Monaco – Nice 1:0 (kon.) | Bastia – Ajaccio 2:1 (kon.) | Bordeaux – Guingamp 5:1 (kon.)
Lorient – Montpellier 4:4 (kon.) | Remeš – Sochaux 0:1 (kon.) | Valenciennes – Nantes 2:6 (kon.)
Marseille – Lille 0:0 (kon.)
koniec
Girondins Bordeaux
5:1 (3:1)
EA Guingamp
cz Nedeľa 20.04.2014, 17:00 • Chaban-Delmas • Ligue 1 Uber Eats
Predzápasové kurzy
     
    68
    Bordeaux právě vstřelilo branku!
    A proměňuje ji! Útočník Bordeaux DIEGO ROLÁN se postavil na pokutový puntík a nechytatelně poslal míč popáté do hostující brány. Domácí fotbalisté v letošní sezóně vstřelili poprvé pět branek v zápase. A to ještě rozhodně není konec.
     
    48
    Bordeaux právě vstřelilo branku!
    Bordeaux navyšuje své vedení a přidává čtvrtou branku v zápase, tentokrát z rychlého protiútoku. Orban dostal na levém křídle více prostoru, odcentroval míč na střed, kde se nadvakrát prosadil VIEIRA JUSSIE. Jeho první rána byla zblokována mimo, ta druhá si však již našla cestu do hostující brány. Plány Guingampu z přestávky jsou ty tam. Asistence: Lucas Orban.
     
    29
    Guingamp právě vstřelil branku!
    O první trefu se těsně před vypršením první půlhodiny hry přihlásili i hosté a snižují na 3:1. Na roh zahraný Atikem si naskočil hostující MOUSTAPHA DIALLO a prudkou hlavičkou nedal domácímu brankáři Carrassovi mnoho šancí. Hlavní vinnu na brance však má domácí obrana, která po třetí brance Diabatého lehce zaspala. Asistence: Fatih Atik.
     
    26
    Bordeaux právě vstřelilo branku!
    Neskutečné představení vysokého útočníka Bordeaux CHEIKA DIABATÉHO pokračuje nadále! Hráč z Mali si tentokrát naskočil na roh zahraný spoluhráčem Serticem a přesně umístěnou hlavičkou kompletuje svůj první hattrick ve francouzské Ligue 1! Stačilo mu na něj pouhých 26 minut v prvním poločase! Asistence: Grégory Sertic.
     
    20
    Bordeaux právě vstřelilo branku!
    Nejčernější možné scénáře hostujícího Guingampu se naplňují. Hosté promarnili další střeleckou šanci a naopak znovu inkasují z kopačky CHEIKA DIABATÉHO. Tentokrát ho u pravé tyčky našel centrující Rolán a domácímu útočníkovi stačilo prostřelit brankáře Sammassu, kterému se snažil napomoci ještě obránce Cerdan. Marně. Asistence: Diego Rolán.
     
    8
    Bordeaux právě vstřelilo branku!
    Hosté sice začali zápas aktivněji, do vedení se ale v osmé minutě dostávají překvapivě domácí fotbalisté, kteří z minima vytěžili maximum! Vysoký útočník Bordeaux CHEIK DIABATÉ si naběhl na centr Sertice, v hlavičkovém souboji překonal hostujícího Sorbona a následně nedal brankáři hostí žádnou šanci. Asistence: Grégory Sertic.

    Pavel Kuba

    Góly: 8. Diabaté (Sertic), 20. Diabaté (Rolán), 26. Diabaté (Sertic), 48. Jussiê (Orban), 68. Rolán (pen.) – 29. Diallo (Atik)

    Karty:   53. Dos Santos (GUG), 59. Diallo (GUG), 70. Cerdan (GUG)


    Girondins Bordeaux: Carrasso – Mariano, Henrique (C), Sané, Orban – Rolán, Sertic (75. Biyogo Poko), Traoré, Maurice-Belay – Jussiê (72. Hoarau), Diabaté (77. Faubert).
    Náhradníci: Jug – Faubert, Planus, Biyogo Poko, Saivet, Hoarau, Pellenard.

    EA Guingamp: Samassa – Dos Santos, Cerdan, Sorbon, Lemaître – Atik, Diallo (63. Sankharé), Giresse (C) – Douniama (60. Dembélé), M. Yatabaré, Beauvue.
    Náhradníci: N'Dy Assembé – Sankoh, Vivian, Langil, Sankharé, Alioui, Dembélé.

    Rozhodca: Kalt