Ottawa – Carolina 2:1 (1:0 po s.n.) | NJ Devils – Florida 6:3 (kon.) | Anaheim – Winnipeg 5:4 (po pr.)
LA Kings – Minnesota 2:3 (kon.)
koniec po predl.
Anaheim Ducks
5:4 (0:2, 1:2, 3:0 - 1:0)
Winnipeg Jets
cz Utorok 01.04.2014, 04:10 • Honda Center, Anaheim • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    60:16
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Tak to bylo hodně rychlé prodloužení! Ducks se dostali do svého útočného pásma, kde Cogliano nahrál mezi kruhy, a tam číhal STEPHANE ROBIDAS, jenž měl dostatek času a prostoru, aby si svou střelu nachystal a následně prostřelil Pavelce mezi jeho betony. Asistence: Andrew Cogliano, Luca Sbisa.
     
    59:38
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Kotouč se ocitnul za bránou Winnipegu, kde se jej chopil Getzlaf, jenž poslal puk před bránu Jets, kde se dostal ke střele COREY PERRY, jenž vyrovnává stav utkání! Asistence: Ryan Getzlaf, Kyle Palmieri.
     
    44:16
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Tak to bude ještě hodně zajímavé utkání! Winnik dostal pas na pravou stranu, kde si následně domácí útočník vybruslil s pukem mezi kruhy, odkud vyslal svou střelu na Pavelce, který jeho pokus do protipohybu vykopnul svým betonem, ale ke kotouči se dostal HAMPUS LINDHOLM, jenž už neměl problém překonat českého brankáře. Asistence: Daniel Winnik, Saku Koivu.
     
    43:06
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ducks využívají přesilovou hru! Perreault poslal puk k bráně Jets, kde si jej přebral Maroon, jenž ještě poslal svou zadovku před zcela odkrytou klec Winnipegu, kde si najel RYAN GETZLAF, jenž svou brankou vykřesává naděje Anaheimu v tomto utkání. Asistence: Patrick Maroon, Mathieu Perreault.
     
    37:44
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ducks se dočkávají kontaktní branky v utkání. Střela Bonina z pravé strany byla sražena za bránu Jets, kde se jej však znovu chopil NICK BONINO, který z velkého úhlu pověsil kotouč nad rameno Pavelce. Asistence: Patrick Maroon.
     
    30:54
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hostující obránce Redmond dokázal získat kotouč ve středním pásmu, kde nakonec přejel do útoku, aby mohl vyslat na milimetry přesnou přihrávku k pravé tyči Andersenovy brány, a tam tečoval puk za záda domácího brankáře ERIC TANGRADI. Asistence: Zach Redmond, Anthony Peluso.
     
    20:33
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets využívají přesilovou hru! Byfuglien poslal kotouč až za svého obranného pásma na levou stranu, kde si najížděl BLAKE WHEELER, jenž se nakonec dostal až před Andersena, kterého si vymíchal a poslal puk do odkryté části brány Ducks. Asistence: Dustin Byfuglien, Ondřej Pavelec.
     
    13:39
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets udrželi kotouč na své útočné modré a Kane se následně dostal do zakončení z velkého úhlu z levé strany a Andersen neudržel kotouč ve své lapačce, jenž mu vypadnul před jeho bránu, kde dojížděl MATT HALISCHUK, který vstřelil druhou branku Winnipegu. Asistence: Evander Kane, Eric O´Dell.
     
    08:48
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Aktivita Jets přináší první branku v utkání. Little nahrál na pravou stranu Frolíkovi, jemuž sice přeskočil kotouč hokejku, ale dokázal ještě poslal puk za sebe, kde si najížděl JACOB TROUBA, jenž se dokázal dostat až před Andersena a poslal puk přesně pod břevno domácí klece. Asistence: Michael Frolík, Bryan Little.

    Jan Matúš

    Góly a asistencie: 38. Bonino (Maroon), 44. Getzlaf (Maroon, Perreault), 45. Lindholm (Winnik, Koivu), 60. Perry (Getzlaf, Palmieri), 61. Robidas (Cogliano, Sbisa) – 9. Trouba (Frolík, Little), 14. Halischuk (Kane, O´Dell), 21. Wheeler (Byfuglien, Pavelec), 31. Tangradi (Redmond, Peluso)


    Anaheim Ducks: Andersen (Hiller) – Beauchemin, Robidas, Sbisa, Lindholm, Allen, Vatanen – Silfverberg, Getzlaf, Perry – Maroon, Perreault, Selanne – Cogliano, Koivu, Winnik – Palmieri, Bonino, Beleskey.
    Winnipeg Jets: Pavelec (Hutchinson) – Stuart, Trouba, Enström, Postma, Pardy, Redmond – Ladd, Litlle, Frolík – Kane, O´Dell, Halischuk – Byfuglien, Jokinen, Wheeler – Tangradi, Slater, Peluso.

    Rozhodca: Kowal, O´Halloran – Galloway, Miller.

    Diváci: 17 174