Slovan Bratislava – Senica 3:0 (kon.) | Košice – Ružomberok 4:1 (kon.)
koniec
MFK Košice
4:1 (0:0)
MFK Ružomberok
Utorok 15.04.2014, 16:30 • Štadión Lokomotívy, Košice • Slovenský pohár - Slovnaft cup
     
    Zápas sa skončil, druhý polčas priniesol až päť presných zásahov. Štyri z nich skončili v sieti Kováča, čo znamená jasné víťazstvo Košíc.
    S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime a prajeme príjemný zvyšok večera. (18:20:04)
     
    Košičania postupujú do finále Slovnaft cupu!
     
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Obrovská šanca domáceho Nováka! Ten mohol zavŕšiť hetrik, ale po tvrdej rane napálil iba ľavú žrď bránky. Od nej sa mu lopta odrazila späť, ale okamžite mieril iba tesne vedľa bránky.
     
    90+1
    Štvrtý rozhodca nadstavuje dve minúty.
     
    90
    Prebieha posledná minúta riadnej hracej doby a na trávniku sa už nemá o čo bojovať. Hostia ešte skúšajú čosi vymyslieť, no nedarí sa im.
     
    89
    Ružomberčania sa po snahe zmohli aspoň na ďalekonosnú strelu. Tá ale skončila veľmi vysoko nad bránkou, táto lopta nemohla nikoho ohroziť.
     
    88
    Domáci fanúšikovia v stoji tlieskajú svojim miláčikom. Tí síce loptu teraz nemajú na svojich kopačkách, ale hru majú plne pod kontrolou a súpera do zakončenia ani nepúšťajú.
     
    87
    O všetkom je už rozhodnuté, ale zápas sa ešte neskončil. Košičania sa držia na útočnej polovici a hostia sa musia brániť, inak môžu z metropoly východu odísť ešte s veľkým debaklom.
     
    86
    Striedanie v tíme MFK Košice: z ihriska odchádza Pačinda, prichádza Urban.
     
    85
    Striedanie v tíme MFK Ružomberok: z ihriska odchádza Lovás, prichádza Serečin.
     
    84
    Košice dali gól!

    A už je rozhodnuté. JÁN NOVÁK po presnom pase na pravú stranu mieril na Kováča úplne sám a pri tejto situácii sa nemohol mýliť.
     
    83
    O všetkom je už zrejme rozhodnuté. Košičania držia loptu na svojich kopačkách a odmietajú ju súperovi požičať.
     
    82
    Takto to ale nepôjde. Novák získal loptu na vlastnej obrannej polovici a hostia ho poľahky pustili do útoku na opačnej strane. Našťastie pre Ružomberok Novák volil center na stranu, čo ale neodhadol a po ťažkej lopte nikoho nenašiel.
     
    81
    Hostia sa ale ešte stále nevzdávajú. Loptu zaviezli na útočnú polovicu a pokúsia sa o malý zázrak. Ak chcú postúpiť, potrebujú vyrovnať.
     
    80
    Máme za sebou poriadne rušné minúty. V Košiciach si domáci poistili vedenie a s najväčšou pravdepodobnosťou aj víťazstvo.
     
    79
    Striedanie v tíme MFK Ružomberok: z ihriska odchádza Nagy, prichádza Kotora.
     
    78
    Košice dali gól!

    Domáci poisťujú svoje vedenie. Po nenápadnej akcii sa vo vápne dostal k hlavičke PETER BAŠISTA a loptu dopravil až do siete.
     
    78
    Domáci Pačinda si vyslúžil žltú kartu.
     
    77
    Obrovská šanca hostí! Po Ďubekovom centri po faule sa do zakončenia dostal zrejme Nosek, no bezprostredne pred bránkou v čistej šanci prepálil priestor troch žrdí.
     
    76
    Zápas sleduje priamo na štadióne 2080 divákov. Medzičasom je tu už poriadna zima, ale domáci priaznivci sú s výsledkom aktuálne spokojní.
     
    75
    Ružomberok drží loptu na vlastnej útočnej polovici a pokúša sa niečo vymyslieť. Videli sme center do vápna, ale ten adresáta nenašiel.
     
    74
    Takto to hostia rozhodne nechceli. Za aktuálneho stavu by do finále Slovnaft cupu postúpili Košice, čo chcú ružomberskí hráči ihneď zmeniť.
     
    73
    Košice dali gól!

    Domáci sú prvýkrát v zápase vo vedení. JÁN NOVÁK si loptu vypýtal na pravej strane a okamžitou dobre mierenou ranou k ľavej žrdi prekonáva Kováča.
     
    72
    Po rohovom kope sme mali opäť rušno na trávniku. Košičania sa dostali do nebezpečnej pozície, ale tá bola napokon ofsajdová.
     
    71
    Tak toto boli poriadne rušné sekundy! Štandardka z boku šestnástky v podaní Pačindu skončila iba pred bránkou, kde ju hostia odkopli na rohový kop.
     
    70
    Východniari ostávajú na útočnej polovici. Hostia musia svoje sily sústrediť do obrany, aj tú ale zvládajú iba za pomoci faulu, po ktorom budú domáci zahrávať nebezpečnú štandardku.
     
    69
    Košičanom sa ale v ofenzíve vôbec nedarí a dopustili sa dokonca aj útočného faulu. Ružomberskí futbalisti sa s realizáciou odkopu príliš neponáhľajú, takýto stav im plne vyhovuje.
     
    68
    Dlho sa tam ale hostia neudržali. Loptu skúsili na Tofiloskiho nakopnúť spoza šestnástky, ale domáci gólman sa nenechal zaskočiť a rýchlo rozohral na opačnú stranu trávnika.
     
    67
    Stresovať by sa mali domáci, ktorí pokojne púšťajú súpera do možných protiútokov! Hostia sa dostávali do brejku, no až pred šestnástkou o loptu prišli. Ružomberok ešte ostane v útoku.
     
    66
    Po striedaniach majú loptu na svojich kopačkách domáci hráči. Posúvajú si ju medzi sebou na útočnej polovici, ale s ich zakončením je to márne. Kováč sa stresovať nemusí.
     
    65
    Striedanie aj v tíme MFK Ružomberok: z ihriska odchádza Bartoš, prichádza Szöke.
     
    64
    Striedanie v tíme MFK Košice: z ihriska odchádza Bukata, prichádza Haskič.
     
    63
    Ružomberok upokojuje hru. Loptu si hostia stiahli na vlastné kopačky a pomaly sa pokúsia zaútočiť.
     
    62
    Košičania mohli vyhrávať! Obrovská šanca po rýchlom prechode, na ktorej konci bol Diaby, ktorý v rýchlosti netrafil priestor troch žrdí.
     
    61
    Skúšal to ešte hosťujúci Tawamba. Ružomberčania sa usadili v priestore súperovej šestssátky a pokúsili sa zakončiť, ale spomínanému hráčovi pokúšajúcemu sa o prihrávku súper loptu vzali.
     
    60
    Po tomto rohovom kope ale Tofiloski zasahovať nemusel. lopta do priestoru bránky ani nedoletela, pretože ju východniari poľahky odvrátili.
     
    59
    Ružomberčania by to radi poistili! Hostia sa držia na útočnej polovici, kde dokonca vybojovali rohový kop. Domáci sa musia brániť.
     
    58
    Tak v Košiciach sa nám konečne začali diať veci! po pomerne nezáživných minútach sme videli dva rýchle góly, ktoré by aktuálne znamenali ružomberský postup.
     
    57
    Košice dali gól!

    Vzápätí je ale vyrovnané! Rýchly prechod domácich na útočnú polovicu sa skončil nakopnutím lopty do vápna, kde bol pripravený OUMAR DIABY, ktorý ju nekompromisne poslal pod hornú žrď.
     
    56
    Obrovská radosť hosťujúcich futbalistov. Ružomberok v tomto polčase ťahal za kratší koniec, ale karta sa razom obrátila.
     
    55
    Ružomberok dal gól!

    Hostia podnikli bleskový protiútok a sú vo vedení! Až štvorica ružomberských hráčov sa rútila na bránku a aj keď prvú ranu ešte Tofiloski vyrazil, dorážka ANDREJA LOVÁSA už skončila nekompromisne v sieti.
     
    54
    Domácim to nevyšlo ani tentokrát. Síce mali loptu na svojich kopačkách a chceli aj zakončiť, ale zvolili ťažký center do vápna, kde bol Novák iba v ofsajde.
     
    53
    Košičania si na útočnej polovici vôbec nerozumeli. Šinglár tam chcel vysunúť spoluhráča Viazanka, ale ten nemal najmenšiu šancu prudkú loptu zachytiť.
     
    52
    Košičania získali po menšom faule k dispozícii priamy kop z približne 22 metrov. Do lopty sa opreli poriadne tvrdo, ale podobne ako na opačnej strane z toho bol iba strelecký pokus mimo priestoru troch žrdí.
     
    51
    Ružomberok pohrozil aj streleckým pokusom! Spoza šestnástky sa oň v rýchlosti postaral Lovás, no lopta skončila iba pár metrov od ľavej žrde Tofiloskiho bránky. Košický gólman bude rozohrávať.
     
    50
    Tawamba šprintoval za loptou, ktorú jeho spoluhráči nevymerali dobre. Hosťujúci hráč sa síce snažil, ale domáca defenzíva ho predbehla a napokon z toho strela nebola.
     
    49
    Až domáci brankár musí úvod trochu upokojiť. Košičania ešte v tejto časti hry na útočnej polovici zatiaľ neboli, no po dlhom nákope sa to zmení. Ružomberčania sa už poctivo vracajú do obrany.
     
    48
    Košičania veľmi dobre napádajú. Súpera už odmietajú pustiť s loptu pred šestnástkou a akékoľvek pokusy o center pred Tofiloskiho zrážajú.
     
    47
    Ružomberčania stále pokračujú vo svojej ofenzívnej snahe. Domáci ich v týchto chvíľach vytlačili za stredovú čiaru, no aktivita je stále na hosťujúcej strane,
     
    46
    Druhý polčas sa začal výkopom hostí. Tí okamžite začali veľmi aktívne a natlačili sa až k šestnástke. na nej si na loptu počkal Lovás, ale napokon bol odstavený.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Prvý polčas tohto duelu je za nami. V Košiciach sme zatiaľ veľa zaujímavého nevideli, snáď ale druhá polovica bude v tomto smere o poznanie kvalitnejšia. Optickú prevahu majú na svojej strane Košičania, no paradoxne hosťujúci Ružomberok sa dostal do lepších šancí a jedna z nich dokonca skončila aj žrďou. Gól ale diváci zatiaľ nevideli.

    Druhý polčas sa začne približne o 17:30.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+1
    Košičania v nadstavenom čase získali výhodu rohového kopu! ten ale vôbec nevyužili, keďže loptu poslali iba k bližšej žrdi, kde boli iba ich súperi.
     
    45
    Košičania prevzali loptu na svoje kopačky a nasťahovali sa na útočnú polovicu. Štvrtý rozhodca signalizuje jednu nadstavenú minútu.
     
    44
    Hostia to ešte v závere nemysleli zle! Bartoš dostal jednoduchú loptu a skúsil to strelou z väčšej vzdialenosti, no tá mu vôbec nesadla. Lopta skončila úplne mimo bránky.
     
    43
    Bol to domáci Šinglár, kto sa s loptou po prechode do útoku pokúšal niečo vymyslieť na hranici šestnástky. Tam ale iba zbytočne zrazil k zemi protihráča, čo značí útočný faul.
     
    42
    Domáce Košice musia začínať od vlastnej bránky. Ich súper veľmi dobre bráni tieto záverečné minúty a aj keď východniari budú chcieť ešte vystreliť, lopta je teraz ďaleko od ich bránky.
     
    41
    Ale hostia vedia, ako na to. Loptu rozohrali aj za pomoci vlastného brankár a posúvajú si ju medzi sebou, no nepožičiavajú ju súperovi. Hra sa výrazne spomalila.
     
    40
    Pred nami je posledná päťminútovka duelu. Domáci sú naďalej veľmi aktívni a v týchto chvíľach stále držia útočnú polovicu. Ružomberok bude musieť ustáť ich záverečný tlak.
     
    39
    Domáci získali po menšom faule priamy kop z pomerne zaujímavej pozície. K lopte sa postavil Novák, ale trestuhodne triafa iba múr stojaci pred ním. Potlesk od svojich priaznivcov si za toto veru nevyslúžil.
     
    38
    Hra je v týchto chvíľach dosť rozkúskovaná. Viac z nej však majú domáci hráči, ktorí sa neustále tlačia do zakončenia.
     
    37
    Košičania sa museli vrátiť po súperom odkopnutú loptu až na vlastnú polovicu. Následne ich pokus o prechod zastavil ďalší menší faul za stredovou čiarou.
     
    36
    Domáci sa po niekoľkých minútach dostali opäť k šestnástke súpera. Tam po menšom faule mali k dispozícii štandardku, ale vôbec ju nezúročili ani len na strelu.
     
    35
    Hostia by záverečnú desaťminútovku radi zvládli, a to sa im rozhodne niet čo čudovať. Obsadili stred trávnika a Košice odmietajú pustiť do zakončenia.
     
    34
    Ružomberčania to teraz zahrali veľmi dobre, Hostia loptu vysunuli z vlastnej obrannej polovice a pokúsili sa ju dobehnúť na opačnej strane, ale tam už boli iba pripravení východniari.
     
    33
    Košičania v týchto chvíľach opäť raz pridali na aktivite. Hostia sa musia brániť, inkasovať rozhodne nechcú a nemôžu.
     
    32
    Domáci Pačinda si nabehol do šestnástky a čakal center. ten síce prišiel, ale spomínaný Košičan bol veľmi dobre bránený a k zakončeniu sa nedostal.
     
    31
    Domácim tento odkop od rohovej zástavky vôbec nevyšiel. Chceli ho zahrať zrejme nacvičeným signálom, ale Ružomberčania situáciu prečítali a loptu odvrátili.
     
    30
    Obrovská šanca domácich! teraz si hostia vôbec nerozumeli a v šestnástke nechali Kováča úplne osamoteného. Ten prvú strelu vyrazil iba na kopačku Diabyho, ktorý v obrovskej rýchlosti v behu napálil loptu iba do spomínaného gólmana. Ružomberok mal šťastie, pretože Kováč loptu nezrazil do bránky, ale iba na rohový kop.
     
    29
    Košičania stále útočia. Teraz síce museli odvrátiť pokus hostí, ale vzápätí sa na svoju polovicu vrátili. Tam spoza šestnástky pálil Korijkov, ale bol veľmi nepresný.
     
    28
    Vzápätí ale Košice opäť útočia. Diaby posunul loptu vo vápne na Viazanka, ktorý sa rútil do skutočne ideálnej pozície, ale bol v ofsajde.
     
    27
    Po rohu letela lopta priamo do stredu šestnástky. Tam síce bolo hneď niekoľko domácich futbalistov, no ani jednému sa nepodarilo presne zakončiť. Hosťujúca obrana dokázala východniarov ustrážiť.
     
    26
    Pozor ale na rýchly protiútok východniarov! Košičania po prechode na útočnú polovicu loptu podržali a následný center hostia zrazili iba na rohový kop.
     
    25
    Pačinda sa okamžite zapojil do hry a domáci sa musia brániť! Hostia sa poriadne rozstrieľali, no domáci futbalisti ich strely blokujú.
     
    24
    Košičania napokon musia nútene striedať. Zraneného Kavku nahradí Pačinda.
     
    23
    S košickým hráčom to skutočne nevyzerá najlepšie. Zbehlo sa okolo neho už klbko spoluhráčov a spomínaný za pomoci odchádza za postrannú čiaru.
     
    22
    V týchto chvíľach sa hra na moment bude musieť prerušiť. V strede trávnika ostal na zemi ležať domáci Kavka a potrební budú aj lekári.
     
    21
    Máme za sebou poriadne rušné chvíle pred košickou bránkou. Hostia ukazujú, že aj napriek počiatočnej prevahe domácich sa nevzdávajú a stále pomýšľajú nad postupom.
     
    20
    Ružomberčania to teraz pred Tofiloskim poriadne roztočili! Bezprostredne po rohovom kope k žiadnemu ohrozeniu bránky neprišlo, pretože loptu domáci od bližšej žrde odvrátili. Vzápätí ale hostia zabojovali a z poriadneho uhla pohrozili brankárovi. Košičania túto loptu zblokovali iba do pravej žrde!
     
    19
    Ružomberok sa prebojoval až na útočnú polovicu a tam z nenápadnej strely bola doposiaľ najväčšia šanca zápasu! Skutočne obyčajná strela Tofiloskiho neprekvapila a košický gólman vo výskoku vyráža na rohový kop.
     
    18
    A stále nič nové. Hostia si zrejme trochu vstúpili do svedomia a musia si na takéto hrúbky v obrane dávať väčší pozor.
     
    17
    Toto už vyzeralo zaujímavo, ale napokon z toho bola iba zahodená šanca domácich. Novák mal loptu na kopačke tesne pred šestnástkou, ale prihrávka na spoluhráča mu nevyšla. Ten bol prikrytý.
     
    16
    Ružomberok sa po dlhom čase dostal aspoň cez stredovú čiaru. Tam ale hostia nemohli nič vymyslieť, pretože o loptu hneď prišli. Stále nevidíme nič zaujímavé na hracej ploche.
     
    15
    Košickí futbalisti sú v úvodných minútach aktívnejším celkom. Hostia sú stiahnutí na vlastnej polovici a musia sa brániť.
     
    14
    Zaujímavý pokus o prienik domácich. Sekulič sa sám predieral po pravej strane, ale napokon bol pred šestnástkou zastavený. Ružomberok sa dobre bráni.
     
    13
    Ružomberok získal loptu na svoje kopačky, ale opäť raz z toho nič nebolo. V Košiciach je pomerne chladno, hráči sa zrejme tiež potrebujú rozhýbať.
     
    12
    Košičania rozohrali loptu po predchádzajúcom faule, ale nikam sa nedostali. Zatiaľ sledujeme zápas bez väčších šancí a striel na bránku.
     
    11
    Košičania z hĺbky vlastnej obrannej polovici skúšali loptu zahrať do útoku, ale napokon z toho nič nebolo. Prenikajúcich domácich tesne za stredovou čiarou tvrdo zastavil Bartoš.
     
    10
    Na takéto situácie si musia hosťujúci futbalisti dávať pozor. Ružomberok by určite nechcel inkasovať hneď v úvode, pretože to by sa mu potom veľmi ťažko doháňalo.
     
    9
    Teraz to ale domácim vyšlo a konečne z toho bola zaujímavá šanca! Novák si počkal na center pri ľavej postrannej čiare, obišiel si defenzívu, no nakoniec jeho strela skončila iba na poslednom brániacom hráčovi hostí.
     
    8
    V Košiciach sa stále nič nemení. Domáci futbalisti držia loptu na svojich kopačkách, ale teraz sa nevedia dostať cez stred trávnika.
     
    7
    Klasický medzišestnástkový futbal nám zatiaľ prináša tento semifinálový duel. Lopta lieta zo strany na stranu a brankári sú zatiaľ bez práce.
     
    6
    Ružomberčania chceli ísť do útoku. Ani tento pokus im ale vôbec nevyšiel, keďže pri pokuse o prechod po pravej strane sa dopustili iba ľahkého útočného faulu.
     
    5
    Na trávniku stále nič nové. O niečo viac z hry majú domáci futbalisti, ktorí sa usadili na útočnej polovici, ale ich kombinácie zatiaľ nikam nevedú.
     
    4
    Ružomberok sa vzápätí pokúša o prechod na opačnú polovicu trávnika, ale je to bez akejkoľvek šance. Úvod duelu zatiaľ veľa vzrušenia nepriniesol.
     
    3
    Domáci chceli opäť raz zaútočiť. Po pravej strane sa o center pokúsil Bašista, ktorý hľadal Viazanka, no táto ďalekonosná lopta mu nemohla pristáť na kopačke.
     
    2
    Košičania sa prvýkrát mohli dostať do zakončenia! Na hranicu šestnástky poslal loptu Bukata, a tam už bol Diaby, no nedokázal presne vystreliť a trafil iba protihráča, ktorý stál tesne pred ním.
     
    1
    O úvodný výkop duelu sa postarali domáci Košičania. Tí sa postupnými krokmi pokúsili dostať aj do útoku, ale hneď za stredovou čiarou o loptu prišli a musia sa brániť.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    -1
    V Košiciach je už všetko pripravené na úvodný výkop, duel sa o malý moment začína.

    Dámy a páni, prajeme vám príjemný športový zážitok.
     
    -3
    Hráči oboch celkov už v sprievode rozhodcovskej trojice prichádzajú na trávnik. Košice v žlto-modrých dresoch, hostia z Ružomberka v bielej farbe.
     
    -5
    Zdravíme vás priamo z košického štadióna Lokomotívy, kde sa už o malý moment začne semifinálový duel našej najvyššej pohárovej súťaže. V metropole východu sa pred duelom vyčasilo a trávnik i tribúny sú zaliate slnkom.
    Zápasom vás bude sprevádzať komentátorská dvojica Veronika Pancuráková a Tomáš Kovalský.
     
    Úvodné zostavy:

    MFK Košice: Tofiloski – Sekulič, Ostojič, Šinglár (C), O. Diaby, Korijkov, Kavka, Viazanko, Bukata, Novák, Bašista
    Náhradníci: Ružinský – Huk, Kubík, Pačinda, Urban, Dordevič, Haskič

    MFK Ružomberok: Kováč – Kružliak, Tawamba, Zreľák, Nagy, Lovás, Maslo, Bartoš, Nosek, Ďubek, Adamovič
    Náhradníci: Nikolič – Szöke, Almaský, Lupták, Práznovský, Kotora, Serečin

    Rozhodca: Vlk – Lieskovský, Roszbeck.
     
    Vážení športoví fanúšikovia, srdečne vás vítame pri ďalšom pokračovaní našej najvyššej pohárovej súťaže. Slovnaft cup dnes čakajú odvetné semifinálové duely, po ktorých už definitívne spoznáme postupujúcich finalistov.

    V metropole východu sa dnes stretnú domáci Košičania s Ružomberkom. Začiatok duelu je naplánovaný na 16:30, takže v bežný pracovný deň nad osobnou účasťou na štadióne môžu pomýšľať aj pracujúci ľudia či školáci. Redakcia Onlajny.eu pri tom, samozrejme, nebude chýbať, a tak vám vďaka podrobnému textovému prenosu z duelu určite neunikne nič podstatné.

    Ako vyzerala cesta oboch celkov Slovnaft cupom? Keďže obaja semifinalisti z dvojice Košice – Ružomberok hrajú v našej najvyššej futbalovej súťaži, prvé kolo odohrať pre takzvaný "voľný žreb" nemuseli. Ich cesta za pohárom sa začala až v druhom kole. V ňom si Košičania na trávniku TJ Baník Ružiná vybojovali postup po výhre 3:1. Východniari následne zdolali aj Sereď na jej trávniku 2:1 a tešili sa z postupu do štvrťfinále. Túto sériu, hranú na dva zápasy, košickí futbalisti zvládli bez zaváhania a po dvoch výhrach nad prvoligovým Prešovom (2:1 vonku a 2:0 doma) sa prebojovali medzi štvoricu najlepších.
    Dnešný hosťujúci celok spod Čebraťa začal pohárovú cestu podobne hladkým víťazstvom 3:0 na pôde ŽP Šport Podbrezová. Ružomberčania pokračovali víťazne aj v treťom kole, keď doma zdolali Michalovce 1:0. Vo štvrťfinálovej sérii futbalisti tohto celku natrafili na húževnatý Spartak Trnava. "Ruža" zvládla prvý dôležitý duel na trávniku v Trnave jasným triumfom 3:1, a preto ani následná domáca prehra 1:2 s týmto súperom postupu do semifinále nezabránila.

    Prvý semifinálový duel už Košice a Ružomberok odohrali. Stalo sa tak presne pred týždňom, 8. apríla 2014, v Ružomberku. Tento zápas sa skončil bezgólovou remízou 0:0, ktorá nám toho veľa o postupujúcom celku nenapovedala. V miernej výhode sú domáce Košice, ktoré sa môžu spoliehať na podporu svojich priaznivcov. O tom, kto nakoniec postúpi, sa ale rozhodne na trávniku, nie na tribúnach. Ak chcú na postup pomýšľať Košice, musia dnes zvíťaziť akýmkoľvek rozdielom. Ružomberskému celku stačí akákoľvek remíza s gólmi (teda nie 0:0), prípadne akékoľvek víťazstvo. Ak by sa zápas po deväťdesiatich minútach hry skončil nerozhodne 0:0, museli by o postupujúcom tíme rozhodnúť penalty.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:30.

    Veronika Pancuráková

    Góly: 57. Diaby, 73. Novák, 78. Bašista, 84. Novák – 55. Lovás

    Karty:   78. Pačinda (KOS)


    MFK Košice: Tofiloski – Sekulič, Ostojič, Šinglár (C), O. Diaby, Korijkov, Kavka, Viazanko, Bukata, Novák, Bašista
    Náhradníci: Ružinský – Huk, Kubík, Pačinda, Urban, Dordevič, Haskič

    MFK Ružomberok: Kováč – Kružliak, Tawamba, Zreľák, Nagy, Lovás, Maslo, Bartoš, Nosek, Ďubek, Adamovič
    Náhradníci: Nikolič – Szöke, Almaský, Lupták, Práznovský, Kotora, Serečin

    Rozhodca: Vlk – Lieskovský, Roszbeck

    Diváci: 2080
    08.04.2014
    Ružomberok - Košice 0:0

    Karty:   32. Lovás (RUZ), 43. Zošák (RUZ) – 40. Pačinda (KOS), 76. Viazanko (KOS)