Ottawa – Montreal 4:7 (kon.) | NJ Devils – Washington 2:1 (kon.) | Columbus – Chicago 3:4 (kon.)
Florida – Calgary 1:2 (kon.) | Detroit – Buffalo 3:2 (kon.) | Arizona – Edmonton 2:3 (0:1 po s.n.)
Anaheim – Nashville 2:5 (kon.) | Boston – Philadelphia 5:2 (kon.) | St. Louis – Colorado 0:4 (kon.)
NY Islanders – Washington 3:4 (0:1 po s.n.)
koniec
Detroit Red Wings
3:2 (3:0, 0:1, 0:1)
Buffalo Sabres
Sobota 05.04.2014, 01:30 • Joe Louis Arena • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    46:40
    Buffalo Sabres dáva gól! A je to už iba na rozdiel jedného gólu, Larssonovi stačilo vyhrať buly, Luke Adam posunul puk v tlačenici na NICOLASA DESLAURIERSA, ktorý neváhal a poslal puk na bránku, Jimmy Howard sa takmer nestihol spamätať a už loví puk zo siete.

    Asistencie: Luke Adam, Johan Larsson
     
    32:32
    Buffalo Sabres dáva gól! Buffalo ale znižuje, k strele z kruhu sa dostal po dobrej prihrávke Ruhwedela JAMIE MCBAIN, jeho švih po ľade prešiel pomedzi betóny Howarda a zastavuje sa v sieti!

    Asistencie: Chad Ruhwedel, Ville Leino
     
    15:28
    Detroit Red Wings dal gól!
    Po strele Kindla od modrej sa puk od betónu Hacketta odrazil presne na hokejku DANIELA ALFREDSSONA, ktorý už ma ľahkú úlohu, trafiť nemalý voľný priestor medzi tyčkou a betónom, čo urobil najlepšie ako vedel a posiela svoj tím už do vedenia o tri góly!

    Asistencie: Jakub Kindl, Justin Abdelkader
     
    14:12
    Detroit Red Wings dal gól!
    Detroitu sa zo začiatku v presilovke nedarilo, následne sa ale k strele od modrej dostal Danny DeKeyser, jeho pokus tečoval v kruhu na buly TOMÁŠ JURČO a Detroit vedie už 2:0!

    Asistencie: Danny DeKeyser, Daniel Alfredsson
     
    05:56
    Detroit Red Wings dal gól!
    DeKeyser strieľal od modrej, jeho pokus sa od mantinelu odrazil pred Hacketta, pred bránkou bol Gelndening, ten posunul na DARRENA HELMA, ktorý nadvihol puk a poslal ho do siete!

    Asistencie: Luke Glendening, Danny DeKeyser

    Lukáš Rusňák

    Góly a asistencie: 6. Helm (Glendening, DeKeyser), 15. Jurčo (DeKeyser, Alfredsson), 16. Alfredsson (Kindl, Abdelkader) – 33. MaBain (Ruhwedel, Leino), 47. Deslauriers (Adam, Larsson)


    Detroit Red Wings: Howard (Gustavsson) – Kronwall, Smith, Quincey, DeKeyser, Lashoff, Kindl – Nyquist, Legwand, Franzen – Datsyuk, Helm, Abdelkader – Tatar, Sheahan, Jurčo – Miller, Glendening, Andersson
    Buffalo Sabres: Hackett (Lieuwen) – Ristolainen, Ehrhoff, McCabe, McBain, Weber, Ruhwedel – Flynn, Girgensons, Hodgson – D'Agostini, Ennis, Leino – Deslauriers, Larsson, Adam – Scott, Ellis, Conacher

    Rozhodca: Joannette, VanMassenhoven – Devorski, Miller