Královské Vinohrady – Bonusia Ostrava 4:5 (po pr.) | Ne – Bohemians - NE 6:8 (kon.) | Chodov – Vítkovice 4:5 (kon.)
Jihlava – Olomouc 5:4 (kon.)
koniec po predl.
TJ Sokol Královské Vinohrady
4:5 (3:1, 0:0, 1:3 - 0:1)
FBC ČPP Bonusia Ostrava
cz Sobota 22.03.2014, 14:00 • SH Zelený Pruh • ČEZ Extraliga žen (CZ)
     
    63:02
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! ROMANA KIECKOVÁ kompletuje hattrick a střílí Ostravě první veledůležitý bod v sérii. Vinohrady propadly v obraně a v tomto si ostravské střelkyně libuje. Bez asistence.
     
    59:52
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Ostrava vyrovnává! ROMANA KIECKOVÁ napřáhla po standardní situaci a osm sekund před závěrečnou sirénou vyrovnává na 4:4. Dnes budeme svědky prodloužení jako u druhého utkání. Asistence: Pavla Nguyenová.
     
    53:23
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    To je obrovský šok pro Ostravu! Z ničeho nic se do šance dostaly Vinohrady, kdy nejprve Kouřilová neskutečně vychytala Petříkovou, ale s dorážkou ANETY TVRZNÍKOVÉ nemohla vůbec nic dělat. Asistence: Monika Petřeková.
     
    51:32
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Škopková zcela zbytečně faulovala v rohu. Následovala rozehrávka z rohu, kdy Vicianová našla ROMANU KIECKOVOU, která srovnává na 3:3. Asistence: Veronika Vicianová.
     
    40:17
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Bleskově využitá přesilová hra v podání Ostravy! TEREZA KALNAYOVÁ na nic nečekala a pohotově vypálila. Obselková byla prakticky bez šance. Asistence: Pavla Nguyenová.
     
    19:30
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Domácí hráčky půl minutu před koncem prvního dějství navyšují svůj náskok! Tvrzníková z rohu našla nádherným pasem MONIKU PETŘEKOVOU, která bez problému překonala bezmocnou Kouřilovou. Asistence: Aneta Tvrzníková.
     
    12:13
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Obrovská chyba hráček Ostravy! Domácí se hnali tři na jednu osamocenou obránkyni, která byla proti nechytatelné ráně ZUZANY MACUROVÉ bezmocná.
     
    11:35
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Je vyrovnáno! MONIKA PETŘEKOVÁ dorazila volný balónek za záda Kouřilové. Asistence: Barbora Reichová.
     
    05:46
    Ostrava právě vstřelila branku!
    A hosté jdou zaslouženě do vedení! IVETA THEUEROVÁ využívá standardní situaci a propaluje Obselkovou. Asistence: Veronika Vicianová.

    Radek Francouz

    Góly a asistencie: 12. Petřeková (Reichová), 13. Macurová, 20. Petřeková (Tvrzníková), 54. Tvrzníková (Petřeková) – 6. Theuerová (Vicianová), 41. Kalnayová (Nguyenová), 52. Kiecková (Vicianová), 60. Kiecková (Nguyenová), 64. Kiecková


    TJ Sokol Královské Vinohrady: Obselková (Máčilová) – Petřeková, Lehutová, Macurová, Schwarzová, Javorská, Sladkovská, Lisová, Tvrzníková, Samake, Reichová, Kotíková, Šádková, Trunečková, Valášková, Komorousová, Čermáková, Strejcová, Honzová.
    FBC ČPP Bonusia Ostrava: Kouřilová (Šulejová, Rousová) – Kahánková, Kiecková, Ursiniová, Matějová, Vicianová, Bořucká, Sielecká, Škopková, Nováčková, Theuerová, Stankušová, Kovalská, Kalnayová, Nguyenová, Némethová, Szczurová.

    Rozhodca: Ondřej Sochůrek, Roman Šuvada

    Diváci: 58