koniec zavodu
Veľká cena Číny

Víťaz: L. Hamilton

Nedeľa 20.04.2014, 09:00 • Shanghai International Circuit • Formula 1
     
    Koniec závodu.
     
    56
    LEWIS HAMILTON ako prvý preťal cieľovú pásku a víťazí vo Veľkej cene Číny. Druhý došiel jeho tímový kolega Nico Rosberg, tretí skončil Fernando Alonso.
     
    56
    Jazdci nám nabehli do posledného kola a Lewis Hamilton si ide pre víťazstvo vo Veľkej cene Číny. Fernando Alonso si drží náskok na tretej priečke.
     
    55
    Priebežné poradie: 1. Hamilton, 2. Rosberg, 3. Alonso, 4. Ricciardo, 5. Vettel, 6. Hülkenberg, 7. Bottas, 8. Räikkönen, 9. Pérez, 10. Kvjat.
     
    50
    Priebežné poradie: 1. Hamilton, 2. Rosberg, 3. Alonso, 4. Ricciardo, 5. Vettel, 6. Hülkenberg, 7. Bottas, 8. Räikkönen, 9. Pérez, 10. Kvjat.
     
    44
    Pomaly, ale iste sa náskok Fernanda Alonsa kráti. Už je to len niečo cez päť sekúnd!
    Pripomeňme si, že Sutil a ani Grosjean dnes do cieľa nedôjdu.
     
    43
    Otvorené zadné krídlo, neuveriteľný rýchlostný rozdiel medzi Alonsom a Rosbergom. Nico Rosberg úplne bez problémov elegantne a aj za aplauzu publika predbieha Fernanda Alonsa a dostáva na druhé miesto!
     
    42
    Alonso stráca! Už je to len o jednu sekundu, je čas na DRS od Rosberga!
     
    31
    Je to potvrdené, Romain Grosjean zašiel do boxov a zaparkoval svoje vozidlo rovno do garáže. Po Sutilovi je tak druhým jazdcom, ktorý v dnešnom preteku nedôjde do cieľa.
     
    26
    Sebastian Vettel dostáva od vedenia tímu pokyn, aby pustil pred seba svojho tímového kolegu Daniela Ricciarda!
     
    23
    Nico Rosberg na dlhej rovinke predbehol Sebastiana Vettela, obaja piloti príliš neskoro brzdili, napokon to však zvládli. Nico Rosberg sa teda dostáva na tretie miesto a začína naháňať Fernanda Alonsa.
     
    Závod práve odštartoval.

    Jakub Mitter

    Dávid Švec