Pittsburgh – Philadelphia 3:4 (po pr.) | Montreal – NY Rangers 1:0 (po pr.) | Ottawa – Toronto 1:0 (kon.)
Florida – Columbus 2:3 (kon.) | Nashville – Chicago 7:5 (kon.) | Arizona – San Jose 2:3 (kon.)
Edmonton – Vancouver 5:2 (kon.) | LA Kings – Anaheim 3:4 (0:1 po s.n.) | St. Louis – Detroit 0:3 (kon.)
NJ Devils – Boston 3:2 (kon.) | Philadelphia – Carolina 5:6 (0:1 po s.n.) | Washington – Tampa Bay 0:1 (0:1 po s.n.)
Buffalo – NY Islanders 3:4 (0:1 po s.n.)
koniec
New Jersey Devils
3:2 (1:1, 0:0, 2:1)
Boston Bruins
cz Nedeľa 13.04.2014, 21:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Partner:
     
    59:44
    Bruins právě vstřelili branku!
    Před Brodeurem se vytvořila skrumáž, ze které vypadl kotouč, kterého se chopil číhající BRAD MARCHAND (25). Kanadský útočník tak ještě symbolicky snižuje svou bekhendovou střelou. Asistence: Carl Söderberg a Loui Eriksson.
     
    46:13
    Devils právě vstřelili branku!
    A New Jersey vede už o dvě branky! Druhou branku v dnešním zápase střílí MAREK ŽIDLICKÝ (12), který se prosadil tvrdou ranou od modré čáry do horní části branky. Asistence: Damien Brunner a Jaromír Jágr.
     
    43:52
    Devils právě vstřelili branku!
    Ďáblové se dostávají zásluhou první lajny do vedení! Jágr opět ukázal svou genialitu, když v útočném pásmu chytrým pasem poslal puk TRAVISI ZAJACOVI (18), který jen před Johnsonovou klecí nastavil hůl. Asistence: Jaromír Jágr a Jon Merrill.
     
    19:28
    Bruins právě vstřelili branku!
    Nádherná kombinace v podání Bostonu znamená vyrovnávací branku! Medvědi využili přesilovou hru k vyšachování domácí obrany, na jehož konci byl LOUI ERIKSSON (10). Švédský forvard dostal ideálně kotouč od svého krajana Söderberga a už jen zasouval kotouč do odkryté klece. Asistence: Carl Söderberg a Brad Marchand.
     
    07:12
    Devils právě vstřelili branku!
    Do vedení jdou domácí New Jersey zásluhou českého obránce! MAREK ŽIDLICKÝ (11) vzal puk a když měl dostatek prostoru, rozhodl se obkroužit branku. Poté překvapil Johnsona tím, že se rozhodl hned po vyjetí zpoza brány zakončit. Asistence: Travis Zajac a Patrik Eliáš.

    Matěj Mayer

    Góly a asistencie: 8. Židlický (Zajac, Eliáš), 44. Zajac (Jágr, Merrill), 47. Židlický (Brunner, Jágr) – 20. Eriksson (Söderberg, Marchand), 60. Marchand (Söderberg, Eriksson)


    New Jersey Devils: Brodeur (Schneider) – Fayne, Greene, Židlický, Merrill, Larsson, Harrold – Jágr, Zajac, Eliáš – Sislo, Zubrus, Brunner – Ryder, Sestito, Ruutu – Bernier, Gionta, Carter
    Boston Bruins: Johnson (Rask) – Boychuk, Meszároš, Miller, Bartkowski, Potter, Krug – Eriksson, Söderberg, Florek – Smith, Chochlačev, Marchand – Thornton, Lindblad, Campbell – Hamilton, Cunningham, Caron

    Rozhodca: Jackson, Leggo – Devorski, Pancich

    Diváci: 16 592