NJ Devils – Calgary 0:1 (kon.) | Winnipeg – Minnesota 0:1 (kon.) | Vancouver – Anaheim 0:3 (kon.)
koniec
Vancouver Canucks
0:3 (0:1, 0:1, 0:1)
Anaheim Ducks
cz Utorok 08.04.2014, 04:10 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    52:10
    Hostující celek si bere svůj oddechový čas.
     
    50:29
    Dnešní utkání sleduje 18 910 diváků.
     
    47:52
    Matt Beleskey (ANA) vyseknul hůl z ruk jednoho z domácích, a dostává tak dvouminutový trest.
     
    47:39
    Gibson musel předvést první těžší zákrok v utkání, když z pravé strany nahrával před bránu Ducks Hansen na Jensena a hostující brankář se dokázal skvěle přemístit, a zastavit tak zakončení domácího hráče.
     
    41:20
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Getzlaf zavezl kotouč do útočného pásma, kde jej zadovkou poslal na Perryho, který ještě našel svým pasem na levé straně zcela volného MATTA BELESKEYHO, jenž se svou střelou prostřelil Lacka. Asistence: Corey Perry, Ryan Getzlaf.
     
    38:54
    Dvě minuty za hrubost nakonec dostávají Dan Hamhuis (VAN) a Mathieau Perreault (ANA). Pokračuje se ve čtyřech na obou stranách.
     
    37:03
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Hosté navyšují své vedení! Hostující obránci si vyměnili kotouč na modré čáře, když jej nakonec na bránu Lacka nahodil Lovejoy, jehož pokus ještě tečoval těsně před domácím brankářem KYLE PALMIERI, který usměrnil puk přesně mezi betony Lacka. Asistence: Ben Lovejoy, Bryan Allen.
     
    35:08
    Domácí jeli dva na jednoho a Hansen se pokusil dostat kotouč na svého spoluhráče, ale jeho pas byl zblokován posledním hráčem Ducks za bránu hostů.
     
    28:45
    Nakonec se vylučuje po jednom hokejistovi na každé straně, když dvě minuty za hrubost dostávají Brad Richardson (VAN) a Nick Bonino (ANA).
     
    28:21
    Garrison poslal kotouč zadovkou na střed útočného pásma, kde byl Burrows, jehož následné zakončení jen těsně minulo pravou tyč hostující klece.
     
    23:30
    Vancouver si bere oddechový čas.
     
    18:13
    Kesler ujížděl sám na Gibsona ve svém oslabení, ale domácího útočníka skvěle dojel Lindholm, jenž čistě odzbrojil Keslera.
     
    17:46
    První přesilovou hru v utkání si zahrají Ducks, když je na dvě minuty za hrubost vyloučen Brad Richardson (VAN).
     
    15:06
    Hosté budou hrát znovu ve čtyřech, protože je na dvě minuty za hákování vyloučen Saku Koivu (ANA).
     
    08:05
    V závěru přesilové hry nahrával křižně na levou stranu H. Sedin Edlerovi, jehož pohotová střela skončila přímo na levé tyči hostující klece.
     
    06:26
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ducks vstřelují gól v oslabení! Hosté dokázali dostat kotouč až do svého útočného pásma, kde však velice nepříjemně napadal rozehrávku domácích DANIEL WINNIK, který nakonec i získal puk na D. Sedinovi a mířil sám na Lacka, kterého překonal se svou střelou nad vyrážečku. Bez asistence.
     
    06:01
    Hampus Lindholm (ANA) podrazil ve svém obranném pásmu Burrowse, a dostává tak první dvě minuty v utkání.
     
    00:15
    Lack si musel připsat velice těžký zákrok ihned na začátku utkání, když Cogliano na něj mířil zcela sám, ale domácí brankář jeho zakončení dokázal zneškodnit svou lapačkou.

    Jan Matúš

    Góly a asistencie: 7. Winnik, 38. Palmieri (Lovejoy, Allen), 42. Beleskey (Perry, Getzlaf)


    Vancouver Canucks: Lack (Markström) – Hamhuis, Garrison, Edler, Bieksa, Stanton, Weber – D. Sedin, H. Sedin, Jensen – Higgins, Kesler, Hansen – Booth, Richardson, Kassian – Sestito, Matthias, Burrows.
    Anaheim Ducks: Gibson (Hiller) – Lindholm, Lovejoy, Beauchemin, Robidas, Sbisa, Allen – Bonino, Getzlaf, Perry – Maroon, Pereault, Selanne – Cogliano, Koivu, Silfvelberg – Beleskey, Winnik, Palmieri.

    Rozhodca: Hebert, Joannette – Lazarowich, Mach.

    Diváci: 18 910