Chomutov – Kladno 2:3 (kon.) | Olomouc – Mladá Boleslav 5:4 (po pr.)
koniec po predl.
HC Olomouc
5:4 (1:1, 1:2, 2:1)
BK Mladá Boleslav
cz Piatok 18.04.2014, 18:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.500 míst. • Baráž o ELH (CZ)
Partner:
     
    61:30

    Olomouc právě vstřelila branku!
    Na modré se dostal ke střele JAN KNOTEK, který střílí přímo do šibenice! Je rozhodnuto, Olomouc na 99,99% míří do extraligy!!!
    Bez asistence.
     
    48:53
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Na střelu Lence dokázal Vošvrda ještě včas zareagovat, jenže podařilo se mu puk vyhodit jen ke CTIRADU OVČAČÍKOVI. Ten na modré neváhal a poslal puk pod horní tyč.
    Asistence: Radan Lenc.
     
    45:42
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomoučtí hokejisté se poprvé v zápase dostávají do vedení. V přesilové hře pálil od modré Jaroměřský, jehož ránu vytěsnil Will jen k DAVIDU OSTŘÍŽKOVI, který zavěsil. Asistence: Jan Jaroměřský.
     
    44:40
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí uplatnili důraz na brankovišti a po několika neúspěšných dorážkách se dokázal prosadit ROSTISLAV MAROSZ!
    Asistence: Michal Vodný, Jan Knotek.
     
    39:22
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Boleslav nic nevymýšlela. Vyslala dopředu RICHARDA JARŮŠKA, který prostě majzl do puku a ten přistál v bráně – střela šla k tyči.
    Bez asistence.
     
    32:31
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Už jsem myslel, že to domácí s kombinací trochu přehnali. Puk se od mantinelu do mezikruží, ale následně byl poslán k tyčce což hostující obranu i brankáře naprosto zmátlo, nikdo se nestihl pořádně přemístit a RADIM KUCHARCZYK tak mohl jen zvednout kotouč a nádherně zavěsit do růžku.
    Asistence: Pavel Selingr, David Ostřížek.
     
    26:44
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Podobný gól jako ten z hole Kucharczyka, leč k nelibosti diváků padl na druhé straně. Po nahození Vrbaty se strhla před Vošvrdou mela a v ní se dobře zorientoval MILAN MIKULÍK, který zasouvá puk k tyči.
    Asistence: David Vrbata, Milan Toman.
     
    17:05
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Gól platí a Kohouti tak dotahují Mladou Boleslav. Střelcem je RADIM KUCHARCZYK, který z bezprostřední blízkosti zametl kotouč, který se předtím povaloval na brankové čáře.
    Asistence: Pavel Selingr, David Ostřížek.
     
    05:36
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Po nenápadné šanci hostí se rozsvěcuje světlo za Vošvrdovou bránou. Pravděpodobně z nultého úhlu se dokázal prosadit LUKÁŠ PABIŠKA.
    Asistence: David Výborný, David Vrbata.

    Michal Sobecký

    Góly a asistencie: 18. Kucharczyk (Selingr, Ostřížek), 33. Kucharczyk (Selingr, Ostřížek), 45. Marosz (Vodný, Knotek), 46. Ostřížek (Jaroměřský), 62. Knotek – 6. Pabiška (Výborný, Vrbata), 27. Mikulík (Vrbata, Toman), 40. Jarůšek, 49. Ovčačík (Lenc)


    HC Olomouc: Vošvrda (Halász) – Cartelli, Jaroměřský, Houdek, Ondrušek, Bartoň (C), Staněk, Janáček – Kucharczyk, Ostřížek, Selingr – Marosz, Knotek, Vodný – Pekr, Rác, Herman – Jergl, Diviš, Švaňhal.
    BK Mladá Boleslav: Will (Růžička) – Toman, Němeček, Jindra, Ovčačík, Bohunický, Žabka, Kurka – Pabiška, Výborný (C), Mikulík – Klimenta, Broš, Lenc – Starý, Musil, Látal – Kubica, Vrbata, Jarůšek – Podsedníček.

    Rozhodca: Hradil, Jeřábek – Hlavatý, Tošenovjan