Pittsburgh – Philadelphia 3:4 (po pr.) | Montreal – NY Rangers 1:0 (po pr.) | Ottawa – Toronto 1:0 (kon.)
Florida – Columbus 2:3 (kon.) | Nashville – Chicago 7:5 (kon.) | Arizona – San Jose 2:3 (kon.)
Edmonton – Vancouver 5:2 (kon.) | LA Kings – Anaheim 3:4 (0:1 po s.n.) | St. Louis – Detroit 0:3 (kon.)
NJ Devils – Boston 3:2 (kon.) | Philadelphia – Carolina 5:6 (0:1 po s.n.) | Washington – Tampa Bay 0:1 (0:1 po s.n.)
Buffalo – NY Islanders 3:4 (0:1 po s.n.)
po s.n. (0:1)
Philadelphia Flyers
5:6 (1:3, 3:1,1:1)
Carolina Hurricanes
cz Nedeľa 13.04.2014, 21:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Partner:
     
    65:00
    Carolina právě vstřelila branku!

    ERIC STAAL rozhoduje o výhře Caroliny na nájezdy.
     
    59:51
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    WAYNE SIMMONDS využil dlouhého tlaku před brankou Caroliny a se štěstím vyrovnává na 5:5. Parádní zápas hrají oba týmy. Asistence: Mark Streit, Kimmo Timonen.
     
    55:39
    Carolina právě vstřelila branku!
    Heeter špatně rozehrál kotouč. Proti střele Loktionova senzačně zasáhl, na ránz JEFFA SKINNERA byl už domácí brankář krátký. Samostatně.
     
    35:15
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    SEAN COUTURIER se dostal ke kotouči, jel v brejku na branku a forhendovým blafákem vyrovnaná na 4:4. Domácí se vrací do zápasu. Samostatně.
     
    32:10
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    WAYNE SIMMONDS vystřelil přes obránce a kotouč k velké radosti domácího publika skončil v brance. Asistence: Tye McGinn. Domácí ukázali, že v jednoduchosti je krásná i efektivnost.
     
    32:00
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    KIMMO TIMONEN vyslal neuvěřitelnou pumelenici od modré. Puk o horní tyčku spadl do branky. Asistence: Claude Giroux, Jakub Voráček.
     
    20:17
    Carolina právě vstřelila branku!
    Heeter znovu inkasuje mezi betony. ERIC STAAL zvolil rychlou střelu po ledě, což se ukázalo jako správné řešení. Domácím to opravdu nejde. Asistence: Jiří Tlustý, Justin Faulk.
     
    12:32
    Carolina právě vstřelila branku!
    Heeter dnes nemá svůj den. Druhý gól dostává z ne úplně těžké rány mezi betony. MANNY MALHOTRA vybojoval kotouč a sám proti brankáři uspěl. Asistence: Mike Komisarek.
     
    09:51
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Rychlé přenesení hry znamená snížení. Akeson přihrál do druhé vlny a MATT READ to trefil parádně. Střelou z první poslal kotouč přesně za tyčku. Asistence: Jason Akeson, Mark Streit.
     
    08:31
    Carolina právě vstřelila branku!
    Tlustý přenechal kotouč pro ERICA STAALA, který zvolil střelu po ledě. Gólman domácího celku ovšem počítal s vyšší ránou, a tak kotouč proletěl pod betonem do branky. Asistence: Jiří Tlustý, Justin Faulk.
     
    02:07
    Carolina právě vstřelila branku!
    První střela hokejistů Caroliny znamená gól. Nash našel přesně JEFFA SKINNERA, který měl dostatek času na střelu. Podíval se, zamířil pod horní tyčku a poslal kotouč do růžku. Pěkná akce hostujícího celku. Asistence: Riley Nash, Mike Komisarek.

    Jan Prošek

    Góly a asistencie: 10. Read (Ekeson, Streit), 32. Timonen (Giroux, Voráček), 33. Simmonds (McGinn), 36. Couturier, 60. Simmonds (Streit, Timonen) – 3. Skinner (Nash, Komisarek), 9. Staal E. (Tlustý, Faulk), 13. Malhotra (Komisarek), 21. Staal E. (Tlustý, Faulk), 56. Skinner, 65. Staal E.


    Philadelphia Flyers: Heeter (Emery) – MacDonald, Coburn, Gill, Streit, Schenn, Gustafsson – Voráček, Giroux, Hartnell – Simmonds, Schenn, McGinn – Downie, Couturier, Read – Hall, Lecavalier, Rosehill
    Carolina Hurricanes: Khodobin (Ward) – Liles, Faulk, Hainsey, Bellemore, Komisarek, Harrison – Tlustý, Staal E., Boychuk – Dwyer, Staal J., Gerbe – Nash, Lindholm, Skinner – Loktionov, Malhotra, Bowman

    Rozhodca: Joannette, Devorski – Driscoll, Racicot