Toronto – Calgary 3:2 (kon.) | NY Islanders – Florida 4:2 (kon.) | Pittsburgh – Carolina 1:4 (kon.)
Columbus – Colorado 2:3 (po pr.) | Buffalo – NJ Devils 3:2 (3:2 po s.n.) | Washington – Dallas 0:5 (kon.)
Tampa Bay – Montreal 3:1 (kon.) | St. Louis – Philadelphia 1:0 (2:0 po s.n.) | Arizona – Winnipeg 1:2 (0:1 po s.n.)
Vancouver – NY Rangers 1:3 (kon.) | San Jose – Edmonton 5:4 (kon.)
koniec
San Jose Sharks
5:4 (2:1, 1:2, 2:1)
Edmonton Oilers
cz Streda 02.04.2014, 04:40 • SAP Center, San Jose • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    52:31
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Tak to byla bleskově využitá přesilová hra! Burns dostal kotouč na modrou čáru, ale jeho střela mu vůbec nesedla a puk se pouze klouzal směrem za bránu Oilers a jelikož Scrivens si vyjel proti jeho střele, tak byla část jeho brány odkrytá a ke kotouči se nakonec dostal PATRICK MARLEAU, který poslal puk do odkryté brány Oilers. Asistence: Brett Burns, Dan Boyle.
     
    50:35
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Tak to bylo nádherné přistrčení Pavelského bruslí na Thorntona, který následně přihrál k druhé tyči BRETTU BURNSOVI, jenž poslal kotouč za záda Scrivense, a vyrovnal tak stav utkání. Asistence: Joe Thornton, Joe Pavelski.
     
    46:16
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Oilers otáčejí vývoj dnešního utkání! Eberle se na levé straně obtočil s pukem, odkud následně vystřelil a jeho střela byla sražena někde před Niemim, kde se k puku dostal RYAN NUGENT-HOPKINS, jenž svou pohotovou střelou dává svou druhou branku v utkání. Asistence: Jordan Eberle, Taylor Hall.
     
    33:42
    Edmonton právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Oilers vyhráli vhazování přes svou útočnou modrou a Klefbom poslal kotouč do jízdy JORDANU EBERLEMU, který následně vjel do útočného pásma, kde od pravého mantinelu přihrál před bránu, kde si domácí Brown srazil kotouč do vlastní sítě. Asistence. Oscar Klefbom, Ryan Nugent-Hopkins.
     
    33:05
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Oilers dokázali udržet kotouč ve své útočné třetině, když Belov nakonec nahrál na pravé straně RYANU NUGENTU-HOPKINSOVI, jenž si vybruslil po hranici pravého kruhu a následně prostřelil Niemiho mezi jeho lapačkou a betonem. Asistence: Anton Belov, Taylor Hall.
     
    22:45
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Sharks využívají přesilovou hru! Z pravé strany se dostal po vyhraném vhazování ke střele Stuart, jehož střelu vyrazil Scrivens vedle sebe, kde byl TOMMY WINGELS, který dokázal nadvakrát procpat puk za záda brankáře Oilers. Asistence: Stuart, Braun.
     
    15:54
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Thornton vyhrál následné vhazování a poté poslal puk mezi kruhy, kde byl zcela volný DAN BOYLE, jenž svou střelu pověsil přesně do levého růžku Scrivensovy brány. Asistence: Joe Thornton.
     
    12:34
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Oilers využívají přesilovou hru! Nugent-Hopkins zavezl kotouč do útočného pásma, kde jej následně posunul na levé křídlo, kde byl TAYLOR HALL, jenž se svou následnou střelou zápěstím trefil přesně puk k vzdálenější tyči Niemiho brány. Asistence: Ryan Nugent-Hopkins, Jordan Eberle.
     
    03:11
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Sharks se prosazují ihned ze své první vážnější akce. Kennedy dokázal zachytit kotouč u útočné modré a následně se po pravém křídle prosmýknul k zakončení, které Scrivens vyrazil před sebe, kde byl ANDREW DESJARDINS, jenž posílá puk do zcela odkryté brány Oilers. Asistence: Tyler Kennedy, Jason Demers.

    Jan Matúš

    Góly a asistencie: 4. Desjardins (Kennedy, Demers), 16. Boyle (Thornton), 23. Wingels (Stuart, Braun), 51. Burns (Thornton, Pavelski), 53. Marleau (Burns, Boyle) – 13. Hall (Nugent-Hopkins, Eberle), 34. Nugent-Hopkins (Belov, Hall), 34. Eberle (Klefbom, Nugent-Hopkins), 47. Nugent-Hopkins (Eberle, Hall)


    San Jose Sharks: Niemi (Stalock) – Vlasic, Demers, Stuart, Braun, Irwin, Boyle – Pavelski, Thornton, Burns – Marleau, Couture, Nieto – Havlát, Sheppard, Wingels – Kennedy, Desjardins, Brown.
    Edmonton Oilers: Scrivens (Fasth) – Klefbom, Schlutz, Marinčin, Petry, Fraser, Belov – Hall, Nugent-Hopkins, Eberle – Lander, Gagner, Perron – Smyth, Gordon, Pitlick – Hendricks, Acton, Larsen.

    Rozhodca: Skilliter, Kowal – Gibbs, Grandt.

    Diváci: 17 562