Litvínov – K. Vary 5:1 (kon.) | Kladno – Chomutov 2:1 (kon.)
koniec
Rytíři Kladno
2:1 (1:1, 1:0, 0:0)
Piráti Chomutov
cz Piatok 14.03.2014, 18:00 • ČEZ Stadion, Kladno • Play-out extraligy (ČR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    35:29
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Machač zadovkou vysunul do přečíslení spoluhráče. Bajaruns neměl prostor k nahrávce a zkusil zakončit sám. Růžička sice v brance zasáhl, ale puk vyrazil vleže jen k VÁCLAVU KOLÁŘÍKOVI, který ho bez rozpaku vrátil do branky. Bez asistence.
     
    11:17
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Také domácí se radují po trefě z přesilové hry. Přitom všechno vypadalo poměrně jednoduše. PAVEL PATERA držel puk na modré čáře a vyčkával. Nakonec jen nahodil směrem na brankáře a zřejmě od jednoho z hostujících hráčů se kotouč odrazil pod Martina Růžičku a dokutálel se do branky. Asistence: Jan Rudovský.
     
    06:34
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hosté zužitkovali hned první početní výhodu. Po kombinaci v útočném pásmu našel Svoboda zcela volného DAVIDA HRUŠKU a hostující kanonýr trefil přesně nad beton Chábery. Asistence: Jaroslav Svoboda, Luboš Bartečko.

    Michal Sobotka

    Góly a asistencie: 12. Patera (Rudovský), 36. Kolářík – 7. Hruška (Svoboda, Bartečko)


    Rytíři Kladno: Chábera (Cikánek) – Kaberle, D. Růžička, Černošek, Procházka, P. Hořava, Kolářík, Majeský – M. Hořava, Havlíček, Tenkrát – Bílek, Lukáč, Strnad – Eberle, Patera, Rudovský – Bajaruns, Machač, Dalecký.
    Piráti Chomutov: M. Růžička (Maštalířský) – Pulpán, Malec, Stehlík, Jass, Krstev, Mrázek, Bartejs – Bomersback, Svoboda, Bartečko – Kubinčák, Straka, Hruška – Hřebejk, Račuk, Balej – Kaše, Kämpf, Sikora.

    Rozhodca: Minář, Horák – Hlavatý, Tošenovjan

    Diváci: 1000