Chelsea – Galatasaray 2:0 (kon.) | Real Madrid – Schalke 3:1 (kon.)
koniec
Real Madrid
3:1 (1:1)
FC Schalke 04
Utorok 18.03.2014, 20:45 • Estadio Santiago Bernabéu • Liga majstrov
Predzápasové kurzy
     
    87
    Na ľavej strane sa výborne uvoľnil Isco cez dvoch obrancov. Už bol proti nemu len Fahrmann, aj keď bol Isco už trochu z uhla pokúsil sa vystreliť ľavačkou. Jeho pokus však letí vedľa.
     
    83
    Lopta sa dostala k voľnému Ronaldovi na ľavej strane. Ronaldo vletel do šestnástky a posielal loptu k pravej tyči, ktorú nakoniec trafil.
     
    82
    Výborná prihrávka do šestnástky na Balea. Ten loptu trafil z prvej, ale tá letela mimo pravej tyče.
     
    81
    Posledné striedanie v zápase. Ayhana vystriedal Annan.
     
    80
    Na pravej strany poslal Papadopoulos k zemi Balea. Píska sa faul a navyše Papadopoulos vidí aj žltú kartu.
     
    79
    Na ľavej strany sa výborne uvoľnil Draxler z väčšieho uhla vystrelil. Casillas išiel k zemi a nohami vytesnil loptu mimo bránu.
     
    75
    Real Madrid dal gól! Konečne sa dočkal aj ÁLVARO MORATA. Najprv sa práve MORATA rútil sám na Fahrmanna, ktorého však zoči voči neprekonal. Lopta sa dostala na ľavú stranu k úplne voľnému Ronaldovi. Ten ju nepochopiteľne poslal len do brvna. Od neho sa odrazila na pravú stranu k Baleovi, ktorý z prvej poslal loptu pred bránu na MORATU, ktorý už nemal problém trafiť prázdnu bránu.
     
    74
    Real Madrid dal gól! Real ide naspäť do vedenia. Na polovici Realu kombinovali hostia. Bale im vypichol loptu, no následne jemu vypichol loptu jeden z hráčov Schalke. Prvý pri nej bol CRISTIANO RONALDO, ktorý sa s ňou dostal až do šestnástky a z pravej strany strelou k vzdialenejšej tyči posiela Real do vedenia.
     
    69
    Posledné striedanie Realu v zápase. Sergia Ramosa strieda Daniel Carvajal.
     
    65
    Najprv pálil Bale, Fahrmann vyrazil. Následne sa pred šestnástkou dostal k lopte Ramos, dal si to na strelu, pri ktorej bol faulovaný. Priamy kop pre Real.
     
    58
    Prvú žltú kartu v zápase vidí Illaramendi. Ten nezmyselne a príliš dlho pridržal Draxlera. Rozhodca to nemohol prehliadnuť.
     
    57
    Striedanie hostí. Howedesa strieda Papadopoulos.
     
    55
    Ďalšia nevyužitá tutovka domácich! Na ľavej strane si Ronaldo zasekol Howedesa a loptu poslal na Isca. Ten prešiel do šestnástky, obohral si dvoch obrancov a zoči voči Fahrmannovi opäť nastrelil len brankára Schalke. Následny pokus Balea o lobovanie končí mimo brány.
     
    51
    Fahrmann teraz zachránil Schalke pred inkasovaním! Ramos hlavou poslal loptu pred bránu na Ronalda. Ten sa dostal do hlavičky, ktorú namieril do zeme. Fahrmann bol už prekonaný, no ešte nejakým spôsobom ju vytlačil nad bránu. Nádherný zákrok.
     
    49
    Aj rohový kop zahral Draxler. Domáci sa ubránili, no lopta skončila naspäť v ich šestnástke. Do streleckých pokusov sa dostali hráči hostí, no všetky boli zblokované.
     
    46
    Tak nakoniec striedali aj hostia. Huntelaara nahradil Szalai.
     
    46
    Real cez polčas strieda. Alonsa nahradil Casemiro.
     
    45+2
    Za obranu Realu dostal výbornú prihrávku Draxler. Už išiel strieľať, no v poslednej chvíli sa mu pod nohy hodil Nacho. Draxler následne poslal loptu Huntelaarovi, no jeho pokus letel nad bránu.
     
    42
    Z veľkej diaľky to teraz skúsil Huntelaar. Loptu trafil ideálna, no tá nakoniec letela nad Casillasovu bránu.
     
    40
    Huntelaar mohol poslať Schalke do vedenia. Meyer poslal loptu do šestnástky na Huntelaara. Casillas vybehol, no Huntelaar poslal loptu do protipohybu brankára Realu. Následne sa všetci prizerali ako lopta míňa pravú tyč jeho brány.
     
    35
    Obrovská šanca Realu. Morata poslal loptu na hranicu šestnástky Ronaldovi, ten predĺžil pätou do šestnástky na Isca, ktorý zoči voči Fahrmannovi nastrelil loptu len do brankára Schalke.
     
    34
    Ďalšia šanca Schalke. Z pravej strany prišiel center do šestnástky, ktorý prebral Draxler. Už išiel do zakončenie, no lopta sa odrazila na nohu Ramosa, ktorý ju odkopáva preč.
     
    33
    Na ľavú stranu dostal prihrávku Isco. Hodil si loptu a vystrelil k vzdialenejšej tyči. Fahrmann sa hodil do výšky a loptu famózne vyráža na roh.
     
    31
    Schalke 04 dalo gól! Kuriózny gól v sieti Casillasa. S loptou sa ku šestnástke Realu rútil TIM HOOGLAND. Nič neriešil a jednoducho vystrelil. Sergio Ramos špičkou nohy zblokoval loptu do protipohybu bezmocného Casillasa. Schalke tak vyrovnáva na 1:1.
     
    30
    Morata z ľavej strany zamieril s loptou viac do stredu, párkrát si to nachystal na strelu a až konečne vystrelil, tak jeho pokus bol zablokovaný. Navyše Morata tam mal voľného Ronalda aj Balea.
     
    28
    Obrovská šanca Realu! Bale na pravej strane prešprintoval Matipa, podobne ako pri úvodnom góle prihral loptu pred bránu na úplne voľného Moratu, ktorý loptu netrafil. Oproti nemu v podstate stál už len prekonaný Fahrmann.
     
    26
    Z ľavej strany prihrával pred bránu Ronaldo. Prvý pri lopte bol Matip, ktorý takmer prekonal vlastného brankára!
     
    22
    Real Madrid dal gól! Pekný gól Realu. Na hranici šestnástky Morata šikovne poslal loptu na pravú stranu Baleovi, ten ju poslal pred bránu, kde sa šikovne uvoľnil CRISTIANO RONALDO, ktorý už nemal problém trafiť odkrytú bránu.
     
    9
    Jesé neni schopný v zápase pokračovať. Strieda ho Gareth Bale.
     
    8
    Pri šestnástke domáceho tímu pri lopte Draxler. Prihral na Huntelaara, ten sa šikovne obtočil okolo obrancu a vypálil len do stredu brány na pripraveného Casillasa.

    Michal Kováčik

    Góly: 22. Ronaldo, 74. Ronaldo, 75. Morata – 31. Hoogland

    Karty:   58. Illaramendi (RMA) – 80. Papadopoulos (SCH)


    Real Madrid: Casillas – Coentrao, Ramos, Varane, Nacho – Illaramendi, Alonso, Isco – Ronaldo, Morata, Jesé
    Náhradníci: Fernandez, Bale, Carvajal, Casemiro, Di María, Marcelo, Pepe

    FC Schalke 04: Fahrmann – Kolasinac, Matip, Howedes, Hoogland – Neustädter, Ayhan – Draxler, Meyer, Obasi – Huntelaar
    Náhradníci: Hildebrand, Annan, Boateng, Goretzka, Max, Papadopoulos, Szalai

    Rozhodca: Karasev – Golubev, Averianov