Bardejov – Žilina 4:3 (po pr.)
koniec po predl.
HK Bardejov
4:3 (1:1, 2:1, 0:1 - 1:0)
MsHK Žilina
Pondelok 24.03.2014, 17:30 • Zimný štadión, Bardejov • Tipsport extraliga baráž
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    67:17
    Bardejov dal gól!
    Valentín na modrej puk posunul Kramárovi, ktorý tvrdo vypálil, ale Peksa puk chytil, no nakoniec mu vypadol a ONDREJ GMITTER puk dorazil medzi nohy Peksu. Ešte predtým Saliji nedal do prázdnej brány, po prihrávke Kramára.
    Asistencie: Dominik Kramár, Alexander Valentín.
     
    50:26
    Žilina dala gól!
    Tak toto bola chyba spojená s nešťastím, keď puk sa odrazil ku Valentínovi, ktorý bol posledným obrancom, ale Valentínovi sa puk odrazil do protipohybu, čo využil Klouda a prihrávkou našiel pred bránou voľného ROMANA TOMASA. Asistencie: Peter Klouda, Miroslav Škovira.
     
    35:00
    Bardejov dal gól!
    Ščurko odpálil puk iba po mantinely, ktorý si pristavil Hričina, ale puk mu zobral Vaško a v strednom pásme mu ho znova prenechal a TOMÁŠ HRIČINA strelou z pravého kruhu nad vyrazačku Peksu posiela do vedenia Bardejov.
    Asistencie: Filip Vaško, Ladislav Ščurko.
     
    27:36
    Bardejov dal gól!
    MATÚŠ MATIS dostal výbornú prihrávku medzi kruhy a príklepom vystrelil na lapačku Peksu, ale ten nemal nárok proti tejto strele.
    Asistencie: Martin Hajnik, Juraj Dancsák.
     
    24:52
    Žilina dala gól!
    V rohu za bránou Riečického puk získal MAREK SLOVÁK, ktorý si nakorčuľoval pred bránu, položil na zem Riečického a do prázdnej brány dal gól.
    Asistencia: Ostrčil Radím.
     
    12:01
    Bardejov dal gól!
    LADISLAV ŠČURKO dostal prihrávku v strednom pásme, puk zaviezol sám a už to vyzeralo, že puk mu zoberú dvaja obrancovia, ktorí stáli pred ním, ale puk sa odrazil a Ščurko pohotovo vystrelil a prestrelil prekvapeného Peksu.
    Asistencia: Dominik Kramár.
     
    03:23
    Žilina dala gól!
    Domáci sa najprv ocitli v dvoch dobrých príležitostiach, keď najprv Hričina dostal prihrávku pred prázdnu bránu, ale ta ho prekvapila a tak strieľal Vaško z medzikružia, ale potvrdilo sa nedáš dostaneš, keď Drevenák vyviezol puk, nahral ho RENÉMU JAROLÍNOVI, ktorý bol sám pred Riečickým a vyvesil mu. Asistencie: Milan Drevenák, Tibor Varga.

    Jakub Šoth

    Góly a asistencie: 13. Ščurko (Kramár), 28. Matis (Hajnik, Dancsák), 35. Hričina (Vaško, Ščurko), 68. Gmitter (Kramár, Valentín) – 4. Jarolín (Drevenák, Varga), 25. Slovák (Ostrčil), 51. Tomas (Klouda, Škovira)


    HK Bardejov: Riečický (Andreanin) – Slimák, Takáč, Hopkovič, Kramár, Krčula, Valentín, Gajdoš, Mojdis – Gmitter, Belušár, Baláž – Vaško, Ščurko, Hričina – Saliji, Dancsák, Matis – Hajnik, Ľ. Chovan, Česelka.
    MsHK Žilina: Peksa (Koutský) – Ďurák, Bagin, Dlouhý, Šterbák, Ostrčil, M. Chovan, Bajaník, Leško – Drevenák, Jarolín, Varga – Škovira, Klouda, Tomas – Kalla, Valášek, Slovák – Lipovský, Linet, Čavrk.

    Rozhodca: Jura, Orolín – Gavalier, Tornay