Teplice – Brno 0:1 (kon.) | Sigma Olomouc – Příbram 0:0 (kon.) | Dukla Praha – Sparta Praha 1:3 (kon.)
koniec
FK Dukla Praha
1:3 (0:2)
AC Sparta Praha
cz Nedeľa 20.04.2014, 19:00 • Škoda Transportation Arena • Gambrinus liga
Predzápasové kurzy
     
    76
    Dukla právě vstřelila branku!
    I tak zkušený a kvalitní brankář jako je Vaclík, dokáže někdy udělat obrovskou hrubici. Nevyřešil malou domů a nestačil odkopnout míč do bezpečí před Engelmannem. Toho trefil jen do zad a ZBYNĚK POSPĚCH už měl pak velice lehkou úlohu. Uklidil míč do prázdné.
     
    70
    Sparta právě vstřelila branku!
    Jak je fotbal jednoduchý. JOSEF HUŠBAUER se rázem stává nejlepším střelcem Gambrinus ligy. Krejčí načasoval přesně přihrávku za obranu a Hušbauer střelou mezi Radovy nohy zvyšuje náskok letenského týmu. Asistence: Ladislav Krejčí.
     
    18
    Sparta právě vstřelila branku!
    Rada si v podstatě nesáhl na míč a už ho podruhé loví ze své sítě. Krásnou dělovkou ze zhruba dvaceti metrů se prezentoval JOSEF HUŠBAUER. A o něm je známo, že umí dávat krásné góly. Ani v tomto případě se nějaká výjmečná situace nekoná. Parádní bomba přesně do šibenice a Sparta vede dvoubrankovým rozdílem. Asistence: Bořek Dočkal.
     
    3
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak to byla rychlovka. Matějovský načasoval přihrávku přesně na kopačky PAVLA KADEŘÁBKA, který se dostal za obranu soupeře a byť to měl velice složité, dokázal se přes obránce střelecky prosadit. Míč se sotva doplazil do sítě, ale nakonec může radost hostů naplno propuknout. Asistence: Marek Matějovský.

    Roman Zajíček

    Góly: 76. Pospěch (Engelmann) – 3. Kadeřábek (Matějovský), 18. Hušbauer (Dočkal), 70. Hušbauer (Krejčí)

    Karty:   44. Mar. Hanousek (DUK) – 90+3. Přikryl (SPA)


    Držení míče: 37 % : 63 %.
    Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 5:2.
    FK Dukla Praha: Rada – Romera, Štětina, Mat. Hanousek, Božič – Berger, Hlinka, Mar. Hanousek (46. Engelmann), Gedeon (C) (88. J. Marek), Mareš (79. Černý) – Pospěch.
    Náhradníci: Tetour – Jeřábek, Hanzel, Ouedraogo, Černý, Engelmann, J. Marek.

    AC Sparta Praha: Vaclík – Kadeřábek, Švejdík, Holek, Hybš – Dočkal (75. Přikryl), Hušbauer (80. Vacek), Vácha, Matějovský, Krejčí – Lafata (C) (88. Bednář).
    Náhradníci: Švenger – Brabec, Přikryl, Mareček, Vacek, Konaté, Bednář.

    Rozhodca: M. Nenadál – J. Moláček, Z. Dobrovolný

    Diváci: 6872