Pittsburgh – Philadelphia 3:4 (po pr.) | Montreal – NY Rangers 1:0 (po pr.) | Ottawa – Toronto 1:0 (kon.)
Florida – Columbus 2:3 (kon.) | Nashville – Chicago 7:5 (kon.) | Arizona – San Jose 2:3 (kon.)
Edmonton – Vancouver 5:2 (kon.) | LA Kings – Anaheim 3:4 (0:1 po s.n.) | St. Louis – Detroit 0:3 (kon.)
NJ Devils – Boston 3:2 (kon.) | Philadelphia – Carolina 5:6 (0:1 po s.n.) | Washington – Tampa Bay 0:1 (0:1 po s.n.)
Buffalo – NY Islanders 3:4 (0:1 po s.n.)
po s.n. (0:1)
Buffalo Sabres
3:4 (1:0, 1:1, 1:2 - 0:0)
New York Islanders
cz Nedeľa 13.04.2014, 23:13 • First Niagara Center, Buffalo • NHL
Partner:
     
    44:07
    Hnedle po opuštění trestné lavice se do sebe Scott Mayfield a Nicolas Deslauriers pustili jako nasupení kohouti. Na body zcela jistě vyhrál domácí borec, pro pětiminutový trest si ale putují oba zápasníci.
     
    42:03
    A znovu v akci Leino. Ani bekhendový pokus zástupce Buffala se neujal. Po skončení akce došlo k menší strkanici, kterou hlavní sudí preventivně potrestá. Na lavici hanby míří Scott Mayfield (NYI) a Nicolas Deslauriers (BUF).
     
    35:15
    Bude se vylučovat. Za hrubost odchází pykat domácí Nicolas Deslauriers (BUF). Jak hosté naloží s touto šancí?
     
    25:07
    Ellisův bekhend končí v moci Nilssona. Buly tak bude provedeno před brankou Ostrovanů. Utkání se také stále více přiostřuje, Matt Carkner (NYI) dostává dvě minuty za hrubost.
     
    22:27
    Scottův pokus z velkého úhlu Nilsson pouze kontroloval. Po další šarvátce v útočném pásmu Sabres jsou na pět minut vyloučeni Zenon Konopka (BUF) a Brett Gallant (NYI). Hokejisté obou celků si zřejmě chtějí poslední duel sezony užít se vším všudy.
     
    16:17
    Domácí jsou potrestáni. Za podražení putuje na trestnou lavici Drew Stafford (BUF). Dokáží hosté vyrovnat?
     
    08:22
    Bude se poprvé v utkání vylučovat, přesilovou hru si zahrají Sabres. Za nedovolené bránění putuje na trestnou lavici Justin Johnson (NYI). Jak domácí naloží s touto příležitostí?
     
    02:22
    Ve středu hřiště se do sebe pustili John Scott (BUF) a Justin Johnson (NYI). O hlavu menší Johnson nakonec zasadil soupeři tvrdý direkt. Oba borci s poté odebrali na trestnou lavici, obdrželi pětiminutový trest.

    Libor Kucza

    Góly a asistencie: 11. McBain (Knapp), 28. Ellis (Foligno, McCabe), 50. Mitchell (Ristolainen, Tallinder) – 37. Lee (Nielsen, Bailey), 41. Lee (Bailey, Nielsen), 57. Nelson (Hamonic), rozh. náj. Nelson


    Buffalo Sabres: Knapp (Makarov) – Ristolainen, Pysyk, Weber, Tallinder, McBain, McCabe – Stafford, Ennis, Deslauriers – Leino, Girgensons, Hodgson – Mitchell, Konopka, Foligno – Conacher, Ellis, Scott
    New York Islanders: Nilsson (Nabokov) – Hamonic, Hickey, Mayfield, Czuczman, Carkner, Donovan – Bailey, Nielsen, Lee – Strome, Nelson, Persson – McDonald, Cizikas, Martin – Johnson, Halmo, Gallant

    Rozhodca: Charron, LaRue – Shewchyk, Knorr

    Diváci: 18 804