B. Bystrica – HC Slovan 1:2 (kon.) | Košice – Trenčín 3:5 (kon.)
koniec
HC Košice
3:5 (2:0, 1:2, 0:3)
HK DUKLA Trenčín
Streda 12.03.2014, 17:00 • Steel Aréna • Hokejová extraliga juniorov play-off
Partner:
     
    58:08
    Trenčín dal gól!
    Hostia pridávajú poistku a tento zápas už vyhrajú. JOZEF ŠVEC ostal sám pred bránou a zoči-voči Rusňákovi pohodlne skóroval. Asistencie: Dominik Novák, Dominik Briestenský.
     
    54:38
    Trenčín dal gól!
    Po buly sa dostal k puku MATÚŠ HOLENDA, ktorého vôbec nepokryli domáci obrancovia a strelou do horného rohu brány poslal Duklu do vedenia. Asistencia: Jozef Švec.
     
    42:00
    Trenčín dal gól!
    Hostia z prvej strely do priestoru brány v tejto tretine skórujú. LUKAŚ PLŠKO sa dostal k odrazenému puku a jeho pokus skončil za Rusňákom. Bez asistencie.
     
    39:00
    Košice dali gól!
    Nedáš, dostaneš. Hlinka neprekonal Rusňáka a na druhej strane sa presadil po strele príklepom od modrej čiary BRANISLAV PAVÚK. Asistencie: Denis Markuš, Marek Borecký.
     
    32:42
    Trenčín dal gól!
    Košičania zbytočne špekulovali a Briják stratil puk na modrej čiare. DENIS HUDEC sa dostal do samostatného úniku a prekonal Rusňáka. Bez asistencie.
     
    27:50
    Trenčín dal gól!
    Hostia roztočili presilovkový kolotoč. PETER ČEREŠŇÁK napriahol od modrej čiary a puk z jeho hokejky sa prekĺzol popod betón Rusňáka do brány. Asistencia: Marek Ryzák.
     
    18:03
    Košice dali gól!
    Domáci sa aj s kusom šťastia dostávajú do dvojgólového vedenia. Brijákova strela sa od DENISA MARKUŠA a jedného z hosťujúcich hráčov dostala do brány. Asistencie: Ondrej Briják, Martin Lenďák.
     
    08:06
    Košice dali gól!
    Briják našiel krížnou prihrávkou Podsedlého, ktorý vystrelil na Kompasa a odrazený puk poslal do siete JOZEF SCHNELLY. Asistencie: Filip Podsedlý, Ondrej Briják.

    Tomáš Lengyel

    Góly a asistencie: 9. Schnelly (Podsedlý, Briják), 19. Markuš (Briják, Lenďák), 39. Pavúk (Markuš, Borecký) – 28. Čerešňák (Ryzák), 33. Hudec, 42. Plško, 55. Holenda (Švec), 59. Švec (Novák, Briestenský)


    HC Košice: Rusňák – Briják, Pavúk, Lenďák, Pribula, Michalčin, Buraľ, Grega, Dimun – Borecký, Markuš, Zikmund – Stupeň, Schnelly, Podsedlý – Kaszonyi, Drábik, Mikula – Fedorko, Socha, Bondra.
    HK DUKLA Trenčín: Kompas – Hatala, Holenda, Ryzák, Čerešňák, Plško, Petre, Hrehuš, Palovič – Briestenský, Švec, Novák – Koyš, Hlinka, Hudec – Stantien, Sádecký, Pardavý – Gális, Pataky, Minárik.

    Rozhodca: P. Korba – Kalina, Smerek