


    FC Lorient: Audard – Lautoa, Bourillon, Guerreiro, Ecuele Manga (C) – Sunu (68. Pelé), Doukouré (58. Aboubakar), Gassama, Traoré (84. Diallo), Monnet-Paquet – Aliadiére.
    Náhradníci: Reynet – Koné, Baca, Diallo, Abdullah, Pelé, Aboubakar.

    HSC Montpellier: Jourdren – Tiéné, Deplagne, Congré, Hilton (C) – Stambouli, Cabella, Martin, Sanson (31. Pionnier) – Niang (68. Marveaux), Mounier (6. Deza).
    Náhradníci: Pionnier – Jebbour, Saint Ruf, Marveaux, Assoumin, Aït-Fana, Deza.

    Rozhodca: Fautrel – Gringore, Grosbost