Toronto – Calgary 3:2 (kon.) | NY Islanders – Florida 4:2 (kon.) | Pittsburgh – Carolina 1:4 (kon.)
Columbus – Colorado 2:3 (po pr.) | Buffalo – NJ Devils 3:2 (3:2 po s.n.) | Washington – Dallas 0:5 (kon.)
Tampa Bay – Montreal 3:1 (kon.) | St. Louis – Philadelphia 1:0 (2:0 po s.n.) | Arizona – Winnipeg 1:2 (0:1 po s.n.)
Vancouver – NY Rangers 1:3 (kon.) | San Jose – Edmonton 5:4 (kon.)
koniec
Pittsburgh Penguins
1:4 (1:1, 0:2, 0:1)
Carolina Hurricanes
cz Streda 02.04.2014, 01:00 • Consol Energy Center, Pittsburgh • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    51:47
    Carolina právě vstřelila branku!
    Tak to je studená sprcha pro Tučňáky! Domácí vyhazovali kotouč ze svého pásma, ten však na modré zachytil Loktionov a bez rozpaků vypálil na Fleuryho, před nímž v těsné blízkosti tečoval puk ERIC STAAL přímo do horního rohu domácí branky. Asistence: Anderi Loktionov.
     
    34:57
    Carolina právě vstřelila branku!
    Velká chyba Engellanda, který si ve vlastním obranném pásmu nechal v pozici posledního obránce od Jeffa Skinnera vypíchnout kotouč! Skinner následně přihrál ELIASI LINDHOLMOVI, který nabídnutou tutovkou nepohrdl a bez problémů zblízka překonal Fleuryho, čímž si připsal již svůj druhý zásah v dnešním utkání a Carolina tak odskakuje Pittsburghu na rozdíl dvou branek. Asistence: Jeff Skinner.
     
    29:24
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovku. Jeff Skinner už zajížděl s kotoučem za hostující branku, zničehonic však parádně našel bekhendovou přihrávkou zcela volného ELIASE LINDHOLMA, který už měl před Fleurym snadnou práci. Asistence: Jeff Skinner, Anderi Loktionov.
     
    14:39
    Carolina právě vstřelila branku!
    Carolina se na chvíli usadila v útočném pásmu, JUSTIN FAULK se napřáhl ke střele, do které si sice lehal Niskanen, který ji však možná jen lehce tečoval, nicméně nezabránil v tom, že kotouč nakonec po odrazu od Fleuryho ramene zapadl do domácí branky. Hurricanes tak z nenápadné akce vyrovnávají na 1:1. Bez asistence.
     
    09:01
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Hosté si teď počínali velmi neopatrně ve vlastním pásmu a doplácí na to první inkasovanou brankou! Domácí vystihli rozehrávku Caroliny, puku se následně ujal CHRIS KUNITZ, který bez rozpaků vypálil na Khudobina, před nímž střelu ještě tečoval hostující obránce Hainsey, na jehož teč už Khudobin nemohl reagovat. Asistence: Lee Stempniak, Sidney Crosby.

    Martin Švejkar

    Góly a asistencie: 10. Kunitz (Stempniak, Crosby) – 15. Faulk, 30. Lindholm (Skinner, Loktionov), 35. Lindholm (Skinner), 52. E. Staal (Loktionov)


    Pittsburgh Penguins: Fleury (Zatkoff) – Orpik, Bortuzzo, Niskanen, Määttä, Scuderi, Engelland – Kunitz, Crosby, Stempniak – Bennett, Jokinen, Neal – Pyatt, Sutter, Gibbons – Glass, Adams, Megna
    Carolina Hurricanes: Khudobin (Ward) – Sekera, Faulk, Liles, Hainsey, Bellemore, Harrison – Dwyer, Loktionov, E. Staal – Dvořák, J. Staal, Gerbe – Lindholm, Nash, Skinner – Terry, Malhotra, Bowman

    Rozhodca: Marc Joannette, Rob Martell – Scott Cherrey, Jonny Murray