Tampa Bay – Vancouver 4:3 (kon.) | Boston – Minnesota 4:1 (kon.) | St. Louis – Winnipeg 3:1 (kon.)
LA Kings – Arizona 3:4 (kon.)
koniec
Los Angeles Kings
3:4 (1:2, 2:0, 0:2)
Arizona Coyotes
cz Utorok 18.03.2014, 03:30 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:48
    Doughty nabil Vojnovovi, jeho střelu vykopl pravým betonem Smith!
     
    59:41
    Vyhozený puk minul prázdnou branku Kings o centimetry. Icing.
     
    59:34
    Domácí to zkouší bez brankáře. Zakázané uvolnění Kojotů.
     
    56:55
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Vše je jinak! Sudí si vyžádali poradu s videem a usoudili, že puk již po střele JEFFA HALPERNA přešel brankovou čáru. To muselo být o milimetry! Asistence: Shane Doan a Kyle Chipchura.
     
    56:55
    To je neuvěřitelné! Quick nejprve lapačkou vytěsnil na tyčku střelu Halperna, která již mířila do poloodkryté branky a proti Doanově dorážce už zdánlivě jen bezmocně ležel na ledě. Přesto puk, který mířil do branky, vyrazil hokejkou!
     
    49:44
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Coyotes vyrovnávají! Od modré vypálil KEITH YANDLE a prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Quickovi prošel kotouč pod lapačkou. Bez asistence.
     
    47:48
    Mezi kruhy si sjel obránce Martinez, jeho dělovka však trefila jen brankáře Smitha.
     
    47:21
    Přesilovou hru si zahrají i Kings. Vyloučen David Moss za faul na brankáře Quicka.
     
    45:15
    Clifford si navíc vůči Smithovi počínal nedovoleně a je vyloučen za bránění ve hře!
     
    45:15
    Clifford a Lewis se snažili dotlačit kotouč za klečícího Smithe, hostující brankář jejich dorážkám odolal. Teď se hraje výborný hokej.
     
    42:15
    Výtečně Quick! Vrbata nabil na modrou Yandlemu, jehož střelu Quick vyrazil mezi kruhy, kde byl připraven dorážet Ribeiro. Ten už pálil do téměř odkryté klece, ale Quick se neskutečně rychle vrátil do své pozice, roztáhl se a puk mířící do branky zastavil!
     
    40:43
    Williams vzápětí podrazil Ekmana-Larssona a hosté budou hrát přesilovku.
     
    40:41
    Domácí byli blízko čtvrtému gólu. Kopitarovo nahození tečoval Williams tak, že Smith puk vyrazil pouze ke Gáboríkovi. Slovenský forvard měl před sebou prázdnou branku, ale puk mu přeskočil hokejku!
     
    38:19
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí otáčejí skóre z 0:2 na 3:2! Kotouč se po ose Vojnov – Kopitar dostal až mezi kruhy na hůl MARIÁNA GÁBORÍKA, který vymetl šibenici nad lapačkou Smithe. Hostující gólman neměl šanci zasáhnout. Asistence: Anže Kopitar a Slava Vojnov.
     
    37:34
    Doughty našel na pravém kruhu volného Kopitara. Ten měl před sebou poloodkrytou branku a navíc vystřelil pod břevno. Smith se však rychle přesunul a předvedl krásný zákrok lapačkou!
     
    37:16
    Michael Stone stáhl k ledu Kopitara a domácí si zahrají přesilovku.
     
    30:22
    Doughty vyslal od modré pořádnou dělovku. Smith se na čáře roztáhl a kotouč vyrazil betonem.
     
    29:53
    Kings za svou aktivitu sklízí ovoce v podobě přesilovky. Richardse poslal k ledu Keith Yandle, který si posedí dvě minuty na trestné lavici.
     
    26:50
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Je srovnáno! Carter pronikl do útočného pásma a zamířil si to za branku, odkud nahrál obránci ALECOVI MARTINEZOVI, který se trefil přesně do vzdálenějšího horního růžku Smithovy branky. Krásná střela. Asistence: Jeff Carter.
     
    23:26
    Jonathan Quick teď udělal čest svému jménu, když se bleskurychle přesunul proti dorážejícímu Hanzalovi a pokazil mu tak radost.
     
    17:01
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Teď se však přes hostující obranný val protáhl TANNER PEARSON, který ujel po levém křídle a ranou pod břevno překonal Smithe. Je sníženo – 1:2! Asistence: Jarret Stoll a Tyler Toffoli.
     
    08:05
    Další přesilová hra pro Phoenix. Na trestnou usedá Williams.
     
    07:36
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Coyotes přesilovku využívají a vedou ve Staples Center už 0:2! Ekman-Larsson našel mezi kruhy MIKKELA BOEDKERA a bekhendová střela dánského útočníka propadla Quickovi mezi betony. Asistence: Oliver Ekman-Larsson a Keith Yandle.
     
    06:44
    Kojoti si zahrají přesilovku, vyloučen Drew Doughty za krosček.
     
    06:33
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Hosté se z ničeho nic ujímají vedení! Vrbata od modré nahodil směrem na branku a puk ze vzduchu pohotově tečoval ROB KLINKHAMMER. Quick sice ještě dokázal zareagovat, ale vyrazil kotouč jen zpět na hůl Klinkhammera, který už dorážel do odkryté klece. Asistence: Radim Vrbata a Martin Hanzal.
     
    04:22
    Ránu Gáboríka vyrazil Smith. Vzápětí se sám před hostujícím gólmanem ocitl Kopitar, ale Smith skvěle zasáhl a udržel svému týmu čisté konto.
     
    03:44
    Domácí ale budou hrát přesilovku, vyloučen Ribeiro za hákování Gáboríka.
     
    03:39
    Smith sám neví, jak je možné, že neinkasoval gól! Hostující brankář už jen ležel na břiše ve svém brankovišti, ale kotouč do branky nedostali Gáborík, Kopitar, ani Doughty!

    Martin Augustin

    Góly a asistencie: 18. Pearson (Stoll, Toffoli), 27. Martinez (Carter), 39. Gáborík (Kopitar, Vojnov) – 7. Klinkhammer (Vrbata, Hanzal), 8. Boedker (Ekman-Larsson, Yandle), 50. Yandle, 57. Halpern (Doan, Chipchura)


    Los Angeles Kings: Quick (Jones) – Doughty, Mitchell, Regehr, Vojnov, Martinez, Greene – Williams, Kopitar, Gáborík – Carter, Richards, King – Toffoli, Stoll, Pearson – Nolan, Lewis, Clifford. Trenér: Darryl Sutter
    Arizona Coyotes: Smith (Greiss) – Michálek, Ekman-Larsson, Morris, Yandle, Stone, Summers – Korpikoski, Vermette, Boedker – Doan, Ribeiro, McMillan – Moss, Hanzal, Vrbata – Halpern, Chipchura, Klinkhammer. Trenér: Dave Tippett

    Rozhodca: Watson, Sutherland – Murchison, Racicot

    Diváci: 18118