Bohemians - NE – Ne 1:7 (kon.)
koniec
FbŠ pipni.cz Bohemians
1:7 (0:1, 1:1, 0:5)
Ne
cz Piatok 28.03.2014, 20:00 • SH Děkanka • ČEZ Extraliga žen (CZ)
     
    59:51
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Hosté bleskově využívají přesilovku 5 na 3. KRISTÝNA JÍLKOVÁ dostala nabito od Krupnové a propálila vše, co jí stálo v cestě. Asistence: Eliška Krupnová.
     
    57:58
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Aź teď se to povedlo ANET JAROLÍMOVÉ, která stejně jako u své první branky ukázala rychlou reakci a hned, jak získala míček, ho uklidila do prázdné brány. Bez asistence.
     
    52:13
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Domácí to opět zkoušeli v 6. Jarolímová ale dokázala vybojovat míček na jedné ze soupeřek a ihned ho poslala do odkryté branky. Bez asistence.
     
    46:42
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Herbadent svoji druhou početní výhodu proměňuje ve čtvrtý gól. Před brankou stojící KRISTÝNA JÍLKOVÁ dokázala tečovat přízemní střelu Krupnové a hosté se dostávají do trháku. Asistence: Eliška Krupnová.
     
    41:59
    Herbadent právě vstřelil branku!
    TEREZA PILÍKOVÁ dává svoji druhou branku v dnešním utkání, když se dokázala dostat na středu k balonku a svižnou ranou prostřeluje Christianovou, která si na míček sice sáhla, mimo tři tyče ho ale vytěsnit nedokázala. Bez asistence.
     
    24:58
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    A je tu rychlá odpověď domácích. Satýnková poslala míček na branku, kde si ho našla dorážející KARIN VAVREČKOVÁ a poprvé v zápase překonává Horňákovou. Asistence: Andrea Satýnková.
     
    24:36
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Rychlý protiútok a Herbadent odskakuje do dvoubrankového vedení. TEREZA URBÁNKOVÁ dostala výbornou přihrávku od Hašové a svůj únik zakončila přesnou střelou ke vzdálenější tyči. Asistence: Tamara Hašová.
     
    12:49
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Rychlá akce Herbadentu končí gólem. Jarolímová zatáhla míček za branku, odkud našla přesně čepel TEREZY PILÍKOVÉ, která z první trefuje přesně. Asistence: Anet Jarolímová.

    Lukáš Vacuška

    Góly a asistencie: 25. Vavrečková (Satýnková) – 13. Pilíková (Jarolímová), 25. Urbánková (Hašová), 42. Pilíková, 47. Jílková (Krupnová), 53. Jarolímová, 58. Jarolímová, 60. Jílková (Krupnová)


    FbŠ pipni.cz Bohemians: Christianová (Brunclíková) – Zielenkiewiczová, Vavrečková, Jelínková, Chelstowska, Hyršlová, Nguyenová, Žůrková, Křížová, Nemravová, Surá, Šmídová, Poláková, Černá, Vojnarová, Satýnková, Jarešová, Burdová, Bočanová
    Ne: Horňáková (Velčická) – Pilíková, Krupnová, Jarolímová, Skořepová, Nordinová, Jílková, Sádková, Novotná, Klímová, Urbánková, Šrámková, Rozumová, Theodosisová, Horejšová, Kubišová, Hašová, Ferencová, Kleinová

    Rozhodca: Miroslav Kulhánek, Petr Michálek

    Diváci: 205