Martin – Košice 0:1 (kon.) | Zvolen – Nitra 2:3 (kon.)
koniec
HKM Zvolen
2:3 (1:0, 1:1, 0:2)
HK Nitra
Streda 12.03.2014, 17:00 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga play-off
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:55
    Zvolen hrá power play!
     
    52:56
    Zvolen mohol vyrovnať! Kamil Brabenec našiel spoza brány výbornou prihrávkou úplne voľného Andreja Podkonického, ten však nedokázal prestreliť Roberta Kristana!
     
    50:30
    Dnešné stretnutie sleduje 1 816 divákov.
     
    47:45
    Lukáš Novák v obrovskej šanci, zázračný zákrok Mareka Šimka ľavým betónom!
     
    45:41
    Nitra dala gól!
    Ďalší gól Nitry a so Zvolenom to vyzerá momentálne zle nedobre! Presadil sa MARTIN SEGĽA, ktorý posiela prvýkrát svoj tím v dnešnom zápase do vedenia. Asistencia: Filip Bajtek.
     
    45:00
    Nitra dala gól!
    Zvolenské tribúny stíchli. Avšak len čo sa týka fanúšikov domáceho mužstva, tí hosťujúci jasajú a tešia sa. Obrovská chyba Petra Zuzina, ktorý nahral priamo na hokejku Henricha Ručkaya, jeho strela sa ešte gólom neskončila, ale dorážka MIROSLAVA KOVÁČIKA už bola úspešnejšia. Asistencia: Henrich Ručkay.
     
    33:44
    Zvolen dal gól!
    Predstavte si, Zvolenčania z ničoho nič strieľajú gól! Peter Zuzin sa krásne uvoľnil pri mantineli, nakorčuľova si medzi kruhy, milimetrovou prihrávkou našiel nabiehajúceho PETRA HRAŠKA, ktorý poslal puk do pravého horného rohu Kristanovej brány! Asistencia: Peter Zuzin.
     
    31:01
    Nitra dala gól!
    No ja som snáď prorok. Obrovská radosť v hosťujúcom tábore. Peter Ordzovenský nahodil puk pred Šimka, kde ho šikovne tečoval RICHARD LELKEŠ a vo Zvolene začíname odznova! Asistencia: Peter Ordzovenský.
     
    28:56
    Bomba Petra Hraška od modrej čiary triafa ľavú tyčku Kristanovej brány!
     
    27:01
    Zvolenčania v prečíslení 3 na 1, ale Kiril Safronov nenašiel prihrávkou Andreja Hebara, výborne sa im do tejto akcie hodil jeden z nitrianskych obrancov!
     
    19:40
    Jaroslav Hertl tesne pred koncom prvej tretiny ešte oslabuje svoje mužstvo. Odsedí si dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    13:31
    Prvá presilovka pre Nitru. Na trestnú lavicu odišiel skúsený Kamil Brabenec, nedovolené bránenie.
     
    12:19
    Na zvolenskom "zimáku" vládne výborná atmosféra hodná play off, o ktorú sa starajú oba fanúšikovské tábory!
     
    09:13
    Ďalšia presilovka pre Zvolen, Richard Mráz mal hokejku vyššie akoby bolo potrebné, navyše ňou ohrozil protihráča a tak inkasuje menší dvojminútový trest.
     
    08:41
    Zvolen dal gól!
    Domáci využívajú po 27 sekundách presilovú hru a ujímajú sa vedenia! Páni a dámy, ale toto bol typický "český" gólik. Jaroslav Hertl nahodil puk na Kristana, TOMÁŠ ŠKVARIDLO ho tečoval do pravej tyčky nitrianskej brány, od nej sa odrazil do korčule Kristana a odtiaľ sa dokĺzal za bránkovú čiaru. Asistencia: Jaroslav Hertl.
     
    08:14
    Ďalšiu presilovú hru si zahrá Zvolen. Martin Bača si odsedí dve minúty na lavici hanby za podrazenie!
     
    05:44
    Filip Bajtek inkasuje dvojminútový trest za hákovanie, Zvolen bude mať výhody svojej prvej početnej výhody.
     
    01:23
    Andrej Hebar v obrovskej šanci pred Kristanom, jeho bekhendová strela však nemala potrebnú presnosť a ani razanciu!

    Jakub Bartko

    Góly a asistencie: 9. Škvaridlo (Hertl), 34. Hraško (Peter Zuzin) – 32. Lelkeš (Ordzovenský), 45. Kováčik (Ručkay Henrich), 46. Segľa (Bajtek)


    HKM Zvolen: Šimko (Cibuľa) – Juraško (C), Obšut, Safronov, Hraško, Hertl, Pokovič, Ťavoda, Pichnarčík – Podkonický (A), Brabenec (A), Zuzin P. – Ďaloga, Hebar, Koren – Škvaridlo, Jurík, Zuzin Ľ. – Puliš, Čanky, Síkela
    HK Nitra: Kristan (Lakosil) – Bača, Milo (A), Ordzovenský, Nádašdi, Kuzma, Novák M., Ďurkech, Pavlíček – Ručkay J., Kováčik (A), Ručkay H. – Tománek, Stümpel (C), Novák L. – Segľa, Chrenko, Bajtek – Mráz R., Lelkeš, Piačka

    Rozhodca: Lokšík, Stano – Gajan, Smrek

    Diváci: 1 816